Samsung Galaxy S Advance Kullanıcılar Kulübü Ana Konu( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Birşey sorucam bu ülkeler arası romlarda ne fark oluyor?Mesela Türkiye romu çıktığında ne farklılığı olucak

güzel bir soru bende Rus yazılımı vardı kilit ekranında kamera google filan uygulamaya koyuyordun kilit ekranında teli açmadan direk o uygulamayı açıyordun , bu Alman yazılımda yok ayrıca ayarlar kısımda bazı özelikler gitmiş yani adamlar romu biraz daha sade ve stabil yapmışlar bence çok iyi olmuş zaten bir çoğunu kullanmıyorduk neyse bu da hem şarj hem performans açısından daha kullanışlı olmuş

darkleader

darkleader

Üye
@gonuldostu82
Hocam sende de Video izlerken videonun sonu gelmeden çıkmak istediğinde telefon tepki vermeden videoyu oynatmaya devam ediyor mu.

Bende youtube olsun telefonumdaki kendi videolarım olsun geri çıkmaya çalıştığımda hiç bir algılama yapmıyor ve video çalmaya devam ediyor.
Telefonda herşey dört dörtlük bir bu sıkıntım var.
Hee Birde menüdeki arama tuşuna bastığımda arama kaydı, rehber falan olan bölüm'ün açılması 2sn falan sürüyor.
Sende de aynı sıkıntılar var mı.
Teşekkürler....

Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
Arkadaslar elimde imei klonlu s advance var jb yukleyeyim mi?
Sebeke felan gidiyormus

loneely42

loneely42

Üye
Yükle kardeş hiç birşey olmuyor benimde klon imei JB yükledim geri 2.3.6 ya döndüm hiç bir sıkıntı yaşamadım

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
@gonuldostu82
Hocam sende de Video izlerken videonun sonu gelmeden çıkmak istediğinde telefon tepki vermeden videoyu oynatmaya devam ediyor mu.

Bende youtube olsun telefonumdaki kendi videolarım olsun geri çıkmaya çalıştığımda hiç bir algılama yapmıyor ve video çalmaya devam ediyor.
Telefonda herşey dört dörtlük bir bu sıkıntım var.
Hee Birde menüdeki arama tuşuna bastığımda arama kaydı, rehber falan olan bölüm'ün açılması 2sn falan sürüyor.
Sende de aynı sıkıntılar var mı.
Teşekkürler....

hocam romu yükledikten sonra fabrika ayarlarına dönmedin mi? bendede ilk başta öyle oldu hatta kies yazılımı desteklemiyordu filan kilit ekranında eski uygulamalar kalmıştı fabrika ayarlarına döndüğümde hepsi düzeldi istersen tekrar vipe data ve carce filan bunları yap fabrika ayarlarına dön ben öyle yaptım düzeldi ana konuya ekledim ama hattın içinde olsun

• Beğen
Tepkiler: darkleader

fsagcan

Üye
Almanya romu kesinlikle mukemmel olmus sarj bitmek bilmiyo diyebilirim. Ama kesinlikle factory reset yapin

Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
Yükle kardeş hiç birşey olmuyor benimde klon imei JB yükledim geri 2.3.6 ya döndüm hiç bir sıkıntı yaşamadım

loneely icime su serptin 1 orjinal 2 klonlu 3 s advance var elimde allah razi olsun senden

- - - Eklendi - - -

loneely icime su serptin 1 orjinal 2 klonlu 3 s advance var elimde allah razi olsun senden

darkleader

darkleader

Üye
hocam romu yükledikten sonra fabrika ayarlarına dönmedin mi? bendede ilk başta öyle oldu hatta kies yazılımı desteklemiyordu filan kilit ekranında eski uygulamalar kalmıştı fabrika ayarlarına döndüğümde hepsi düzeldi istersen tekrar vipe data ve carce filan bunları yap fabrika ayarlarına dön ben öyle yaptım düzeldi ana konuya ekledim ama hattın içinde olsun
Hocam yükledikten hemen sonra yapmıştım ama neyse bir kez daha yapayım bakalım.düzelmezse birde hindistan sürümüne bakacam :D

loneely42

loneely42

Üye

- - - Eklendi - - -

senden de kardeşim yüklersen alman romunu yükle

darkleader

darkleader

Üye
Arkadaşlar almanya sürümünü kullanıyorum rehber ve video izlerken hafif bir takılma sorunum vardı tekrar reset attım şimdi hepsi düzeldi.

Şunu anladım,Telefona sürüm yükleredikten sonra 2-3 defa reset atmakta yarar var her resetten sonra telefon iyice şahlanıyor.
şuanda telefon inanılmaz derecede stabil.

2.3.6 sürümünde bukadar performans almamıştım telefondan.

Birde şu çok hoşuma gitti.Resetten sonra ilk açılışta samsung account ve gmail girişlerinizi yaptıktan sonra eğer yakınlarınızda wifi varsa ve o wifi şifresini siz resetten önce telefona girip kullanmışsanız telefon otomatik olarak o wifi'ye bağlanıp resetten önce telefonunuzda yüklü bütün uygulamaları otomatikman yüklüyor.Yani siz tek tek uygulamaları tekrar indirecem diye uğraşmıyorsunuz.
Yanlız bir tek telefon hafızasında kayıtlı rehber ve notlar gelmiyor onları daha önce kies yardımıyla yedeklemenizi tavsiye ederim.
Şimdilik bu kadar.

Almanya sürümünün keyfini sürün gari :D

• Beğen
Tepkiler: gonuldostu82
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar almanya sürümünü kullanıyorum rehber ve video izlerken hafif bir takılma sorunum vardı tekrar reset attım şimdi hepsi düzeldi.

Şunu anladım,Telefona sürüm yükleredikten sonra 2-3 defa reset atmakta yarar var her resetten sonra telefon iyice şahlanıyor.
şuanda telefon inanılmaz derecede stabil.

2.3.6 sürümünde bukadar performans almamıştım telefondan.

Birde şu çok hoşuma gitti.Resetten sonra ilk açılışta samsung account ve gmail girişlerinizi yaptıktan sonra eğer yakınlarınızda wifi varsa ve o wifi şifresini siz resetten önce telefona girip kullanmışsanız telefon otomatik olarak o wifi'ye bağlanıp resetten önce telefonunuzda yüklü bütün uygulamaları otomatikman yüklüyor.Yani siz tek tek uygulamaları tekrar indirecem diye uğraşmıyorsunuz.
Yanlız bir tek telefon hafızasında kayıtlı rehber ve notlar gelmiyor onları daha önce kies yardımıyla yedeklemenizi tavsiye ederim.
Şimdilik bu kadar.

Almanya sürümünün keyfini sürün gari :D

nihayet seni jelly bean da memlun etmeyi başardık :) sorunun düzelmesine sevindim hadi kolay gelsin

• Beğen
Tepkiler: darkleader
darkleader

darkleader

Üye
nihayet seni jelly bean da memlun etmeyi başardık :) sorunun düzelmesine sevindim hadi kolay gelsin
Eyvallah dostum sağolasın.

Bu arada ben bu maxicep'in internet sitesine bir türlü alaşamadım genelde tapatalk ile telefondan giriyorum.
Az önce senin mesajı beğenecektim beğenmeyi bulamadım :D
ben daha aşağılarda arıyordum her neyse sonunda buldum.

• Beğen
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi

Çok sağol

Kardeşim tekrar sorayım Irak'tan geldi 2 si e250 imei var
Sizinkilerde böyle mi.?

yükle hocam yükle advance de öyle bir sorun yok gönül rahatlığı ile yükleyebilirsin ben de yükledim bir sorun olmuyor ama dediğim gibi telin içinde sim kartın olsun ve internet paketin olsun ilk açılışta telin şebekesi ve internet sim kart ile birlikte sorunsuz aktif oluyor

sahin_811

sahin_811

Üye
tebrikler hocam güzelbir anlatım olmuş

• Beğen
darkleader

darkleader

Üye
Arkadaşlar Hindistan sürümünü de denedim, Almanya sürümünden daha yavaş geldi bana pek beğenmedim.
Almanya sürümü şuanda en iyisi gibi duruyor, ta ki Türkiye sürümü çıkana kadar :p

Yanlız videoda takılma sorunu devam ediyor. Reset atınca düzeliyor fakat 1-2 saat sonra tekrar aynı sıkıntı oluşuyor. Bunun dışında bir sıkıntım yok fakat çok video izleyen biri olarak insanın canını sıkıyor.

• Beğen
Tepkiler: loneely42 ve gonuldostu82
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Hindistan sürümünü de denedim, Almanya sürümünden daha yavaş geldi bana pek beğenmedim.
Almanya sürümü şuanda en iyisi gibi duruyor, ta ki Türkiye sürümü çıkana kadar :p

eyvallah bilgilendirdiğin için teşekkürler

fsagcan

Üye
almanya sürümünde işe yarıyormu yükleyen oldumu acaba, yüklemelimiyiz.

• Beğen
Tepkiler: ZALAZULA

Üst Alt