Telefonu garantiye verecem fakat ...

Sponsorlu Bağlantılar

symbianbella

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu garantiye verecem fakat ...
Telefonu garantiye verecem. Az kaldı galiba. Yeni telefon gelir ümidiyle böyle bişe yapacam. Gelmezssede saglık olsun.

Ön kameram bozuk çalışmıyor (çokk koyuyor beaah)
Dış kasada alt tuşların altında boya sökülmesi var
arka kapakta çizik var
tuşlarda çizik var

bunlardan ötürü yollıcam fakat telde cfw var. Hackli ve birde joshlog mod yapılı. Bunlar sorun olur mu ? Yollama sebeblermden hangileri ücretsiz olur ? Para verme durumu olur mu ?

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
tele format at öyle gönder

sLeepLe

sLeepLe

Üye
orjinal fw dosyalarını cfw yüklediğin gibi yükle yolla bişey olmaz ama bu sebeplerden dolayı yeni telefon verirler mi bilemem :hmmm

bycoo32

bycoo32

Üye
oncelıkle orjınal fw yuklemelısın nokıa suıtlede yukleyebılıyorsun. Tus takımı degısır yuksek ıhtımal dıgerlerı kullanıcı hatası denılır ve fıyat cıkarılabılır. On kamera ıcınde yuksek ıhtımal versyon gunceller yollarlar.

symbianbella

Üye
    Konu Sahibi
yanlız ön kamera deliğinden bakınca telin içinde kaymış oynamış gibi biraz

- - - Eklendi - - -

oluyo bazen öyle :D olmadı bi belge alınyomuş diğer konuda okumuştum onu yapar telefonun parasını geri alıp kendime yeni tel alırım :D

bayon

Üye
dis kapak tus takımı vs için tabiki de ücret ister ama kamera için sanmıyorum

Pringles

Pringles

Üye
Ben telefonumu ilk servise yollarken cfw vardı abi sorun çıkmadı

by-pegasus

Üye
hacı nokia ise çok geç gelir telefonsuz durabileceksen ver

symbianbella

Üye
    Konu Sahibi
mustafa_akarsu

mustafa_akarsu

Üye
ben ön kameradan verdim telefonu sürüm güncelleyip yolladılar bişey değişmedi 3üncü verdiğimde telefonu dahada bozmuşlardı ekran sürekli karıncalıyordu (galiba servis telefon değişim olsun diye bunu bilerek yapmıştı ) 4ücü verdiğimde c6-01i 701le değiştirdiler ama yaklaşık 2 ay telefonsuz kaldım

symbianbella

Üye
    Konu Sahibi
ben ön kameradan verdim telefonu sürüm güncelleyip yolladılar bişey değişmedi 3üncü verdiğimde telefonu dahada bozmuşlardı ekran sürekli karıncalıyordu (galiba servis telefon değişim olsun diye bunu bilerek yapmıştı ) 4ücü verdiğimde c6-01i 701le değiştirdiler ama yaklaşık 2 ay telefonsuz kaldım

inş banada yaparlar öyle bişe 2 ay idare ederim artık. Detayları anlatsan çok iyi olur. Birde kvk mı genpe yamı vereyim ?

neksushot

Üye
Böyle işkence çekcene n serisi al eskiyide çöpe at gitsin rahat rahat kullan bendede samsung monte vardı 2 senel evvel hep sorunluydu direk yere attım kırıp yerine galaxy note 1 aldım 1 sene evel hayla kullanıyom ekran demir gibi iyi forumlar ha paran yoksa beni ilgilendirmez

mustafa_akarsu

mustafa_akarsu

Üye
inş banada yaparlar öyle bişe 2 ay idare ederim artık. Detayları anlatsan çok iyi olur. Birde kvk mı genpe yamı vereyim ?
kvkye vermiştim işte telefonu 3 kere aldım ama sorun değişmedi en son aldığımda ise telefon az bişey ısındığı zaman hemen ekran gidiyordu 4. kez verdim işte onlar bana nokiayı arayıp değişim istememi söylediler ben nokiayı aramadım bile sonra 10 gün sonra kvkdan mesaj geldi telefonu almaya gittiğimde değişim olmuştu

azizerkan07

Üye
700 model cihazımı tuşların zor basmasından dolayı kvk'ya götürdüm 25 dakika sonra ön panel değişmiş olarak aldım :)

MrExpert

MrExpert

Üye
Format atmadan Yollama.

Üst Alt