Samsung Galaxy S Advance Kullanıcılar Kulübü Ana Konu( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
4.1.2 JB kullanıyorum cocore 5,6, sizi takip ediyorum ;)
Aslında hocam şöyle diyim benim sorunum uygulama ile ilgili değil. Google Görsellere "USB HOST OTG kablo" yaz göreceksin hocam. standart bir kablo, benim sorunum Usb host otg driverim yüklü değil. Uygulama bazında düşünme hocam, mesela kabloya usb bağlıyoruz usb içindekini görüyoruz veya kablosuz klavye mouse bağlayıp kullanabiliyoruz. S3lerde NOTE'larda oluyormuş JB romlarında.

Sadece bu kadarda değil, HDTV/MHL Adapter & Bluetooth Keyboard & Mouse ile neler yapmışlar..

hocam ben senin dediğini anladım biraz araştırma yaptım o ilk videoda(advance) için olanda nasıl yapmışlar anlamadım sıra dışı bir şeyler var ama üzülerek söylüyorum o usb otg desteki normalde yok bak bu linkte detaylı anlatım i9070 advance için otg desteğinin olmadığını söylüyor

Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
Bende burada gördüğüm için söylemiştim şuan telefon elimde yok

- - - Eklendi - - -

Bu cihaza geçiyorum...
Gönüldostu sahin kardeş ellerinize sağlık telefon için anlatımlarınız çok iyi olmuş artık bende buradayım bu telefonla ne yapabileceksek yapabileceğimiz sınırları zorlayacağız...

• Beğen
Tepkiler: gonuldostu82

triendly

Üye
Merhaba arkadaşlar ben de bu aileye yeni katildim daha telefonu alali 1 ay felan aldu. Telde herhangi bir degişiklik yapmadim üzerindeki 2.3.6 sürümü ile duruyor. Sadece konusmak için kullaniyorum ve nete bile çok nadiren wifi ile giriyorum sarj sadece 2 gün gidiyor.ama telefon çok güzel bir telefon buna dicek yok. Benim bir sorum olucak eskiden ben nokia tel kullaniyordum ve nokia nin kendine has bir özelliği olan sesli komut özelligini nasil kullanabiliriz acaba. Konuyu tam olarak anlatayim mesela ben bluetooth kulaklik kullaniyorum sürekli araç kullandigim için. Kulakligin dügmesine basip isim söyleyince kişiyi aramasi için ne yapmaliyiz varmi bole bir androit uygulama yada telin bole bir özelligi varmi.. Yardiminizi bekliyorum tesekkürler.. Formu sürekli takip edecegim. Kolay gelsin

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar ben de bu aileye yeni katildim daha telefonu alali 1 ay felan aldu. Telde herhangi bir degişiklik yapmadim üzerindeki 2.3.6 sürümü ile duruyor. Sadece konusmak için kullaniyorum ve nete bile çok nadiren wifi ile giriyorum sarj sadece 2 gün gidiyor.ama telefon çok güzel bir telefon buna dicek yok. Benim bir sorum olucak eskiden ben nokia tel kullaniyordum ve nokia nin kendine has bir özelliği olan sesli komut özelligini nasil kullanabiliriz acaba. Konuyu tam olarak anlatayim mesela ben bluetooth kulaklik kullaniyorum sürekli araç kullandigim için. Kulakligin dügmesine basip isim söyleyince kişiyi aramasi için ne yapmaliyiz varmi bole bir androit uygulama yada telin bole bir özelligi varmi.. Yardiminizi bekliyorum tesekkürler.. Formu sürekli takip edecegim. Kolay gelsin

şimdi sadece bu telefonu konuşmak için kullanıyorsan hiç geçme 4.1.2 ye çünkü biraz daha fazla şarj tüketiyor jelly bean , biz geçtik sebebi markettede bir çok oyun ve uygulama 2.3.6 yı desteklemediği için, maden sizin oyun ve uygulamar ile pek fazla ilgi ve alakan yok hiç bulaşma neyse soruna gelecek olursak markette svox cem var bütün gelen mesajlar aramalar alarm filan ne var ne yok telefon kunuşuyor onu tavsiye ederim buyur linki bende patlatılmışı vardı onun ama 4.1.2 ye geçince sildim biraz araştır belki bulursun ücretsiz pro sürümünü :

diğer soruna gelecek olursak telin internetini açtığın zaman aktif oluyor ana menüde sesli konut uygulaması var oradan işini görürsün

Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
I9070DXAMD1 çıkmış

fsagcan

Üye
I9070DXAMD1 çıkmış

I9070XXLQE Almanya sürümüde çıkmış, LQB den sonra olduğuna LQE olduğuna göre, artı gelişmeleri varmıdır acaba, yoksa sadece ülkeye özgü yazılım olduğundan farklı isimlendirilmiş.

yükleyen ve bilgisi olan dostlar varmı acaba? geçelimmi bizde

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Sadece uygulama olarak ufak tefek kendilerine özgü ana menüde değişiklik vardır ama yazılımsal olarak pek fazla bir değişiklik olacağını sanmıyorum artık yavaş yavaş her ay bir ülkeye güncelleme geliyor bize ne zaman gelir bilmiyorum ama beklemede kalalım Türkiye içinde illa çıkacak onu yükleriz.

• Beğen
Tepkiler: Red.Eye.
Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
Otg işine el atıyorum denemem ve sonuçlarını 1 hafta sonra yazacağım...

- - - Eklendi - - -

Farklı cihazlar için farklı öneriler gördüm ve xda da konu açacağım

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

CaptainMuon adlı XDA geliştiricisi, 5 voltluk bir USB
Y kablosu, adb, fastboot gibi geliştirici araçları ve
kendi Kernel sürümünü kullanarak manuel olarak
USB OTG özelliğini cihaz üzerinde aktif hale
getirmeyi başarmış. Geliştirici uygulanması
gereken adımları tek tek sıralarken, cihazın tuğla haline gelmesi ve hatta tamamen kullanım dışı
kalması ihtimalini de denemek isteyenlerin
dikkatine sunuyor.

• Beğen
Tepkiler: ZALAZULA
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Otg işine el atıyorum denemem ve sonuçlarını 1 hafta sonra yazacağım...

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

CaptainMuon adlı XDA geliştiricisi, 5 voltluk bir USB
Y kablosu, adb, fastboot gibi geliştirici araçları ve
kendi Kernel sürümünü kullanarak manuel olarak
USB OTG özelliğini cihaz üzerinde aktif hale
getirmeyi başarmış. Geliştirici uygulanması
gereken adımları tek tek sıralarken, cihazın tuğla haline gelmesi ve hatta tamamen kullanım dışı
kalması ihtimalini de denemek isteyenlerin
dikkatine sunuyor.

hımm valla hocam çok riskli bir işe benziyor pirince giderken evdeki bulgurdan olmayasın yinede ilginden ve konuya katkından dolayı teşekkür ederim ama bu iş için bir kez daha düşün derim çok fazla kullanan kullanıcıların olduğunu sanmıyorum

• Beğen
darkleader

darkleader

Üye
Arkadaşlar, Almanya XXLQE sürümünü deneyen oldu mu?
Deneyen olduysa diğer sürümlere göre arasında fark var mı?
Teşekkürler...

loneely42

loneely42

Üye
Evet bende merak ediyorum yükleyen varmı aranızda

loneely42

loneely42

Üye
Arkadaşlar birde merak ettiğim bir konu var video takılmasına çözüm buldunuzmu

Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
gonuldostu82
dediğim gibi artık bende burdayım elimizden geleni yapacaz tabi biraz risk almak lazım :D

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar birde merak ettiğim bir konu var video takılmasına çözüm buldunuzmu

1080P 2 tane video denedim bi sorun gözüme çarpmadı sorunu tam açıklar mısın?

- - - Eklendi - - -

gonuldostu82
Cwm ve twrp nin konularınıda eklersen iyi olacak yada ben konuyu açayım sen indexe ekle

loneely42

loneely42

Üye
gonuldostu82
dediğim gibi artık bende burdayım elimizden geleni yapacaz tabi biraz risk almak lazım :D

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

gonuldostu82
Cwm ve twrp nin konularınıda eklersen iyi olacak yada ben konuyu açayım sen indexe ekle

Aslında çok yapmıyor ama ben çok video izlerim (film klip vs) video izlerken ileri geri yaparken takılıyor sonra telefona reset atmak gerekiyor video dan çıkmıyor reset Atıyoruz şimdi 2.3.6 ya geri döndüm hiçbi sıkıntı yok video olayını yaptıysanız geçeyim diyorum JBye

loneely42

loneely42

Üye
1080p de de izlesen 340 dada izlesen kasma oluyor
denemediğim video player kalmadı

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
gonuldostu82

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

gonuldostu82

hocam cwm biraz problemli diyorlar o yüzden eklemek istemedim , cocooke5.6.2 de zaten yeterince cwm ve twrp yi yükseltiyor tam olarak ne gibi artıları var iyi bir şey ise aç konuyu ben eklerim o sorun değil ama kamera radio filan sorunluymuş siz denediniz mi ben yüklemediğim için bir şey yazmak istemiyorum , bir de şu otg işini biraz araştırdım otg destekli kernel yüklemek lazımmış

• Beğen
darkleader

darkleader

Üye
Almanya XXLQE sürümünü deneyen yok heralde hâlâ.

fsagcan

Üye
Almanya XXLQE sürümünü deneyen yok heralde hâlâ.

LQB kullaniyorum tel. Rootlu ayrica cocoewnin 5.0 surumunu yukledim telefonun sarji super ve ayrica hizla belli derece artmis durumda
5.6.2 surumunde bu ozellikleri alamadim. Almanya surumu degilde TR surumu bekliyorum onu yukleyecegim.

• Beğen
Tepkiler: darkleader
darkleader

darkleader

Üye
LQB kullaniyorum tel. Rootlu ayrica cocoewnin 5.0 surumunu yukledim telefonun sarji super ve ayrica hizla belli derece artmis durumda
5.6.2 surumunde bu ozellikleri alamadim. Almanya surumu degilde TR surumu bekliyorum onu yukleyecegim.

Kullandığın sürümde Push bildirimler anında geliyor mu?

fsagcan

Üye
Kullandığın sürümde Push bildirimler anında geliyor mu?

push derken mail ve mesaj uyarılarından bahsediyorsan, mail bilgisayara düşmeden cebime düşüyor. mesajda öyle, uyarı simgeleri de üst barda ve kilit ekranında görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: darkleader

Üst Alt