Samsung Galaxy S Advance Kullanıcılar Kulübü Ana Konu( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

sahin_811

sahin_811

Üye
rica ederim , daha hiç takılmıyorsun yoğunuz galiba

mp3 sitesiyle uğraşıyodum hocam bayadır maxicep den uzak kaldım sonunda bitireibldim siteyi şimdilik öyle biraz büyümeye bıraktım ilerde geliştirmeye devam edeceğim. Artık biraz daha sık gelirim buralara hocam

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar Hindistan sürümünü de denedim, Almanya sürümünden daha yavaş geldi bana pek beğenmedim.
Almanya sürümü şuanda en iyisi gibi duruyor, ta ki Türkiye sürümü çıkana kadar :p

Yanlız videoda takılma sorunu devam ediyor. Reset atınca düzeliyor fakat 1-2 saat sonra tekrar aynı sıkıntı oluşuyor. Bunun dışında bir sıkıntım yok fakat çok video izleyen biri olarak insanın canını sıkıyor.

hocam emin ol içlerinde en iyisi Almanya sürümü olcak türkiye sürümleride çok kasıyor diğer kullandığım telefonlardanda biliyorum kasma sorunu en az olan Almanya sürümleri oluyor. Ki şuan bende Almanya sürmünü kullanıyorum iki haftadır telefon bir kez bile kasma yapmadı. Video sorununu bir türlü anlamıyorum ben hiç bir sürümde video sorunu yaşamadım birazdan telefondan kaynaklanıyor gibi geliyor bana hocam.

• Beğen
Tepkiler: gonuldostu82

darkleader

darkleader

Üye
Video sorununu bir türlü anlamıyorum ben hiç bir sürümde video sorunu yaşamadım birazdan telefondan kaynaklanıyor gibi geliyor bana hocam.
Bende de rus ve Sırbistan sürümü mü neydi onlarda tam randıman alamamıştım fakat onlarda da videoda bir problem yoktu ne hikmetse :)
Rom'u ilk yüklediğimde iyi aradan 2-3 saat geçince kasmalara ve telefon tepkisizliğe başlıyor.
Reset atınca tekrar düzeliyor, 2-3 saat sonra yine aynı kasmalar.
Anlamadım gitti.

sahin_811

sahin_811

Üye
Bende de rus ve Sırbistan sürümü mü neydi onlarda tam randıman alamamıştım fakat onlarda da videoda bir problem yoktu ne hikmetse :)
Rom'u ilk yüklediğimde iyi aradan 2-3 saat geçince kasmalara ve telefon tepkisizliğe başlıyor.
Reset atınca tekrar düzeliyor, 2-3 saat sonra yine aynı kasmalar.
Anlamadım gitti.

hocam telefona root attın mı ?

darkleader

darkleader

Üye
hocam telefona root attın mı ?

Hayır atmadım.
Tam olarak nasıl yapıldığınıda anlamış değilim. Her sürüm için farklı bir root dosyası var heralde. Bi ara atacaktım, telefondaki sürüme göre root dosyası indirdim fakat onun içinden de başka bir root dosyası çıkmıştı, gerekli root dosyasını bulamayınca bir daha uğraşmadım.

darkleader

darkleader

Üye
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
mp3 sitesiyle uğraşıyodum hocam bayadır maxicep den uzak kaldım sonunda bitireibldim siteyi şimdilik öyle biraz büyümeye bıraktım ilerde geliştirmeye devam edeceğim. Artık biraz daha sık gelirim buralara hocam

- - - Eklendi - - -

hocam emin ol içlerinde en iyisi Almanya sürümü olcak türkiye sürümleride çok kasıyor diğer kullandığım telefonlardanda biliyorum kasma sorunu en az olan Almanya sürümleri oluyor. Ki şuan bende Almanya sürmünü kullanıyorum iki haftadır telefon bir kez bile kasma yapmadı. Video sorununu bir türlü anlamıyorum ben hiç bir sürümde video sorunu yaşamadım birazdan telefondan kaynaklanıyor gibi geliyor bana hocam.

hocam şu sitenin linkini verir misin biraz takılalım :)

- - - Eklendi - - -

Hocam şu root dosyasının bir link'ini versene.
Almanya sürümünün.

ilk sayfada verdim zaten neyse buyur:

• Beğen
Tepkiler: sahin_811 ve darkleader

Pholos

Üye
hocam bu cocoore 6.0 ın ne gibi yararı var?Ayrıca tehlikeli bir işlem mi yüklemek ayrıntılı yazar mısın

sahin_811

sahin_811

Üye
hocam şu sitenin linkini verir misin biraz takılalım :)

İmzamda var hocam teşekkürler bak bakalım beğenicekmisin :) her türlü görüş öneriye açığım hocam :)

• Beğen
Tepkiler: gonuldostu82
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
hocam bu cocoore 6.0 ın ne gibi yararı var?Ayrıca tehlikeli bir işlem mi yüklemek ayrıntılı yazar mısın

hocam bu işlemciyi biraz daha hızlandırıyor ayrıca lmk desteği biraz daha geliştirilmiş normalde oyun filan oynarken ram 100 mb düşüyorsa bunda 150mb düşüyor ram kullanımı 610 iken 629 a çıkıyor ben bu zamana kadar hiç bir tehlikesini görmedim avrupa bunu çok kullanıyor çoğu da memnun biz niye kullanmayalım ki buyur buda orjinal sayfası daha detaylı bilgi için bak incele

sahin_811

sahin_811

Üye
Hayır atmadım.
Tam olarak nasıl yapıldığınıda anlamış değilim. Her sürüm için farklı bir root dosyası var heralde. Bi ara atacaktım, telefondaki sürüme göre root dosyası indirdim fakat onun içinden de başka bir root dosyası çıkmıştı, gerekli root dosyasını bulamayınca bir daha uğraşmadım.

Hocam 4.1.2 için olan root hepsinde çalışıyor zaten. Root yükleme için bir sürü konu açılmıştı zaten. Root attıktan sonra Link2SD uygulamasını yükle ve kullanmadığın "gmail, email,google kitaplar vb" bütün uygulamaları kaldır sadece gereklileri kullandıklarını bırak hocam kaldırdıktan sonra teli yeniden başlat emin ol kasma sorunu ortadan kalkmış olucak hocam özellikle maps uygulamalarını kaldırmanı tavsiye ediyorum hocam ayrıca şarj içinde çok faydalı oluyor

• Beğen
Tepkiler: darkleader
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
İmzamda var hocam teşekkürler bak bakalım beğenicekmisin :) her türlü görüş öneriye açığım hocam :)
eyvallah şuan iş yerindeyim müzik yok heralde serverler engelliyor evde bakarım teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: sahin_811
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
server nasıl engelliyorki hocam anlamadım siteye hiç mi giriş yapamıyorsun ?

yok hocam burası büyük bir işyeri internet önce server dan geçiyor kontrol ediliyor sonra pc lere geliyor uygun görülmez ise serverler engelliyor ama senin siteni engellemedi şimdi onay verildi açtım orhan hakalmaz ı dinliyorum teşekkürler

• Beğen
sahin_811

sahin_811

Üye
yok hocam burası büyük bir işyeri internet önce server dan geçiyor kontrol ediliyor sonra pc lere geliyor uygun görülmez ise serverler engelliyor ama senin siteni engellemedi şimdi onay verildi açtım orhan hakalmaz ı dinliyorum teşekkürler

ben teşekkürederim hocam ne demek :) sitede aradığını bulamaman %1 ihtimal yani :) keyifli dinlemeler hocam

• Beğen
Tepkiler: hellllboy ve gonuldostu82
Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
sahin hocam swap yapacaktím ama hata verdi kernel desteklemiyor gibi birseyler soyluyor cihazın kernelini degistirmedim ben degistirmeden yapamazmıyíz

• Beğen
sahin_811

sahin_811

Üye
sahin hocam swap yapacaktím ama hata verdi kernel desteklemiyor gibi birseyler soyluyor cihazın kernelini degistirmedim ben degistirmeden yapamazmıyíz

Malesef hocam swap destekleyen kernel gerekiyor orjinal kernel desteklemiyor. Ama bana sorarsan yapma derim o kadarda bir etkisi olmuyor daha doğrusu ben hiç bi farkını göremedim şuan kendimde kullanmıyorum.

Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
Malesef hocam swap destekleyen kernel gerekiyor orjinal kernel desteklemiyor. Ama bana sorarsan yapma derim o kadarda bir etkisi olmuyor daha doğrusu ben hiç bi farkını göremedim şuan kendimde kullanmıyorum.

Co core destekliyor mu hocam?

Takipçi Satın Al

Üst Alt