Haber Nokia Yeni Asha Serisi Için Ilk Videoları Yayınladı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Nokia Yeni Asha Serisi Için Ilk Videoları Yayınladı
Bugün Finlandiya kökenli teknoloji devi Nokia’nın yeni cihazları gün yüzüne çıktı. Microsoft tarafından geçtiğimiz günlerde satın alındığı açıklanan firma Lumia modelleri yanı sıra Asha serisine de yeni modellerini ekledi.

Nokia‘nın tanıttığı yeni Asha modelleri; Asha 500, Asha 502 ve Asha 503olarak adlandırılmış.

Nokia‘nın Asha 502 ve Asha 503 modelleri 3″ büyüklüğünde dokunmatik ekran yanı sıra 5MP arka kamera ile geliyorlar. Nokia Asha 500 modeli ise daha küçük boyutlu ve 2.8″ büyüklüğünde ekran içeriyor. Ayrıca arka kamera çözünürlüğü de 2MP olarak belirlenmiş.

Nokia Asha 500 ve Asha 502 modelleri 2G desteği ile gelirken, Asha 503ise 3G bağlantı desteği sunuyor. Ayrıca bu model Gorilla Glass 2 ekran koruyucu teknolojisine de sahip. Hem tek hem de çift SIM kart desteği ile sunulacaklar.

Fiyat olarak bakacak olursak eğer Nokia Asha 500, Asha 502 ve Asha 503 $69, $89 ve $99 fiyat etiketine sahip olacak. Tüm modeller Afrika, Asya-Pasifik, Avrupa ve Orta Doğu ülkelerinde satışa sunulurken, Asha 502 ve Asha 503 ayrıca Latin Amerika’da da raflarda ki yerini alacak.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Nokia yeni Asha serisi için ilk videoları yayınladı

• Beğen
Tepkiler: PureFood

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
En azından s60v5 mağazası olsa satardı :kotu:

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
nokia bu işi bırakmalı.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Arkadaşlar bu cihazların hedefleri farklı uygulama delisi olmayan telden anlamayan sadece alo diyip zar zor sms atan insanlar var bu cihazlar onlara hitap ediyor. Kimse boşuna cihazları eziklemesin bizde bile o kadar vergiyle 300 TL bandında alınıyor bu segmentte başka hangi marka var ? Samsung mu ? LG mi ? Sony mi ? Kusura bakmayın ama ucuz telefon piyasasının en iyisi yine Nokia. Bu cihazlardan vazgeçseler herkes gidip en ucuz çok dandik Android alacaklar yada gidip kullanmayacağı özelliklerle dolu bir cihaza binlerce TL vermek zorunda kalacaklar.

• Beğen
Tepkiler: GuiTaRisT111, -Börteçine- ve Özkan Ç.

berk2238

Üye
İsletim sistemi nedir ?

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
İsletim sistemi nedir ?
İşletim sistemi S40 'tı fakat bu modellerde Asha OS yazacaklar diye bir durum almıştım bundan tam emin değilim ama işletim sistemine önem vermeyin alt segment Nokia cihazlarında çünkü yapabileceğiniz güzel 3 uygulama var facebook , twitter kesin vardır birde Whatsapp destekliyor mu ona bakın o kadar uygulama adına çok fazla bir şey beklemeyin.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
2. reklam ne kadar hoş

fk555897

fk555897

Üye
Nokia bu tarz telefonları üretmekten vazgeçmeli.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
70 milyon adet Asha satan bir firmaya "bu işleri bıraksın" diyorsunuz, pes.

• Beğen
Tepkiler: GuiTaRisT111
ONEv

ONEv

Üye
Asha çok gereksiz bence. LUMIA geliştirilmeli...

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Asha'nın Store'u var mı?

Var. Çok yetersiz bi mağaza olabilir ama Asha alan kişi oyun oynamak için değil günlük kullanım için alır. Oyun oynamak isteyen de konsol alsın.

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Asha geleceğin dede telefonu kısaca :)

• Beğen
Tepkiler: GuiTaRisT111

Üst Alt