Samsung Galaxy S Advance Kullanıcılar Kulübü Ana Konu( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

darkleader

darkleader

Üye
push derken mail ve mesaj uyarılarından bahsediyorsan, mail bilgisayara düşmeden cebime düşüyor. mesajda öyle, uyarı simgeleri de üst barda ve kilit ekranında görünüyor.

Anladım.
Facebook kullanıyormusun peki, facebook bildirimleri de geliyor mu anlık olarak
Teşekkürler...

fsagcan

Üye
Anladım.
Facebook kullanıyormusun peki, facebook bildirimleri de geliyor mu anlık olarak
Teşekkürler...

faceyi hiç sevemedim, ama benim oğlum kullanıyor, o da geliyor galiba, emin değilim ondan.

• Beğen
Tepkiler: darkleader

triendly

Üye
teşekkürler

Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
Yeni haberler....
Kernel][Mayıs 1] CoCore-E 6.0 çıktı
Omega Kernel ve siri kernele güncelleme geliyor

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi

Pholos

Üye
Kolay gelsin dün telefonumu KİES üzerinden güncelledim acaba kernel kurmama gerek var mı?

darkleader

darkleader

Üye
@gonuldostu82

Usta, ses yükseltme ile alaklı dosyaları tekrar yüklermisin link'in biri arızalı.

Teşekürler

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
@gonuldostu82

Usta, ses yükseltme ile alaklı dosyaları tekrar yüklermisin link'in biri arızalı.

Teşekürler

hocam linkler sağlam kontrol ettim sorun yok internet explorer tarayıcısını kullanarak indir bu arada Almanya romu yükledim pil ve performan oldukça iyi diğer yazılımlara göre bu daha iyi geldi yalnız kies telefonu tanıyor ama yazılım yükseltme konusunda desteklemiyor diye hata veriyor bir de kilit ekranındaki kamera chat on google uygulamalarını kaldıramıyorum ayarlarda koymayı unutmuşlar galiba yada ben ne yaptımsa bulamadım :) ayrıca google music uygulaması gelmiş internet üzeriden kendi müziklerini filan paylaşıyon galiba diğer google kitap filan uygulamalar kaldırılmış zaten işe yaramıyordu

sonuç olarak yüklemenizi tavsiye ederim performans ve pil konusunda daha iyi gibi şimdilik bu kadar

loneely42

loneely42

Üye
hocam linkler sağlam kontrol ettim sorun yok internet explorer tarayıcısını kullanarak indir bu arada Almanya romu yükledim pil ve performan oldukça iyi diğer yazılımlara göre bu daha iyi geldi yalnız kies telefonu tanıyor ama yazılım yükseltme konusunda desteklemiyor diye hata veriyor bir de kilit ekranındaki kamera chat on google uygulamalarını kaldıramıyorum ayarlarda koymayı unutmuşlar galiba yada ben ne yaptımsa bulamadım :) ayrıca google music uygulaması gelmiş internet üzeriden kendi müziklerini filan paylaşıyon galiba diğer google kitap filan uygulamalar kaldırılmış zaten işe yaramıyordu

sonuç olarak yüklemenizi tavsiye ederim performans ve pil konusunda daha iyi gibi şimdilik bu kadar

Tmm hocam tşkler sabah benimde yüklemem lazım o halde :) inşallah video larda da kasma olmuyordur

darkleader

darkleader

Üye

Zaten dün yüklemiştim ;)
Almanya sürümü gerçekten süper. Benim telefonda 2.3.6 dan hiç farkı yok o derece hızlı ve akıcı pil durumuda çok süper.
Ben de kieste kontrol ettim. Güncel sürüm falan yazıyor ama senin dediğin gibi yazılım yükseltme ile alakalı bir hata vermedi her şey normal görünüyor. :)

Hocam sen birde facebook home uygulaması kullanıyorum demiştin, ben markette bulamadım. İnternetten APK dosyası olarak indirip mi kurdun. Ayrıca facebook home uygulaması güvenilirmidir, geliştiricilerin yaptığı bir uygulama mı.
Bu arada benim kilit ekranında kamera çıkmıyor.

darkleader

darkleader

Üye
Biri bana jelly bean de ekran görüntüsü yakalamanın nasıl olduğunu söyleyebilir mi.
Daha önce home+ekran kilitleme tuşu ile ekran yakalıyorduk. Jelly bean ile değişmiş sanırım bu tuş kombinasyonu. Yada ayarlardan açıp kapattığımız bir yer varda ben mi bilmiyorum.

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Biri bana jelly bean de ekran görüntüsü yakalamanın nasıl olduğunu söyleyebilir mi.
Daha önce home+ekran kilitleme tuşu ile ekran yakalıyorduk. Jelly bean ile değişmiş sanırım bu tuş kombinasyonu. Yada ayarlardan açıp kapattığımız bir yer varda ben mi bilmiyorum.

ekran görntüsünü almak için; ses açma ve home tuşuna basılı tut

darkleader

darkleader

Üye
ekran görntüsünü almak için; ses açma ve home tuşuna basılı tut

Usta kendi telefonun da denedin mi.
Benimkinde hiç birşey olmuyor. Senin sürüm de XXLQE değilmiydi.

Edit:
Tamam hallettim.
Eskisi gibi Home tuşu +güç tuşu ile ekran yakalıyoruz.

Ben 2.3.6 da önce home tuşu hemen ardından güç tuşuna basarak yapardım. Jelly Bean de home tuşu+güç tuşuna aynı anda basıp 1sn bekliyoruz.

fsagcan

Üye
bende almanya sürümünü yükledim de, öncesinde resetleri yapmalı mıyım acaba veya şimdi yapsam olur mu, gereklimi?

darkleader

darkleader

Üye
bende almanya sürümünü yükledim de, öncesinde resetleri yapmalı mıyım acaba veya şimdi yapsam olur mu, gereklimi?

Yükledikten sonra kesin yap, öncesi pek işe yaramıyor. Factory reset yapmayınca çok kasıyor, hiç birşey yapamıyorsun. Şebeke bile gidip geliyor.
Ama reseti yiyince şahlanıyor mübarek :)

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Usta kendi telefonun da denedin mi.
Benimkinde hiç birşey olmuyor. Senin sürüm de XXLQE değilmiydi.

Edit:
Tamam hallettim.
Eskisi gibi Home tuşu +güç tuşu ile ekran yakalıyoruz.

Ben 2.3.6 da önce home tuşu hemen ardından güç tuşuna basarak yapardım. Jelly Bean de home tuşu+güç tuşuna aynı anda basıp 1sn bekliyoruz.

hımm pardon ya özür acalem vardı hızlıca yazıp çıktım yanlış yazmışım :( doğru power + home tuşu idi neyse bulmuş olmana sevindim , bu arada bu yazılım şarj konusunda çok iyi geldi özellikle ilk bir saat içinde telefon kapalı iken şarj da ilk açılık %2 azalıyor bir saat sonrada %95 de kalıyor diğer romlara nazaran bu rom daha iyi olduğu kesin

- - - Eklendi - - -

hocam ben de ilk önce fabrika ayarlarına geri dönmeni tavsiye ederim sonra rootla root explorer uygulamasını yükle ve batarya kaliprasyonu yap çok işe yarıyor benden herkese tavsiye

http://www.maxicep.com/android-cihaz-destek/android-batarya-kalibrasyonu-793998.html#post6049565

• Beğen
Tepkiler: fsagcan

fsagcan

Üye
hocam ben de ilk önce fabrika ayarlarına geri dönmeni tavsiye ederim sonra rootla root explorer uygulamasını yükle ve batarya kaliprasyonu yap çok işe yarıyor benden herkese tavsiye [URL' Alıntı:
http://www.maxicep.com/android-cihaz-destek/android-batarya-kalibrasyonu-793998.html#post6049565[/URL]

çok saol arkadaşım dediklerini yapacağım kesinlikle ama, bir sorun var galiba
ben bu almanya romunu yükledikten sonra telefon internete adam akıllı girmez oldu, ne demek yani, ya çok geç bağlanıyor yada bağlanmıyor,
internet paketim vardı 1gb bitti ama bana gelen mesajda 0,05 kr ücretlendirileceğim söylendi MB'ı onuda kabul ettik amenna ama halen internete çok yavaş giriyor,
sebebi romdan olabilirmi acaba ne yapmalıyım..

halloldu limitinde duran paketmiş :)

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
çok saol arkadaşım dediklerini yapacağım kesinlikle ama, bir sorun var galiba
ben bu almanya romunu yükledikten sonra telefon internete adam akıllı girmez oldu, ne demek yani, ya çok geç bağlanıyor yada bağlanmıyor,
internet paketim vardı 1gb bitti ama bana gelen mesajda 0,05 kr ücretlendirileceğim söylendi MB'ı onuda kabul ettik amenna ama halen internete çok yavaş giriyor,
sebebi romdan olabilirmi acaba ne yapmalıyım..

Ben su an mobilden yazıyorum ve cok iyi internet sen mutlaka fabrika ayarlarına donmelisin ayrica netin bittiğine göre operatör ile bir sorun olna ihtimali de olabilir

Pholos

Üye
Birşey sorucam bu ülkeler arası romlarda ne fark oluyor?Mesela Türkiye romu çıktığında ne farklılığı olucak

Üst Alt