Polymath
Üye
650 tl 700 tl arası telefon. Xperia Ray hakkında bilgi istiyorum.
Arkadaşlar Kuzenime telefon alacağız. Sizlerede danışmak istedim. Bu fiyatlarda xperia Ray dikkatimizi çekti. Xperia Ray in şarjı nasıl gidiyor ? Veya kamerası filan nasıl? Bu gibi özelliklerini kullananlar biraz bilgi verebilir mi ? Xperia ray aldırıyım mı kuzenime ?
Birde başka ne telefon alabilirim bu fiyatlara. Neo V var ama her sitede yok malesef. Çoğu siteyede güvenemiyoruz. Hepsiburada vatan gibi sitelerden başka ne telefon önerebilirsiniz. Android düşünüyoruz. Symbian aldıracaktım ama Symbiana destek kesildiği için ve kameralarında auto focus olmadığı için düşünmedim.. Ayrıca oyun oynamaz kendisi ama hızlı olsun telefon
Yardımcı olursanız sevinirim..
Şuan hepsiburadada Xperia Ray 650 tl civarı sanırım. Fiyatı güzel.
Birde başka ne telefon alabilirim bu fiyatlara. Neo V var ama her sitede yok malesef. Çoğu siteyede güvenemiyoruz. Hepsiburada vatan gibi sitelerden başka ne telefon önerebilirsiniz. Android düşünüyoruz. Symbian aldıracaktım ama Symbiana destek kesildiği için ve kameralarında auto focus olmadığı için düşünmedim.. Ayrıca oyun oynamaz kendisi ama hızlı olsun telefon
Yardımcı olursanız sevinirim..
Şuan hepsiburadada Xperia Ray 650 tl civarı sanırım. Fiyatı güzel.

)olmasi
ben atrixin custom rom destegi az dedim.galaxy w'nin de ics destegi yok ama cm saolsun bir suru rom var dedim.galaxy w hakkinda yazdiklarinida bi yerden okumus gelmissin zaten.neymis o kronik hatalar?bilip bilmeden konusuyosun
anlamiyor arkadas