note 2 yada iphone 4s

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
iphone 4s dediğimiz cihazda sgx 543 gpu'su vardır bu gpu performans olarak hala pek çok yeni çıkan cihazdan daha hızlı ve iyidir. Note2 de bu geride kalan cihazlardan biri. Modelin çıkış tarihine bakmak yerine ne kadar iyi performans verdiğine bakın. note 2 özellik olarak daha iyi olabilir ama performans olarak aynısının olacağı anlamına gelmez bu. iphone 4s hala alınabilir bir cihaz iphone 5 de 4s ile hemen hemen aynı donanım özelliklerine sahip yani hayatınızda görmediğiniz telefonlar hakkında onu öneren üyelere "şaka mısın sen" gibi anlamsız ve gereksiz yorumlar yapacağınıza oturun ne neymiş araştırın. Hiç olmazsa arkadaşınızın 4s'ini elinize alıp bir oyun açın.

sonuç olarak bu iki cihaz kullananın zevkine bağlı olarak tercih edilebilecek iki cihaz ekran olarak ikisi de gayet iyidir. Büyük ekran ve bol özellik isterseniz note2 bu konuda çok tatmin edici olacaktır özellikle s-pen çok başarılı ayrıca usb otg gibi avantajları var. Ancak daha hızlı ve pratik bir kullanım ve daha iyi oyun uygulama performansı için iphone 4s tavsiye ederim.

Başka bir şey söylemeye gerek kalmamış:alkisgerçekten müthiş bir yorum.

• Beğen
Tepkiler: nova33

akula

akula

Üye
valla daha bir ay öncesine kadar 4s vardı bu arada kullanmayı bilmiyorsun diyeceklere tüm özellikleri sömürdüm 4s dersen kamera iyi oyunlar iyi başkada bi halt yok arkadaşlarınla ve çevrenle bişeyler paylaşamazsın paylaşsan da androi de göre daha zor androide herşeyi paylaşırsın misal ben nokiadan bi resim alıyordum açılmıyordu gönderiyordum açılmıyordu

fk555897

fk555897

Üye
Evet iPhone 5 hertürlü note 2'den iyi. İkisini de kullandım o bakımdan söylüyorum.

pRime.

pRime.

Üye
Her turlu iyi falan degil. Bahsettigim kisimlarda ve bir kac noktada.

fk555897

fk555897

Üye
O noktaları sayar mısın?

fk555897

fk555897

Üye
iPhone 5'de güncelleme sıkıntısı olmaz.
4G (LTE) teknolojisi var.
Kamera kalitesi çok güzel.
Tasarım bakımından daha elle tutulur.

pRime.

pRime.

Üye
Sen buna her turlu mu diyorsun?

Onu ben kac sayfa once yazdim o kisimlarda daha iyi diye
4g/lte note'da da var
Note 2 de guzel cekim yapiyor, goreceli yorum yapmak yerine daha iyi diyebilirsin
Ekrani kucuk oldugu icin daha elle tutulur tabi ama bu bir ustunluk degildir kisisel zevke gore iki cihazi da tercih edebilirsiniz.

Kerim.

Kerim.

Üye
note2 tabiki.

PriZm

PriZm

Üye
iPhone 5'de güncelleme sıkıntısı olmaz.
4G (LTE) teknolojisi var.
Kamera kalitesi çok güzel.
Tasarım bakımından daha elle tutulur.
LTE Note 2'De de var zaten..
Güncelleme Samsung ile en az Android 5'e kadar gidecek.Galaxy S'e bile Android 2.3.6 son güncelleme olarak biçilmişti.Ama Android 4.2.2 Hatta Ubuntuyu bile çoğu telefondan stabil çalıştırıyor.
Tasarım kişiye göre değişir bu bir tercih meselesidir.
Kamera iPhone 5 de nasıl bilmiyorum ama Note 2 de son derece yeterli.

crawM

crawM

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ekran filan önemli değil yanş benim için :D ben şimdi bu telefonda oyun oynucam uygulamalara kullanıcam . hagisi daha iyidir oyun kalitesi bakımından cözünürlük olarak vs oyun bolluguda olabilir .

fk555897

fk555897

Üye

LTE Note 2'De de var zaten..
Güncelleme Samsung ile en az Android 5'e kadar gidecek.Galaxy S'e bile Android 2.3.6 son güncelleme olarak biçilmişti.Ama Android 4.2.2 Hatta Ubuntuyu bile çoğu telefondan stabil çalıştırıyor.
Tasarım kişiye göre değişir bu bir tercih meselesidir.
Kamera iPhone 5 de nasıl bilmiyorum ama Note 2 de son derece yeterli.

Stabil demişsin ama Şu anda 4.2.2 kullanan telefon sadece Nexus 4'de var. Diğer telefonlarda 4.2.2 yok. Nexus 4'de üzerinde oynama yok diye Stabil.

- - - Eklendi - - -

Ha bu arada elle tutulur derken daha az yer kaplıyor ve tek elle kullanılabiliyor.

pRime.

pRime.

Üye
arkadaşlar ekran filan önemli değil yanş benim için :D ben şimdi bu telefonda oyun oynucam uygulamalara kullanıcam . hagisi daha iyidir oyun kalitesi bakımından cözünürlük olarak vs oyun bolluguda olabilir .
iphone.

pRime.

pRime.

Üye
oyun ve uygulama için demiş arkadaş ondan iphone almalı bence. note 2 de büyük ekran isteyene güzel bir cihaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt