Batarya ömrü kaç yıl?

Sponsorlu Bağlantılar

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Batarya ömrü kaç yıl?
Telefon bataryası en fazla kaç yıl dayanır telefona? 3. Yılındayım ve çok çabuk bitmeye başladı batarya. Değiştirmem mi gerekiyor?

eren2934

eren2934

Üye
Standart 2 yil diye biliyorum akilli telefonlarda.1.yildan sonra performans dusuyor

MrExpert

MrExpert

Üye
Apple Kendi cihazlarının bataryalarına 500tam şarj dan sonra performansın %20 düştüğünü söylüyor. Ama samsung cihazlarında öylemi bilemem.

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Apple Kendi cihazlarının bataryalarına 500tam şarj dan sonra performansın %20 düştüğünü söylüyor. Ama samsung cihazlarında öylemi bilemem.

Muhtemelen ona yakın bir şeydir. 3000mah alcam ama oda çok kaba gösteriyor telefonu :ehe

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
kardeş Batarya ömrü önemli değil senin sarja bağlama sıklığın önemli.Nexus 4 den önceki kullandığı tlfon olan c6-01 ilk günde gittiydi.Telefonu Sarja uzun süre takdıysan batarya ömrü kıslaıyor.Mesela Ben C6-01 gün 3 kere takıyodum batarya 1 gün bile dayanmıyordu.

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
kardeş Batarya ömrü önemli değil senin sarja bağlama sıklığın önemli.Nexus 4 den önceki kullandığı tlfon olan c6-01 ilk günde gittiydi.Telefonu Sarja uzun süre takdıysan batarya ömrü kıslaıyor.Mesela Ben C6-01 gün 3 kere takıyodum batarya 1 gün bile dayanmıyordu.

Bak mesela 17 dk oldu ama şarj %91... Pek detaylı bilgim yok bu menü hakkında. Ekranın durumu normal mi?

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye

Bak mesela 17 dk oldu ama şarj %91... Pek detaylı bilgim yok bu menü hakkında. Ekranın durumu normal mi?
Kardeş orda yazana güvenme %91 bnm telefonu sarjdan çıkarıyorum yarım saat oynuyorum %30 olmuş

- - - Eklendi - - -

birde ekran parlaklığını indirsen fayda eder gibi

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş orda yazana güvenme %91 bnm telefonu sarjdan çıkarıyorum yarım saat oynuyorum %30 olmuş

- - - Eklendi - - -

birde ekran parlaklığını indirsen fayda eder gibi

Ekran parlaklığı %30 da :S

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
Güç tassarrufu açık mı

by-pegasus

Üye
valla hacı sanırım li-on piller 2 yıl dayanıyor şahsen benim şarj her zaman fulldür çünki her akşam bitsede bitmesede takıyorum

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar batarya konusu açılmışken iPhone 4S ve 5'in bataryalarının fiyatlarını bilen arkadaşlar var mı? Apple servisinde.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
senelik gücünün 4te1ini kaybediyor diye biliyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
li ion bataryalarin ömrü süre ile degil şarj devinimiyle ölçülür ve ortalama 500 ile 1000 şarj devinimi ömürleri vardır.

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
remixtik

remixtik

Üye
2

furyzer0

furyzer0

Üye
Kullanmaya bağlı

Sent from mTalk using lumia950

hiu482