Nokia Monster WH-920 Purity Stereo Kulaklık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hasansen_83

hasansen_83

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Monster WH-920 Purity Stereo Kulaklık
Arkadaşlar
[h=1][/h] [h=1]Nokia Monster WH-920 Purity Stereo Kulaklık spariş ettim acaba kullanan varmı bunu nasıl ses tlf nun kendı kulaklığından nasıl bı ses farkı sunacak cokmu azmı tatmınkarmı değil mı ?[/h]

katil_197

katil_197

Üye
monsterin yaptığı by dre kulaklığı gibi ses çıkarmıyorsa süper bişeydir

erndrdyk

erndrdyk

Üye
ewt kardeşim çok harika bir kulaklık bu ya. bende var mavi çok memnunum

hasansen_83

hasansen_83

Üye
    Konu Sahibi
tlf nun lumia920 nın kulanklığından baya ses farkı varmı araların da ? bu arada kullaklık ındırım de normal fiyatı 250 kusur burda 159.90 + kargo bence kacırmayın derım

kadem115

kadem115

Üye
arkadaslar bu kulaklık htc sensation serisinin yanında verilen i beats ve urbeats kulaklıklarıyla aynı kalitemidir sizce daha önce beats kullandım ses oldukça tatmin edici .. kualklıgı cihazla sattım simdi one x alcam yanınada bu kulaklıktan almayı düşünüyorum ne derseniz

hasansen_83

hasansen_83

Üye
    Konu Sahibi
bu kullaklık wp cihazlar için hemde nokia y a ozel baska cıhazda verım alamazzsın anca donusturucu aparatını kullanman gerek ama ses acma kapama şarkı değiştirme olmaz

uurbyrkdr

Üye
Bende sipariş ettim şuan kargoda, pazartesi geliyor inşallah :)
bende çok sabırsızım bu konuda, acaba nasıl bişey :D

hasansen_83

hasansen_83

Üye
    Konu Sahibi
:) hadı bakalım hayırlısı :)

kadem115

kadem115

Üye
Normalde sesin kalitesini %70 kualklik belirler lumia 920 de almayi düşünyrmama 2. El uygun düşüremedim
ne biliyim alip da pişman olmak istemiyorum androidbiz cihaz performansi nasildir acaba lumia 920 de kulaklik takinca dobly ses sistemi devreye giriyor galiba daha etkin ses veriyor ayni olay htc dede varondada kulaklik takinca beats audio yazilim devreye giriyor ses bas ve tiz daha etkin oluyor karar veremedim

dedereis123

dedereis123

Üye
Başka marka telefon kulaklıkları varsa deneyin bazıları çalışıyor benim aklımda sony Live sound kulaklık modeli var ama çalışır mı emin değilim,ses ve kalite olarak çok iyi diyorlar elimde sony ericson kulaklığı vardı Media player çalıştı buda çalışır diye düşünüyorum ama emin değilim tabi 100tl Türkiye sitelerinde , ebayda fln 25 tlye bulmuştum , sizin fikriniz nedir bu konuda çalışma ihtimali olur mu media playerı
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

pirenuri

pirenuri

Üye
Bu kulağı alan arkadaşlar hiç dr.dre neyi kullandı mı ? Nasıl fark var aralarında bilenler Bi söyleyebilir mi

kadem115

kadem115

Üye
Bu kulağı alan arkadaşlar hiç dr.dre neyi kullandı mı ? Nasıl fark var aralarında bilenler Bi söyleyebilir mi
bende 2 si arasında gittim geldim ama tercihim beats oldu daha önceden kullanıyodum cihazla birlite satmıstım bu gün bi beats daha sipariş verdim nokia monster in beats dan iyi olacağını sanmıyorum özellikle daha öncdecen beats kulaklık kullanıpda sonra nokia monsteri denemesi gerek ki bilgi sahibi olalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt