üniversitgeyi bitiremezsem beni yanınıza çaycı olarak alır mısınız_?

ayın üyeliği çilekeşe daha çok yakışıyodu_!!!!
Kime yakıştığını siz değil biz yöneticiler belirliyoruz. 3 gün önce üye olmuşsunuz, hoş geldiniz; başımızın üstünde yeriniz var da henüz tanımadığınız üyeler hakkında yorum yapmanız biraz abes kaçıyor.
ayın üyeliği çilekeşe daha çok yakışıyodu_!!!!

Kilitlenme olayı artık olmaz, kalıcı olarak çözümlendidemekki tanıyor belki arkadaşıdır ben bu siteye telefon alacağım için girdim google beni bu siteye getirdi N73 ü aldım ama sitenin sürekli olarak tarayıcıyı kasması ve kullanılamaz hale getirmesi yüzünden girmeyi bıraktım artık arada sırada uğruyorum bazen tarayıcı kilitleniyor bazen kilitlenmiyor şuan iyi durumda yarın ne olur bilmiyorum bu sebepten başka sitelere kaymaya başladım hala çözüm bulunamadı mı kilitlenme olayına ?

Kime yakıştığını siz değil biz yöneticiler belirliyoruz. 3 gün önce üye olmuşsunuz, hoş geldiniz; başımızın üstünde yeriniz var da henüz tanımadığınız üyeler hakkında yorum yapmanız biraz abes kaçıyor.

tama kızmayın da var bi bildiğimiz kendimizce..![]()

bişe diycem gayet sömürülen bi site burası yaaa.görüldüğü gibi paylaşımlarda mesaj çok az.ama indirilen sayısı çok fazla.2.si 160 170 bin üyesi olan sitede sadece30 35 kşi maxiceple nasıl tanıştığını yazmış :S