MaXiCeP'Le NaSıL TaNıŞTıNıZ ?

Sponsorlu Bağlantılar

Altun.

Altun.

Üye
bende 3250 telefonuma program ararken bulmuştum. walla 3 senedir üyeyiz

Ozan

Ozan

Admin
Google bizi gerçekten seviyor bunu kabul etmek lazım tüm üyelerimizin %70 ini ona borcluyuz neredeyse ve gün geçtikçe şu an günde ortalama kaydolan 1100 civarı Tr de rekor sayılabilecek bir yeni üye potansiyeline göğüs germekteyiz.

Yeni gelen arkadaslarımızı da mevcut arkadaslarımızı da büyük bir samimiyetle ve hoşgörü ile, yardım ederek karsılıyoruz .

Benim nasıl tanıstıgım konusuna gelirsek, olusturan ben oldugum için söyleyecek birşey bulmak çok zor. Ama hep hayalim, böyle bir ortam olusturmaktı. O yüzden ara ara üyeleri birbiri arasında gergin görünce ,yada problemler yasandıysa üzülüyorum zaten.

o9uz

o9uz

Üye
helal sana iyi ki açmışsın bu siteyi daha üye olalı 3 gün oldu deli gibi bağlandım günlük ortalama mesajım 76 yazıyo bağımlılık yaptı bende bnu site yaaa

--------------- Ekleme ---------------

üniversitgeyi bitiremezsem beni yanınıza çaycı olarak alır mısınız_?

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
ayın üyeliği çilekeşe daha çok yakışıyodu_!!!!

Kime yakıştığını siz değil biz yöneticiler belirliyoruz. 3 gün önce üye olmuşsunuz, hoş geldiniz; başımızın üstünde yeriniz var da henüz tanımadığınız üyeler hakkında yorum yapmanız biraz abes kaçıyor.

M@xWeL

Üye
Kime yakıştığını siz değil biz yöneticiler belirliyoruz. 3 gün önce üye olmuşsunuz, hoş geldiniz; başımızın üstünde yeriniz var da henüz tanımadığınız üyeler hakkında yorum yapmanız biraz abes kaçıyor.

demekki tanıyor belki arkadaşıdır ben bu siteye telefon alacağım için girdim google beni bu siteye getirdi N73 ü aldım ama sitenin sürekli olarak tarayıcıyı kasması ve kullanılamaz hale getirmesi yüzünden girmeyi bıraktım artık arada sırada uğruyorum bazen tarayıcı kilitleniyor bazen kilitlenmiyor şuan iyi durumda yarın ne olur bilmiyorum bu sebepten başka sitelere kaymaya başladım hala çözüm bulunamadı mı kilitlenme olayına ?

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Tanımadığını bildiğimiz için yazdık mesajımızı. ;)

Siteye girerken karşılaşılan takılma olayı çözüldü. Artık takılma olmaması lazım, sizde oluyor mu?

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
ayın üyeliği çilekeşe daha çok yakışıyodu_!!!!

Ayın üyesi adı üzerinde. Sadece 1 kişi oluyor ve her ay değişiyor. Bir dahaki ay da başkası olacak. Bugün sen yarın bir başkası. :oke:

Ozan

Ozan

Admin
demekki tanıyor belki arkadaşıdır ben bu siteye telefon alacağım için girdim google beni bu siteye getirdi N73 ü aldım ama sitenin sürekli olarak tarayıcıyı kasması ve kullanılamaz hale getirmesi yüzünden girmeyi bıraktım artık arada sırada uğruyorum bazen tarayıcı kilitleniyor bazen kilitlenmiyor şuan iyi durumda yarın ne olur bilmiyorum bu sebepten başka sitelere kaymaya başladım hala çözüm bulunamadı mı kilitlenme olayına ?
Kilitlenme olayı artık olmaz, kalıcı olarak çözümlendi
Zaten son reklamdan dolayı idi, reklam kaldırılmıstı. :oke:

Bu durum adına, sorun yaşayan üyelerimizden özür dileriz

o9uz

o9uz

Üye

tama kızmayın da var bi bildiğimiz kendimizce..:(:(

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
tama kızmayın da var bi bildiğimiz kendimizce..:(:(

Güzel kardeşim ayın üyesi her ay değişiyor kasım ayı ayın üyesi olarak beni layık gördüler Aralık ayında ise diğer üyelerin paylaşımları gözönüne alınarak seçildi yani diğer üyelerinde ayın üyesi olma hakkı var ve doğru olanda budur...:oke:

dreamboys69

dreamboys69

Üye
ben daha önce başka bir siteden faydalanıyordum,ama sıradan forumlar gibiydi,googlede bir sms sayaç programı ararken burda buldum kendimi.tabi programı buldum derken birazdaha kalayım derken tamamen kaldık.sitenin teması çok sade ve şık olması ilgi çekiyor,birde gereksiz şeyler yok(rep,karizma,teşekkür butonu,ruhsal durum,vs.):oke:

dreamgirls

dreamgirls

Üye
bende uğur sayesinde maxicep'li oldum...:oke: :megafon:
iyikide oldum...:op:

arslansem

arslansem

Üye
Arkadaş tavsiyesi :)

technonur

technonur

Üye
yeni telefon almıştım program yüklücektim google symbian program yazdım oda ne maxicep :D

o9uz

o9uz

Üye
ne google mış beee birbirini tanımayan binlerce insan google sayesinde kardeş gibi :P

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Gene Maxicep Üyesi Olan Seydiaa Sayesinde Bu Güzel Siteye Üye Oldum:)

o9uz

o9uz

Üye
bişe diycem gayet sömürülen bi site burası yaaa.görüldüğü gibi paylaşımlarda mesaj çok az.ama indirilen sayısı çok fazla.2.si 160 170 bin üyesi olan sitede sadece30 35 kşi maxiceple nasıl tanıştığını yazmış :S

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
bişe diycem gayet sömürülen bi site burası yaaa.görüldüğü gibi paylaşımlarda mesaj çok az.ama indirilen sayısı çok fazla.2.si 160 170 bin üyesi olan sitede sadece30 35 kşi maxiceple nasıl tanıştığını yazmış :S

Malesef dediğin gibi haftada bir uğrayıp kontrol eden yeni bişeyler varsa sömüren çok burasını upload adresi gibi gören çok...
:@

GEARSX

GEARSX

Üye
döner yerken biri maxicep foruumunda mp,3 programını indirdim demişti bende girdim

Üst Alt