650-680 tl telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

pureorhybrid

Üye
    Konu Sahibi
650-680 tl telefon önerisi
Bu fiyat aralığında ne alayım ama samsung hariç
İlk baş xperia j düşündüm sonra 30 40lira daha verip go veya sola dusundum ama onlarında ön kamerası yok(on kamera benim icin oneml) ..lumia620 şuan benim alabileceğim yerlerde 740lira..sizce ne yapayım xperia j alayımmi yoksa sola veya goyamı bakayım yoksa yazın lumia629 ucuzlarmí

- - - Eklendi - - -

Bi yardım edin arkadaşlar

izmitli1983

izmitli1983

Üye
Lg optimus serisi düşünebilirsin

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
lumia620 icin bursa nokiashop'tan 599tl fiyat verilmiş bir arkadaşa. Guzel cihazdır fakat ön kamerayı şebeke üzerinden görüntülü görüşme icin kullanamazsın. Ancak 3. parti uygulamalarla görüntülü görüşme mümkün

IVI-Elia

Üye
lumia620 icin bursa nokiashop'tan 599tl fiyat verilmiş bir arkadaşa. Guzel cihazdır fakat ön kamerayı şebeke üzerinden görüntülü görüşme icin kullanamazsın. Ancak 3. parti uygulamalarla görüntülü görüşme mümkün

Ben sordum 649₺ diyordu 620 için

aslansercan

Üye
solayı öneririm j nin işlemcisi rami falan düşük sadece internete girmek için kullanabilirsin

pureorhybrid

Üye
    Konu Sahibi
solayı öneririm j nin işlemcisi rami falan düşük sadece internete girmek için kullanabilirsin

Ama solanın ön kamerası yok..ben zaten whatsapp falan bi kaç foto uygulaması bide 1-2 oyun..sence j beni idare edermi

CasuS_87

CasuS_87

Üye
wonder a bak :)

Kerim.

Kerim.

Üye
s3 mini

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Lumia 620 öneririm :)

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
Lumia nın vodafonda kampanyası var istiyorsan bi bak genç avantaj tarifesine ve uygun

fk555897

fk555897

Üye
Nokia Lumia 620 al. Şimdilik bu fiyatta ki en iyi telefon.

Üst Alt