Nokia İsveç Facebook Sayfası: WP İçin Instagram Yolda!

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Nokia İsveç Facebook Sayfası: WP İçin Instagram Yolda!

Biliyoruz artık Instagram hakkında söylenti duymaktan hepinize gınâ geldi. Ancak bu haberi de sizinle paylaşmak istedik.

Çoğunuzun bildiği gibi ağırlıklı olarak Mayıs ayından söz edilmekle birlikte resmi Instagram uygulaması söylentileri aylardır sürüyor. Doğru olup olmadığını bilmesek de the Verge'den sızan bilgiler resmi uygulamanın yolda olduğunu doğruluyor. Ancak doğrudan iOS'tan mı portlanacak yoksa daha fazlası mı olacak bilemiyoruz.

Bugün de Nokia'nın resmi
İsveç Facebook sayfasında bir kullanıcı resmi Instagram uygulamasının Windows Phone'a özellikle de Lumia 920'ye gelip gelmeyeceğini sordu. Nokia sayfası bu soruyu şu şekilde cevapladı: Instagram yolda ancak şu anda kesin bir tarih veremiyoruz".

• Beğen
Tepkiler: Web Designer, nanotex, n000k ve 1 kişi daha

IVI-Elia

Üye
Off instagramı hiç kullanmadım kullanmayacağım da :ok: yeter artık.

:D Subway'e ne oldu

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Gökhan yetiş :)

• Beğen
Tepkiler: nanotex
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
vaaay ben Can'la muhabbet ederken Özgür hatları kullanmış:kıskıs:

teşekkürler dostum eline saglık

PureFood

PureFood

Üye
Güzel gelişme. Yoksa Nokia İsveç yetkilisi ağzından mı kaçırdı yanlışlıkla :D

komando04

komando04

Üye
teşekkürler abi bende hiç kullanmadım,acaba bu kadar insanın beklemesine değecek bir uygulama mı

karaelci

karaelci

Üye
WP8 çıktığında instagram çıkmış olsa bu kadar adı duyulmazdı muhtemelen. İyi reklam yaptılar valla helal olsun :)

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
teşekkürler abi bende hiç kullanmadım,acaba bu kadar insanın beklemesine değecek bir uygulama mı
beklemeye değmiyor işte ama diğer popular sosyal ağlarla entegreside olduğu için ve kendi içndede bir sosyal ağ olduğu için ünlü!! apple gibi isim satıyor < instagram > diye.. haaa bende WP ye orjinal instagram gelmesini isterim tabiki.. WP nin diğer sistemlerden ne eksiği var!!! instagram account umda var , yok değil :D

tanercoskun

tanercoskun

Üye
İnstagram çıksın bende tumblr diye diye çıngan çıkarıcam ;)

• Beğen
Tepkiler: n000k
tanercoskun

tanercoskun

Üye
  • Beğen
n000k

n000k

Üye

aman abi boşuna satın aldırma arkadaşa :) ben aldım 4 liram gitti.. mail adres, passwordunu yazıyorsun bağlan diyorsun.. bağantı hatası sonra tekrar deneyin diyor :D ve ben bu app i teli ilk aldığımin ilk haftası indirdim :) o yüzden önermiyorum kimseye bu app i

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Tanınmayan yapımcıya ait uygulama kolay kolay almam zaten. ;)

saynesim

saynesim

Üye
Gelsin artık vallahi stres yapıyorum artık

- - - Eklendi - - -

Şu an en çok istediğim 2 program var başka gelmesede olur tango ve camfrog bu bana yeter

MaxipmaN

Üye
beklemekten gına geldi diye başlasa iyiymiş

tapatalk

tapatalk

Üye
instagram hakkinda birşey soyleyim ilk defa kullanicaksaniz ozel fotograflarinizi yuklemeyin sonra karinizin kizinizin sevgilinizin fotograflarini başka sitelerde gorebilirsininiz uyarmadi demeyin

• Beğen
serinaga

serinaga

Üye
instagram hakkinda birşey soyleyim ilk defa kullanicaksaniz ozel fotograflarinizi yuklemeyin sonra karinizin kizinizin sevgilinizin fotograflarini başka sitelerde gorebilirsininiz uyarmadi demeyin

Hadi yaw :allalla: , eeee millet neden bu kadar abartıyor ki ?

Üst Alt