Galaxy S4 Sorunları

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S4 Sorunları

GalaxyS4 satışa sunulmasından sonra cihazla ilgili bazı şikayetler ortaya çıkmaya başladı. Sorunların tüm S4'lerde olduğuna dair bir işaret yok, ancak XDA'da yapılan şikayetlerin sayısı da çok az değil.

Yurtdışından bazı kullanıcılar, cihazın Vodafone'un LTE ağına bağlanmadığını iddia ederken bir bölüm kullanıcı, Galaxy S4'ün D-Link router'larla iyi geçinemediğini söylüyor. Bu durumda Wi-Fi ağına bağlanabilseniz bile birkaç dakika sonra ağdan kopuyorsunuz. Bunun ardından tekrar bağlanmak için telefonun Wi-Fi işlevini kapatıp açmanız gerekiyor. Bir süre sonra ise yine ağdan düşüyorsunuz. Etkilenen router'ların model numaralarının DIR-655 ve DIR-855 olduğu söyleniyor; sorunun nedeni ise henüz belli değil.

Ekranınız, cebinizde zarar görebilir
Bazı şikayetler, Galaxy S4'ü cepte taşımanın ekranlarına zarar verdiğini söylüyor. Cebinizde telefon üzerine uyguladığınız basınç ve onu bükmek, bazı kullanıcılara göre ekranınızda çatlaklar oluşturabiliyor. Ancak bu durumun ne kadar kullanıcıyı etkilediği bilinmiyor.

Kaynak:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
Bu da başka bir kullanıcı yorumu:

Cihazda inanılmaz bir ısınma problemi var, İnternette gezinmeseniz dahi wifi yada mobil verinin açık olması bile ısınmaya neden oluyor. Özellikle şarjdayken cihazın ekranın üst yarısını kulağınıza dokundurduğunuzda refleksle geri çekmenize neden oluyor. İnternette gezinirken arama gelmişse YANDINIZ demektir.Xperia Z beğenmeme rağmen ısınma sorunu yüzünden Galaxy S4'e yöneldim ancak daha fazlasıyla karşı karşıyayım.Değişim için servise verdim umarım değiştiriler yada umarım gelen cihazda da aynı sıkıntı olmaz

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar bu sorunlar benim iPhone 5'te de var.

Massbattle

Üye
Telefonu bazı arkadaşlar almış fakat burda neden daha alamadık hala önşıparişte dağıtım tarihi kaç?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
Sorun değil abi boş ver arkadaşlar bunun haber olduğunun farkında değiller.

• Beğen
Tepkiler: n000k
Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
her telefonda sorunlar olur ama s4deki ısınma sorunu baya var

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi

+1 aynen katılıyorum bende s2 deki gibi ısınma olmuyor ama şunu belirtmek isterim ben vodofone 8 gb internet kullanıyorum paket bitti diye 1 gb internet paketi aldım o limiti aşınca hızı düşenlerden 8 gb pakette sarj çabuk bitmezken bu pakette çabuk bitiyor sanki 8 gb paketle 2.5 gün giden sarj bu paketle 1.5 gün gidiyor
+1 ne Şeref abi? :hmmm Haberi okuyun lütfen...

"Sorunların tüm S4'lerde olduğuna dair bir işaret yok, ancak XDA'da yapılan şikayetlerin sayısı da çok az değil."

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
cardanadam

cardanadam

Üye

+1 ne Şeref abi? :hmmm Haberi okuyun lütfen...

"Sorunların tüm S4'lerde olduğuna dair bir işaret yok, ancak XDA'da yapılan şikayetlerin sayısı da çok az değil."
bu tarz tartışmalara girmek istemiyorum şikayetlerde gördüğüm kadarıyla türkiyede olmayışı +1 de onun için veya en azından bende olmayışı

fingerback5

fingerback5

Üye
HD ekranı desteklemek için tabi gpu-cpu yüksek güçte çalışacak.Telefon da ince olunca ısıyı çok rahat veriyor dışarı.Ama yazılımsal da sorun çok.O kadar gereksiz şey var ki S4'de.Ekrana baktığında ekranın kapanmaması,dokunmadan kontrol felan hepsi boş.Özellik olsun diye koyulmuş şeyler.Hiçbiri de düzgün çalışmıyor kullananlar bilir.Zaten 16 GB'dan 8.5 GB kalması da bunun kanıtı.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi

bu tarz tartışmalara girmek istemiyorum şikayetlerde gördüğüm kadarıyla türkiyede olmayışı +1 de onun için veya en azından bende olmayışı
Tamam abi özür dilerim, biraz fevri davrandım kusura bakma. +1'i görünce wphone kullanıcısı olarak cihazı kötülediğimi filan düşündün sandım :islik. :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Sorun değil abi boş ver arkadaşlar bunun haber olduğunun farkında değiller.
Farkında degiller mi? Bence çok farkındalar ama kullandıkları cihazlara toz kondurmuyorlar sonrada wp'li açmış symbianlı açmış MeeGo'lu açmış diye laf atıyorlar.
Kızmıyım diyorum sabır da bir yere kadar forumda ki herkesi kendileri gibi sanıyorlar.
Size ne arkadaş forumda isteyen istedigi konuda haber paylaşır ki haberi kimse bir yerinden uydurmuyor.
Konuyu okumadan bile "çamur atmayın bence" diyebiliyorlar.
Gruplara bölündü forum sizin yüzünüzden...

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve n000k
MrExpert

MrExpert

Üye
Serinin ilk ürünlerinde normaldir.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];6131501' Alıntı:
Farkında degiller mi? Bence çok farkındalar ama kullandıkları cihazlara toz kondurmuyorlar sonrada wp'li açmış symbianlı açmış MeeGo'lu açmış diye laf atıyorlar.
Kızmıyım diyorum sabır da bir yere kadar forumda ki herkesi kendileri gibi sanıyorlar.
Size ne arkadaş forumda isteyen istedigi konuda haber paylaşır ki haberi kimse bir yerinden uydurmuyor.
Konuyu okumadan bile "çamur atmayın bence" diyebiliyorlar.
Gruplara bölündü forum sizin yüzünüzden...
Haklısın elbet abim ama Necip üstad ne güzel demiş bak.

Sabrın sonu selamet, sabır hayra alamet.
Bela sana kahretsin, sen belaya selam et.

tapatalk

tapatalk

Üye
snapdragon gibi bir rezilliği o cihaza koyanlar utansın. lumialar nexus4 lg ler hepsi cayır cayır bundanda fazla bişey beklemem açıkçası

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Haklısın elbet abim ama Necip üstad ne güzel demiş bak.

Sabrın sonu selamet, sabır hayra alamet.
Bela sana kahretsin, sen belaya selam et.
Ben bela'ya selam ediyorum zaten Gökçen :) bela'dan yana korkum yok.
Burası forum burda herkes haddini bilecek.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];6131649' Alıntı:
Ben bela'ya selam ediyorum zaten Gökçen :) bela'dan yana korkum yok.
Burası forum burda herkes haddini bilecek.
:good: doğru diyorsun abi...

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Çok yakında bu fan olaylarına son vercem az kaldı.Yahu benim kullanmadığım telefon kalmadı her konuda aynı şeyler aynı kişiler.Bu bir haber sonuçta.Örnek Htc Sensation ilk kullanan kişilerdendim ilk kasanın neredeyse %20 si ekran toz birikme sorunundan dolayı büyük tepki almıştı Htc battımı ? yada telefonlar gerimi toplandı ? Lütfen tekrar tekrar söyletmeyiniz.Bizler kullanıcıyız Rakip Firmaların Ar-Ge departmanı değil

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Aynen ısınma sorunu var, çok fazla rahatsız etmese de yaz ayları gelince daha da belirgin olmaya başlıyor :D Ama artık günümüzde akıllı telefonların çoğunda var bu sorun.

Üst Alt