Nokia Lumia928 sayfasını güncelledi ve yeni bir video yayınladı

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
Videoyu şimdi izledim, aga teknoloji lideri olmak zor iş :D

nanotex

nanotex

Üye
Videoyu şimdi izledim, aga teknoloji lideri olmak zor iş :D
Zor. Nokia kamera konusunda diğerlerine vurdukça vuruyor. Sağlamlıkta da. Ama uygulama ve kullanışlılık konusunda eksikleri var.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
gkcll

gkcll

Üye
video yıu göremedim abi :(

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Valla gerçektende zevkler ve renkler tartışılmaz ama 920'nin tasarımı bana daha güzel geliyor. Köşelerin yuvarlatılmasını sevmiyorum, öyle yapınca cihazlar iphonlara benziyor sanki :P . Birde gövdenin inceltilmesi kırılgan görünümünü arttırıyor gibi hissediyorum. Geçen bir S3 aldım elime tutarken korktum, elimde kırılacak gibiydi :P :) Yani incelticez incelticez diye de kraker misali telefonlara kayıyorlar abartmasınlar diyorum :) Hani kredikartı misali bişi yaparlarda onu cüzdana sokabilirsek tmm. Ama acil aramalarda ona ulaşmakta problem kardeşim. :P Ben şuanda telefonu hızla cebimden çıkartırken korkmuyorum. Erkek adamın telefonu böyle olmalı sanki ha?

PureFood

PureFood

Üye

Zor. Nokia kamera konusunda diğerlerine vurdukça vuruyor. Sağlamlıkta da. Ama uygulama ve kullanışlılık konusunda eksikleri var.

Düzeliyor ya bak youtube geldi 4sq iyileşti bir nebze de az daha sabretcez :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Benim cihazın üstüne verirlerse alırım.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bak takasa hayır demem işte :naughty:

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
[video=youtube;8EUDTYeREak]http://www.youtube.com/watch?v=8EUDTYeREak[/video]

• Beğen
Tepkiler: Web Designer ve OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:allalla: benim kayıtlarda ses performansı süper ama.

orian

orian

Üye
İphonenun kamerası Bi işe yaramaz ben i Phone nun 3gs ini de 4 u de kullandım şimdi arkadaş 5 i kullanıyor Bi yere gidince özellikle akşamları, kanka sen çek daha iyi çıkıyo diyo :)

bycoo32

bycoo32

Üye
gerçekten çok şık duruyor

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:ah hoparlör'ün sesi kısıkmış :( bende diyorum lumia'dan neden ses çıkmıyor. :islik

• Beğen
Tepkiler: Web Designer
fk555897

fk555897

Üye
İphonenun kamerası Bi işe yaramaz ben i Phone nun 3gs ini de 4 u de kullandım şimdi arkadaş 5 i kullanıyor Bi yere gidince özellikle akşamları, kanka sen çek daha iyi çıkıyo diyo :)

iPhone 5'in kamerasını beğenmediğine göre sanırım üstün bir teknolojiye sahip bir yerde yaşıyorsun.

Üst Alt