Nokia Lumia928 sayfasını güncelledi ve yeni bir video yayınladı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia Lumia928 sayfasını güncelledi ve yeni bir video yayınladı

Nokia önümüzdeki günlerde ABD'li dev operatör Verizon üzerinden satışa çıkartacagı Lumia928 için hazırlıklarını sürdürüyor.

Geçtigimiz günlerde resmi olarak ilk defa dogrulanması açısından önem arz eden Nokia US sayfalarında boy gösteren Lumia928 şık tasarımı Lumia920'ye göre daha hafif ve ince olmasıyla öne çıkacak bir cihaz gibi dursa da Nokia bu cihazda daha iyi ses ve kamera deneyimi sunmak konusunda iddialı.

Bu arada NoniaLumia928'in kamera ve ois özelligine vurgu yapmak için Samsung Galaxy S3 ve Apple İphone5'le karşılaştırmalı bir video yayınladı.

[video=youtube_share;isKPxCvFEGo]http://youtu.be/isKPxCvFEGo[/video]

Lumia928'in daha önceki haberlerimizde de belirttigimiz gibi Global Ready olarak hazırlandıgı ve ABD dışında dünya genelinde de satışına başlanabilecegini hatırlatalım.

• Beğen
Tepkiler: Web Designer ve DenizhaNq

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Nokia, kamera konusunda yine estireceğe benziyor :oke:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Çok güzel oldu bu cihaz ya :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
beyazı gerçekten çok şık. Resmen al beni diyor:D

• Beğen
Tepkiler: Web Designer
Esendağlı

Esendağlı

Üye
işte bu.haber için teşekkürler

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
bizim kamera için ne zaman güncelleme gelecek?
ne zaman düzelicek?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bizim kamera için ne zaman güncelleme gelecek?
ne zaman düzelicek?

kesin degil ama yakinda gelmesi beklenen gdr2&pr2.0 guncellemesiyle kamera uygulamasina smart&pro modları eklenebilir.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
özellikle iphoneye fark atmış o ne abi iphone o kadar kötümü çekim yapıyor.

PureFood

PureFood

Üye
Yav ben bu telefona aşığım görünce 920'den soğuyorum resmen tasarım muazzam, siyahı ben buradayım diyor :D

fk555897

fk555897

Üye
Mükemmel ötesi bir tasarım.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Güzel telefon ancak Lumia 920'yi verip yerine alınabilecek kadar üstün bir cihaz değil.
Henüz lumia sahibi olmayanlar ya da 520, 620 gibi cihazlardan yükseltmek isteyenler için güzel bir seçenek olabilir.

Daha iyi bir cihaz düşünen Lumia 920 sahiplerinin ise yıl sonunu beklemesinde fayda var.

• Beğen
Tepkiler: Web Designer
PureFood

PureFood

Üye
Tasarım 920'yi bırak 928'e geç diyor resmen :D

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye

kesin degil ama yakinda gelmesi beklenen gdr2&pr2.0 guncellemesiyle kamera uygulamasina smart&pro modları eklenebilir.
abi video çekerken oluşan bulanıklaşma + gündüz çekimlerinde ki sorun tam anlamıyla ne zaman düzelicek şahsen ben nokiaya bu konuda güvenmiyorum bu cihazda çıkınca aynı sorunlar olmayacağını garanti ediyorlar mı?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Güzel telefon ancak Lumia 920'yi verip yerine alınabilecek kadar üstün bir cihaz değil.
Henüz lumia sahibi olmayanlar ya da 520, 620 gibi cihazlardan yükseltmek isteyenler için güzel bir seçenek olabilir.

Daha iyi bir cihaz düşünen Lumia 920 sahiplerinin ise yıl sonunu beklemesinde fayda var.

Tabi Lumia925 EOS'un 14Mayıs'ta tanıtıl yaz aylarında piyasaya sürülme ihtimalini de unutmayalım. Bugunlerde 41MP'li OİS'li Pureview EOS haberleri aldı başını gidiyor.

braayn

braayn

Üye
bu teknolojinin sonu yok lumia 820 mutluyum kamerasıda çok iyi tatmin edici performansı var daha ne olsun

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Artık şu tanıtım şeysi gelsin herkez rahatlasın ya :dry:

nanotex

nanotex

Üye
Abi bu telefon çok iyi duruyor ya :hmmm içime oturdu şimdi ben o telefonu almalıyım satıyorum 920yi :D

• Beğen
Tepkiler: PureFood

Üst Alt