iPhone 3GS iş görür mü?

Sponsorlu Bağlantılar

eren2340

eren2340

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 3GS iş görür mü?
Arkadaşlar bütçem kısıtlı olduğu için 2. el temiz bir iphone 3gs almaya karar verdim(buldum da), oyun oynamayı ve uygulama yüklemeyi severim, sizce 3gs ihtiyaçlarımı karşılar mı? Bilgisi olan arkadaşlar 3gs sınırları zorlarsa piyasadaki hangi oyunları açabilir? Hangilerini açamaz türünden ufak bir kıyaslama yapabilirseniz çok memnun kalırım :) İyi akşamlar...
*Şuan galaxy ace kullanıyorum bildiğiniz üzere oyunlar konusunda pek sıkıntılı bir telefon :D

MücahitTokgöz

Kardes birseye kesin dikkat et kesinlikle 5.1.1 shsh kaydin olsun biliyorum dedigimi anlamadin ama alinca anlarsn. Shsh kaydin varsa surum dusurme yada yukseltme yapabilirsn 5.1.1 i sormamin nedenide 3gs icin en kral surum 5.1.1 dir. Oyun ve uygulamada en iyi surum budur. Ben aldim ama 4.3.5 6.01 6.1.2 var ama 5.1.1 surumu yok. Sen dikkat ederek al yani. Onun disinda guzel hoş cihaz hele ki cikis yilina bakicak olursak bu yila gore baya iyi :)

eren2340

eren2340

Üye
    Konu Sahibi
Kardes birseye kesin dikkat et kesinlikle 5.1.1 shsh kaydin olsun biliyorum dedigimi anlamadin ama alinca anlarsn. Shsh kaydin varsa surum dusurme yada yukseltme yapabilirsn 5.1.1 i sormamin nedenide 3gs icin en kral surum 5.1.1 dir. Oyun ve uygulamada en iyi surum budur. Ben aldim ama 4.3.5 6.01 6.1.2 var ama 5.1.1 surumu yok. Sen dikkat ederek al yani. Onun disinda guzel hoş cihaz hele ki cikis yilina bakicak olursak bu yila gore baya iyi :)

İlgin icin tesekkur ederim kardesim bi sorum olacak simdi benim alacagim telefon belli arkadasimin telefonu, su shsh isini sonradan mi yapiyoruz yoksa telefonun kendi uretim ozelligi mi? Ona gore almadan once bakayim :)

ka_za

ka_za

Üye
Kac yıllık telefon parana yazık 2.el cok daha iyi bir Android alsan daha iyi degilmi?

eren2340

eren2340

Üye
    Konu Sahibi
Kac yıllık telefon parana yazık 2.el cok daha iyi bir Android alsan daha iyi degilmi?

Aslinda ben iOS merakimi da gidermek istiyorum hem onun için hem de iPhone kullanılan bir arkadasim kendi platformunda acamiyacagi oyun yok demişti onun için düşünüyorum :)

ka_za

ka_za

Üye
Aslinda ben iOS merakimi da gidermek istiyorum hem onun için hem de iPhone kullanılan bir arkadasim kendi platformunda acamiyacagi oyun yok demişti onun için düşünüyorum :)

Bence cok inanma arkadaşına araştır biraz. Acmak var zorla acmak var :)

MücahitTokgöz

İlgin icin tesekkur ederim kardesim bi sorum olacak simdi benim alacagim telefon belli arkadasimin telefonu, su shsh isini sonradan mi yapiyoruz yoksa telefonun kendi uretim ozelligi mi? Ona gore almadan once bakayim :)

Dediklerinin ikiside deil. İnternetten shsh kaydi nedir diye bakabilirsin.Cihaza bak menude Cydia diye bi uygulama varmi ? Bide hangi surumde olduguna bak.

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
2.el iphone 4 bulmalısın bence. İPhone retina ekranlı hd kameralı kullanılmalı.

Symbianize

Symbianize

Üye
Bence imkanın varsa 4 al ki adam çok param yok demiş 300-350 tlsi vardır anca 2.el 3gs alıyosa ki 350tllik bi android telefona fark atar 3gs sen shsh kaydınıda boşver kardeş pekte önemli değil

eren2340

eren2340

Üye
    Konu Sahibi
2.el iphone 4 bulmalısın bence. İPhone retina ekranlı hd kameralı kullanılmalı.

Dediğim gibi sadece oyun ve uygulama için kullanacam kamera pek önemli değil :) yorumun için teşekkürler :)

- - - Eklendi - - -

Bence imkanın varsa 4 al ki adam çok param yok demiş 300-350 tlsi vardır anca 2.el 3gs alıyosa ki 350tllik bi android telefona fark atar 3gs sen shsh kaydınıda boşver kardeş pekte önemli değil

Aynen öyle bütçem o kadar, şuan kullandığım androidi geçsin, biraz daha iyi oyunları açabilsin de benim için yeterli :)

MücahitTokgöz

Senin dediğin 4 için geçerli kardeşim. 3gs için aynı şey söz konusu değil çünkü 4.3.5 veya 6.x.x sürümlerinde oyunlar vasat baya hemde anca küçük çaplı oyunları oynayabilir. Ama ios 5 öyle değil 3gs o zaman 3gs oluyor tabi internttn gördüğüm bana denilenlere göre benim shsh kaydım olmadığı için deneyemedim.

aykutaktas_1989

Üye
3gs 600 liralik androide kafa tutar

eren2340

eren2340

Üye
    Konu Sahibi
Peki mesela hangi oyunları açabilir? Örnek verebilir misiniz?

Takipçi Satın Al

Üst Alt