[mod][app][themes][cm10,cm10.1]samsung Galaxy S4,note 3,s3 Launcher,accuweater Widgets,locksreen,app

Sponsorlu Bağlantılar

ismailozcn

ismailozcn

Üye
Cm9 a yüklersek sorun cikar mi?

systemchi

systemchi

Üye
    Konu Sahibi
S4 launcher cm9 a uymuyor ama hemen konunun altında S3 launcher var CM9 dada çalışıyor,samsung orjinal klavye ve accuweather widget'de dahil.

bbatuhan95

Üye
Arkadaşlar işte aradıgım uygulama ama nasıl yuklucem hangi dosyayı kurucam bilmiyorum..lütfenbiri bana anlatabilir mi hangi dosyayı yüklücez nasıl kurucaz ??? telefonum Sony Xperia P .. lutfen yardım edın tesekkurler

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Galaxy ace 2 kullanıyorum, 4.1.2 JB romu var bu işlemleri yapabilir miyim?

systemchi

systemchi

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar işte aradıgım uygulama ama nasıl yuklucem hangi dosyayı kurucam bilmiyorum..lütfenbiri bana anlatabilir mi hangi dosyayı yüklücez nasıl kurucaz ??? telefonum Sony Xperia P .. lutfen yardım edın tesekkurler

Clockwork recovery e girip (ses açma+home+guç tusu) ile install zip from sd card/choose zip from sd card işlemlerinden sonra kurulcak zip dosyasını seçip kur ve sonrasında reboot system now de işlem tamamdır.

systemchi

systemchi

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy ace 2 kullanıyorum, 4.1.2 JB romu var bu işlemleri yapabilir miyim?

Zaten android 4.1 tabanlı ace 2 kullanıyosun touchwiz surumu buna yakin bence cok gerek yok ama telefonun rootluysa kullanabilirsin tabi.

eminde

eminde

Üye
arkadaşlar root lanmamış fabrika çıkışlı s3 de denenirmi bu uygulamalar

- - - Eklendi - - -

mesela müzik player sesli komutlar falan olurda yüklenirde çalışırmı

systemchi

systemchi

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar root lanmamış fabrika çıkışlı s3 de denenirmi bu uygulamalar

- - - Eklendi - - -

mesela müzik player sesli komutlar falan olurda yüklenirde çalışırmı

Evet s3 de olmayan uygulamaları deneyebilirsin ama sesli komut türkçeyi desteklemiyor onuda bilmiş ol.

Karamaske1905

Üye
Cm9 var s3 launcheri flashladım ancak temalara girdiğimde nede orta tuşa bastığımda trebuchet ve system launcherden başka birşey yoktu acaba neden gelmedi?Sadece klavye geldi.

systemchi

systemchi

Üye
    Konu Sahibi
Cm9 var s3 launcheri flashladım ancak temalara girdiğimde nede orta tuşa bastığımda trebuchet ve system launcherden başka birşey yoktu acaba neden gelmedi?Sadece klavye geldi.

Tekrar yüklemeyi dene orta tuşa basınca touchwiz anasayda seçeneğide çıkması lazım.

Karamaske1905

Üye
Hayır çıkmadı hocam.

rtaymus07

rtaymus07

Üye
Linkleri yeniler misin bazıları açılmıyor

azraelazrail

azraelazrail

Üye
Linkler olu lutfen yenilermisiniz tsk

- - - Eklendi - - -

Uygulamalar note 2 de calisir dimi

systemchi

systemchi

Üye
    Konu Sahibi
Linkler yenilenmiştir.

YeAT

Üye
Yenilendiğine emin misin açılmıyor :S

mıstıkcan55

Üye
Ellerine sağlık kardeşim bende galaxy mini 2 var bu temayı kurmam için cm10un olması lazmmı

systemchi

systemchi

Üye
    Konu Sahibi
İlla cm10 diyemem ama aokp aosp olur bu tarz bi custom rom sart,cm9 dan 10.1 e kadar hepsi icin link var konuda

simaros

simaros

Üye
cm10 da klavye ve music uygulamasi calismadi

Üst Alt