abi niye sildinizki arkadaş sadece androidde kaç tane olduğunu göstermiş kıskançlık sizdemi yoksa sorun bizdemi ?
abi niye sildinizki arkadaş sadece androidde kaç tane olduğunu göstermiş kıskançlık sizdemi yoksa sorun bizdemi ?
burada paylaşmanın ve altına "xdxd" yazmanın amacı sence ne merak ettim ?
Sanki biz bilmiyoruz.Bizle dalga geçiyor aklı sıra.Şuan biz çok memnunuz.Sizin forumunuza gidip.Boyle şeyler yspmıyorsak sizin de yapmanıza gerek yok.Ban acep telefonları genel bölümüne gerçek Multitasking olmayan sistemi 'sizde multitaskin kısıtlaması olduğundan hızlı diyen' kişilersiniz..
Bu mesaj silinecek biliyorum ama gerçekten fanlık yapıp benim yaptığıma fanlık diyorsunuz.
Soruyorum bunu bu konunun altına gelip paylaşmanın mantığı ne?Tebrik eder sizi binlerce uyg. ve sakmalarınızla baş başa bırakıyorum..Bu arada bu Multitasking olayını araştırın..Öğrenirsiniz.
yine fanlık yaparak devam ediyorum ve multitasking'in ne olduğunu iyi biliyorum ve touchwiz arayüzündeki multitasking'e göz atmanızı tavsiye ederim amacım kavga çıkarmak değil lumia'da güzel telefon arkadaş yanlış yapmış özürdilerim.
valla iyice uyuz oldum ram olayina. paramla hic bir oyunu oynayamiyorum nerdeyse. optimize edip oyle cikarsalar ya neden heves kiriyolaren son gameloft etcekti oyunlar eskidi......... bari bu gecikmesin gelsin dogru duzgun. cunku en kotu android bile calistiriyor insaf.

sınıfta androidi olanlar oynuyor ben de izliyorum YETER ARTIK seneye lise bitcek ama ygs var diye aldırmıyorlar telefon 
en güzel çağımda, 16-17 yaşımda oynayamadıktan sonra