Temple Run geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yapışın arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

akdeniz77

akdeniz77

Üye
İndiriyorummm;D;D;D

PureFood

PureFood

Üye
Telefonuma yeniden aşık oldum resmen :D İşte bu, Lumia :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu arada unity sdk'sinin yayinlanmasiyla temple run2'nin de hazirliklari başlamiş.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

abi niye sildinizki arkadaş sadece androidde kaç tane olduğunu göstermiş kıskançlık sizdemi yoksa sorun bizdemi ?

yorumu ben sildim,resmin burada paylaşılmasında ki mantıklı gerekçeyi bana söyler misin? Ayrıca "xdxd" yazısının ne anlama geldiğini? Arkadaşın tek amacı burada huzursuzluk çıkartmak.

IVI-Elia

Üye
Sanki biz bilmiyoruz.Bizle dalga geçiyor aklı sıra.Şuan biz çok memnunuz.Sizin forumunuza gidip.Boyle şeyler yspmıyorsak sizin de yapmanıza gerek yok.Ban acep telefonları genel bölümüne gerçek Multitasking olmayan sistemi 'sizde multitaskin kısıtlaması olduğundan hızlı diyen' kişilersiniz..

Bu mesaj silinecek biliyorum ama gerçekten fanlık yapıp benim yaptığıma fanlık diyorsunuz.

Soruyorum bunu bu konunun altına gelip paylaşmanın mantığı ne?Tebrik eder sizi binlerce uyg. ve sakmalarınızla baş başa bırakıyorum..Bu arada bu Multitasking olayını araştırın..Öğrenirsiniz.

ecel54

ecel54

Üye

abi niye sildinizki arkadaş sadece androidde kaç tane olduğunu göstermiş kıskançlık sizdemi yoksa sorun bizdemi ?

burada paylaşmanın ve altına "xdxd" yazmanın amacı sence ne merak ettim ?

IVI-Elia

Üye

burada paylaşmanın ve altına "xdxd" yazmanın amacı sence ne merak ettim ?

Evet???Biz ne kadar mutlu iken ortalığı karıştırıyorsunuz.Bu mesajlar silinecek ama hiç gerek yoktu..

enterneoll

enterneoll

Üye
Sanki biz bilmiyoruz.Bizle dalga geçiyor aklı sıra.Şuan biz çok memnunuz.Sizin forumunuza gidip.Boyle şeyler yspmıyorsak sizin de yapmanıza gerek yok.Ban acep telefonları genel bölümüne gerçek Multitasking olmayan sistemi 'sizde multitaskin kısıtlaması olduğundan hızlı diyen' kişilersiniz..

Bu mesaj silinecek biliyorum ama gerçekten fanlık yapıp benim yaptığıma fanlık diyorsunuz.

Soruyorum bunu bu konunun altına gelip paylaşmanın mantığı ne?Tebrik eder sizi binlerce uyg. ve sakmalarınızla baş başa bırakıyorum..Bu arada bu Multitasking olayını araştırın..Öğrenirsiniz.

yine fanlık yaparak devam ediyorum ve multitasking'in ne olduğunu iyi biliyorum ve touchwiz arayüzündeki multitasking'e göz atmanızı tavsiye ederim amacım kavga çıkarmak değil lumia'da güzel telefon arkadaş yanlış yapmış özürdilerim.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Sakin olun arkadaşlar,huzursuzluğa gerek yok. Unutmayın yeryüzünde her icat her alet insanın,ihtiyaçlarını,gereksinimlerini karşılamak için yapılmıştır. Kullandığınız telefon ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa,memnunsanız kimin ne dediğine aldırmayınız.

PureFood

PureFood

Üye
Oyun akıcı değil gibisinden değil diyen arkadaşlar var. İlginç, bendekinin maşallahı var. Takır takır mı desem çatır çutur mı desem akıyorum resmen :D

Pringles

Pringles

Üye
Symbian^3 için gelebilir mi ?

IVI-Elia

Üye

yine fanlık yaparak devam ediyorum ve multitasking'in ne olduğunu iyi biliyorum ve touchwiz arayüzündeki multitasking'e göz atmanızı tavsiye ederim amacım kavga çıkarmak değil lumia'da güzel telefon arkadaş yanlış yapmış özürdilerim.

Yanlış anlaşılmak istemem bunu size demedim.Aslında yanlışlık yapıp konuyu büyüten benim.Dünkü olayı büyüttüm..Bilen biliyor daha fazla açıklamaya gerek yok.Fakat o fotoğrafın burada paylaşılması yanlıştı.Ama büyütmeye gerek yok.İyi forumlarr...

selcuk28

selcuk28

Üye
valla iyice uyuz oldum ram olayina. paramla hic bir oyunu oynayamiyorum nerdeyse. optimize edip oyle cikarsalar ya neden heves kiriyolar:D en son gameloft etcekti oyunlar eskidi......... bari bu gecikmesin gelsin dogru duzgun. cunku en kotu android bile calistiriyor insaf.

Türe

Türe

Üye
Oo masallah :)

• Beğen
Tepkiler: IVI-Elia
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
valla iyice uyuz oldum ram olayina. paramla hic bir oyunu oynayamiyorum nerdeyse. optimize edip oyle cikarsalar ya neden heves kiriyolar:D en son gameloft etcekti oyunlar eskidi......... bari bu gecikmesin gelsin dogru duzgun. cunku en kotu android bile calistiriyor insaf.

Arkadaşlar acele etmeyin, Ali Kemal'in dediği gibi WP8 için önümüzdeki günlerde baştan yazılacaksa 512 MB'lı cihazları da göz önüne alacaklardır muhtemelen.

• Beğen
Tepkiler: IVI-Elia
Metin MF

Metin MF

Üye
symbiana da yapsaydınız ölür müydünüz :(

- - - Eklendi - - -

symbiana da yapsaydınız ölür müydünüz :(

- - - Eklendi - - -

ya artık ezik duruma düşmekten BIKTIM :( sınıfta androidi olanlar oynuyor ben de izliyorum YETER ARTIK seneye lise bitcek ama ygs var diye aldırmıyorlar telefon :(

lise bittikten sonra oynasam ne olur oynamasam ne olur :( en güzel çağımda, 16-17 yaşımda oynayamadıktan sonra :( :(

komando04

komando04

Üye
teşekkürler ama port olması kötü normal boyutu kaç mb acaba

a10m6t

Üye
Ram e gore optimize etmek herhalde uygulamayı baştan yazmak kadar uzun surmez dimi

enterneoll

enterneoll

Üye
tapatalk'ın cezalandırılmasına sevildim böyle seviyesizlik olamaz

serinaga

serinaga

Üye
Harika bir oyun, paylaşım için teşekkürler ...

Üst Alt