kafam çok karışık

Sponsorlu Bağlantılar

ümran

Üye
    Konu Sahibi
kafam çok karışık
arkadaşlar hep aklımdaydı içime atıyordum ,artık burada sizinle paylaşmak istedim ,benim dershaneye gtme imkanım yoktu liseyi bitirir bitirmez izmire gttim biraz çalıştıktan sonra memlekete döndüm ve aöf ye kayıt yaptırdm şuan 2 . Sınıftaym ama artık insanlar yüzundn okuma hevesim kaçtı kimi iş bulamazsın diyor kimi okuma diyor arkadaş böyle yaparmıya şu durumda pekte umudum yok 1 hafta sonra sınaw war geçersem 2 yıllık bitiyor ama bırakacm heralde tekrar gurbete çalışmaya gidecem malesef :( bilet alacm bugün almadan önce burda paylaşim dedim

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Bir gün ressamın biri yaptığı çalışmaları semt çarşısında sergiler, bütün resimlerini açtıktan sonra birinin üzerine 'Lütfen resimde yanlış gördüğünüz yerleri x işaretleyiniz' ve bir diğerinin üzerine 'Resimdeki doğru yerleri işaretleyiniz' yazar.

Sergiyi dolaşan kişilerden bazıları almış eline fırçayı, hatalı olarak gördüğü yere basmış/atmış çarpıyı. Uzatmayalım, artık serginin toplanma vakti gelmiş ve ressam her iki tabloyu da incelemek için önüne koymuş. Yanlışlarla dolu resim artık resimlikten çıkmıştır, oysa diğer resimde tek bir işaret bile yoktur.

Anladın umarım.

• Beğen
Tepkiler: karayel90, Mad EagLe, x-scarface ve 1 kişi daha
___kaptan___

___kaptan___

Üye
kimseyi tınlama oku oku oku! Daha da birşey demem, bana da söylendi benim üniv vs yoktu ama ben hep kendi bildiğimi yaptıım babamın yönlendirmesiyle adım attım hep, kimseye kulak asma sadece oku oku oku :oke: :tebessüm:

ümran

Üye
    Konu Sahibi
moral ,güven, istek bırakmadılarki bende :bilmm

___kaptan___

___kaptan___

Üye
moral ,güven, istek bırakmadılarki bende :bilmm

Kulaklarını herkese kapatıp birgün düşün ertesi gün okuma hevesiyle yoluna devam et ne derseler desinler, oku, hangi bölümse geleceğini araştır iş bulma olanağını vs, olmazsa başka bir dalı dene ama oku yani :oke:

ümran

Üye
    Konu Sahibi
Kulaklarını herkese kapatıp birgün düşün ertesi gün okuma hevesiyle yoluna devam et ne derseler desinler, oku, hangi bölümse geleceğini araştır iş bulma olanağını vs, olmazsa başka bir dalı dene ama oku yani :oke:

iyide kaptanım adalet okuyom 2 deym bu yil bitiyor bundan sonra dönüşümü olur. ya tamam ya dewam :(

Turan

Turan

Üye
bencede kmseye kulak asma :oke:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
iyide kaptanım adalet okuyom 2 deym bu yil bitiyor bundan sonra dönüşümü olur. ya tamam ya dewam :(

durmak yok yola devam :oke: kimseyi dinleme baktın adaletten bi gelir yok mu tekrar sınavlara gir, geçiş hakkın vs varmı bilmiyorum ama başka dallara geç misal ama oku derim :)

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
benim çevremde ao bitirip iş bulan var en yakından amcam mesela liseyi ve üniyi açıköğretimden bitirip adliyede çalıştı ve iş yerinde müdürlüğe kadar yükseldi ao ile örgün arasında tek fark birinde kendin çalışıyorsun tek dezavantj bu iş bulma konusuna gelince diyelim mesela tarih bölümü biri ao biri örgün ikiside bitirdikten aynı sınavlara giriyor onun senden bir ayrıcalığı yok sen çevrendekilere kulaklarını tıka ve önüne bak elalemi dinlersen kendine edersn ve önünde imkan varken okumaya devam et kesinlikle bırakma çünkü bu fırsatı kaçırırsan ilerde çok pişman olursun :oke:

- - - Eklendi - - -

adalet okuyorsan ve iki yıllıksa iki + iki ile baya iyi işler yaparsın veya iki yıl bitirip kpss ile adliyeye girebilirsin gardiyan olabilirsin mesela

ümran

Üye
    Konu Sahibi
benim çevremde ao bitirip iş bulan var en yakından amcam mesela liseyi ve üniyi açıköğretimden bitirip adliyede çalıştı ve iş yerinde müdürlüğe kadar yükseldi ao ile örgün arasında tek fark birinde kendin çalışıyorsun tek dezavantj bu iş bulma konusuna gelince diyelim mesela tarih bölümü biri ao biri örgün ikiside bitirdikten aynı sınavlara giriyor onun senden bir ayrıcalığı yok sen çevrendekilere kulaklarını tıka ve önüne bak elalemi dinlersen kendine edersn ve önünde imkan varken okumaya devam et kesinlikle bırakma çünkü bu fırsatı kaçırırsan ilerde çok pişman olursun :oke:

- - - Eklendi - - -

adalet okuyorsan ve iki yıllıksa iki + iki ile baya iyi işler yaparsın veya iki yıl bitirip kpss ile adliyeye girebilirsin gardiyan olabilirsin mesela

dostum yüreğime su serptin ALLAH razı olsun :oke:

- - - Eklendi - - -

durmak yok yola devam :oke: kimseyi dinleme baktın adaletten bi gelir yok mu tekrar sınavlara gir, geçiş hakkın vs varmı bilmiyorum ama başka dallara geç misal ama oku derim :)

haklısın be kaptan :) :tşk: :tebessüm:

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
Ümran kardeşim,
Eğer 2 yıllık adaleti bitirebilirsen senin için önünde büyük fırsatlar var demektir. Adaleti bitirdikten sonra dikey geçiş sınavına hazırlanma imkanın olursa hukuk bile okuyabilirsin. Hatta bazı üniversiteler seni 3. yıldan devam ettirerek okutuyor. Eğer hukuğu bitirebilirsen en basit avukat olursun. Tercih senin hayat senin. Ya da kpss ye hazırlanıp memur olabilirsin. Çevredekilerin söylediklerine fazla aldırma. Hedefin her zaman büyük olmalı :oke:

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
sınava iki hafta mı kaldı :aha: bende 3. sınıftayım daha kitapları açıp bakmadım

ümran

Üye
    Konu Sahibi
Ümran kardeşim,
Eğer 2 yıllık adaleti bitirebilirsen senin için önünde büyük fırsatlar var demektir. Adaleti bitirdikten sonra dikey geçiş sınavına hazırlanma imkanın olursa hukuk bile okuyabilirsin. Hatta bazı üniversiteler seni 3. yıldan devam ettirerek okutuyor. Eğer hukuğu bitirebilirsen en basit avukat olursun. Tercih senin hayat senin. Ya da kpss ye hazırlanıp memur olabilirsin. Çevredekilerin söylediklerine fazla aldırma. Hedefin her zaman büyük olmalı :oke:

saol kardşm :tşk:

- - - Eklendi - - -

sınava iki hafta mı kaldı :aha: bende 3. sınıftayım daha kitapları açıp bakmadım

8 gün kaldı

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
kaptan sen askere gıtmemısmıydın... umran ınsanları boswer okumana devam et

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
bak sana ne dicem, sinif arkadasimin 'annesi' uni okuyor...

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

Bir gün ressamın biri yaptığı çalışmaları semt çarşısında sergiler, bütün resimlerini açtıktan sonra birinin üzerine 'Lütfen resimde yanlış gördüğünüz yerleri x işaretleyiniz' ve bir diğerinin üzerine 'Resimdeki doğru yerleri işaretleyiniz' yazar.

Sergiyi dolaşan kişilerden bazıları almış eline fırçayı, hatalı olarak gördüğü yere basmış/atmış çarpıyı. Uzatmayalım, artık serginin toplanma vakti gelmiş ve ressam her iki tabloyu da incelemek için önüne koymuş. Yanlışlarla dolu resim artık resimlikten çıkmıştır, oysa diğer resimde tek bir işaret bile yoktur.

Anladın umarım.

biri, tanıdığım bir abime sırf kendi çocuğu kazanamadı diye kıskançlık yapıp 2 senelik maliye okunurmu hiç okuma daha iyi demişti. O abimde sırf o lafı zoruna gitti diye dgs'ye çalıştı kazandı 4 yıllığa geçiş yaptı, kpss'yi kazandı. Milli eğitime memur olarak atandı 1800 tl maaş alıyor akşam 5'e kadar çalışıyor ona o lafı söyleyen kişi ise onun aldığı maaşın yarısından az daha fazla alıp 2 katı çalışıyor. Ve şimdi de dert yanıyor ben kaç yaşımdayım sen kaç yaşındasın. Ben kaç yaşındayım sen benden fazla para alıp daha az çalışıyorsun diyerek yakınıyor ve o namıdeğer abimiz güzel bir ses tonuyla keşke sende hiç okumayacağına 2 senelik maliye okusaydın diyor o anki dumur oluşu gözlerimde gördüm ve hiç acımadım o kişinin haline demekki kafan çalışmıyorsa vücudun çalışacak hadi ikisini de yapamıyorsan bari kalbini köreltme başkasının başarılarını yerip kendi egonu tatmin etmenin anlamı yok.

Yani kardeşim ne yaparsan yap eleştiren birileri daima çıkacaktır Gökçen abinin koyduğu fotoğraftan anlayacağın gibi :oke:

• Beğen
Tepkiler: ka_za, OttomaN TigeR ve Nextman

ümran

Üye
    Konu Sahibi
keşke herkes bu ortamdaki sizler kadar iyi,moral verici olsa hepinize ayrı ayrı :tşk:

ümran

Üye
    Konu Sahibi
haklısın bundan bôyle kimin ne yaptığı umrumda değl kimin ne yapmadığıda...

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
haklısın bundan bôyle kimin ne yaptığı umrumda değl kimin ne yapmadığıda...
zaten bu şekilde yapmazsan hep kafana bıseylerı takarsın ve yıpranırsın.. boşver banane dıyceksın.. zaten maxımum 70 sene bılemedın yarın olcez.. dunya kımseye kalmıycak