Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

hykcyz123

Üye
Telefonumda Foursquare var Places yerine girince GPS hatası veriyor uygulamalar-yer-gps verisi de navigasyon konum yerlerindede rakam yok yardımcı olursanız sevirim.C5-03

shade89

Üye
FBMOBİ ARIYORUM AMA Qt HATASI VE SERTİFİKA HATASI OLMAMA SI LAZIM ? VEYA BUNLARIN ÇÖZÜMÜ VARSA YAZARSANIZ

neşter1461

neşter1461

Üye
dostum haritalardaki hafıza oranı 90 kadar çıkıyor.sen ne işe yaradığını bunun biliyormusun.

neşter1461

neşter1461

Üye
konuyu açıyorsan cevapta vereceksin arkadaş.

JosephLion

JosephLion

Üye
Arkadaşlar Allah için yardim edin telefonuma yazilim atarken kapandi simdi aciyorum Lütfen satıcınız ile görusun yaziyor açilmiyor kac defa orjinal yazılım yükledim yine olmadi lütfen yardim :((

neşter1461

neşter1461

Üye
Dostum konuyu açan kişi yok ki bir yardımı dokunsun.Orjinal yazılımın dosyaları enson sürüm olsun v23.her şeyi doğru yaptığından eminol.yine olmazsa garantiye yollamalısın malisef.

redevil84

Üye
Meraba arkadaşlar
c5-o3 marka telefonuma whats up yüklü..Ama malumunuz whats up hem internet kotasını hem sarjı cabuk tüketiyor..Ve maalesef kapatamıyorum. Acık programlarda gözükmüyor ama telefonumda sürekli nete bağlı kalıyor..

Sorunu nasıl çözebilirim acaba..?

musa özbek

Üye
cep telefonuna yüklediğim you tube downloader uygulamalarının hiç biri çalışmadı farklı sitelerden denedim ama sonuç alamadım varsa bildiğiniz çalışan uygulama tavsiye edebilir misiniz

musa özbek

Üye
maalesef

Krofessional

Telefonunla ilgili bi sorun galiba qt yukle

musa özbek

Üye
ice age 4 continental drift oyununu yükledim tam giriş ekranı geçip oyunu başlatacak ken oyun kapanıyor farklı sitelerden denedim hep aynı şey oldu çalışan bir oyun tavsiyeniz var mı

Emrgncy

Emrgncy

Üye
ice age 4 continental drift oyununu yükledim tam giriş ekranı geçip oyunu başlatacak ken oyun kapanıyor farklı sitelerden denedim hep aynı şey oldu çalışan bir oyun tavsiyeniz var mı

Ram la alakalı olabilir...

byhacker18

byhacker18

Üye
arkadaşlar c5-03'e ev ekranı yükleye bilirmiyiz

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Sanmam daha ağır oyunları açabiliyorum

farklı sitelerden indirdim yazmışsın...

ya oyun hatalıdır ya da telefonunda oyunun çalışmasını engelleyen yani oyunla çakışan bir uygulama olabilir...

bulentercan

Üye
c5-03 için önerebileceğiniz media player var mı? avi ve mp4 ü yürütebilecek

crobinho

Üye
merhaba benim c5-03 ümün kendi tarayıcısından müzik vs indirilmiyor yardımcı olursanız sevinirim

porcelaina

Üye
arkadaslar aradım ama bulamadım xplore sıgned arıyorm link bilen varsa yardımcı olabilir mi telefon c5 03 hack için arıyorum.

çetin032

Üye
july player yüklüyom ama olmuyo ne yapmalıyım

Takipçi Satın Al

Üst Alt