PureFood
Üye
Abi bu telefon çok iyi duruyor yaiçime oturdu şimdi ben o telefonu almalıyım satıyorum 920yi
![]()
Yav sorma içime oturdu resmen

Abi bu telefon çok iyi duruyor yaiçime oturdu şimdi ben o telefonu almalıyım satıyorum 920yi
![]()

Hele bir çıksın da bakalım
Yav sorma içime oturdu resmen![]()

Zor. Nokia kamera konusunda diğerlerine vurdukça vuruyor. Sağlamlıkta da. Ama uygulama ve kullanışlılık konusunda eksikleri var.Videoyu şimdi izledim, aga teknoloji lideri olmak zor iş![]()
Zor. Nokia kamera konusunda diğerlerine vurdukça vuruyor. Sağlamlıkta da. Ama uygulama ve kullanışlılık konusunda eksikleri var.

video yıu göremedim abi![]()
Yani incelticez incelticez diye de kraker misali telefonlara kayıyorlar abartmasınlar diyorum
Hani kredikartı misali bişi yaparlarda onu cüzdana sokabilirsek tmm. Ama acil aramalarda ona ulaşmakta problem kardeşim. :P Ben şuanda telefonu hızla cebimden çıkartırken korkmuyorum. Erkek adamın telefonu böyle olmalı sanki ha?
Zor. Nokia kamera konusunda diğerlerine vurdukça vuruyor. Sağlamlıkta da. Ama uygulama ve kullanışlılık konusunda eksikleri var.

Benim cihazın üstüne verirlerse alırım.

Haha, daha bunun taksitleri bitmedi bende ama oyle olursa hayır demem![]()

[video=youtube;8EUDTYeREak]http://www.youtube.com/watch?v=8EUDTYeREak[/video]
İphonenun kamerası Bi işe yaramaz ben i Phone nun 3gs ini de 4 u de kullandım şimdi arkadaş 5 i kullanıyor Bi yere gidince özellikle akşamları, kanka sen çek daha iyi çıkıyo diyo![]()