Ainol Novo Serisi Tabletler Için Cm-aokp-pa-custom Ve Orjinal Romlar

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sd kart çıkart

ses kısma ile güç tuşuna basılı tut orjinal boot menüsü ile eski romu sil wipe factory wipe chace ve wipe media restart

açılmaya çalıştığında mic deliğine uçlu kalem ile bas o delikte tuş var reset tuşu tablet kapanacaktır

sd kartı tak tekrar teamwin ile zipleri yükle

• Beğen
Tepkiler: driven78

driven78

Üye
aynen dedigin gibi yapıyorum hersey sorunsuz yapılıyor fakat reboot system dedigim zaman ainol yazısında kalıyor delikteki dugmeye basıp kapatıyorum tekrar acıyorum yine aynı ainol yazısında kalıyor ve bunu 5-6 kere yaptım hepsinde aynı degisen yok

- - - Eklendi - - -

simdi 8 gb class10 aldım simdi onunla deniyecegim son surume gore kombinasyon yazabilirmisin

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya senin tablet novo 10 mu diğer modeller olmasın sakın

Polymath

Polymath

Üye
Yeni sürümün ne gibi yenilikleri var :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
gözle görülür birşey yok genelde sistemsel ve performans düzenlemeleri

driven78

Üye
ainol hero tablet modeli aynı durum dayım cok sey denedim olmadı kendi distiributor une goturdum oda yapamadı cihaz elimde oylece kaldı ainol yazısıda cıkmıyor artık cihaz patladı elimizde

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
levent abi birşey soracağım ya.
önceki sürüm romlarda wifi ayarı vardı bi tane. ekran kapandıktan sonra 15 dk sonra yada 30 dk sonra wifi yi kapatıyordu.
şimdi yok bu ayar. gece uyuya kalince iyi oluyordu şimdi ekran kapanınca sabaha kadar bağlı kalıyor wifi pili bitiriyor.

ekran kapandıgında wifi kapanma ayarı var biliyorum ama oda işe yaramıyorki zırt bırt ekran kapandıkca wifi de kapanıyor
bide bağlanmasını bekle işkence o.. :hmmm

emremin_512

Üye
noss_bar' Alıntı:
hocam lütfen bana da yardımcı olun ainol novo 10 hero var sizin dediklerinizi yaptım ama restarttan snra ekran giti şimdi ainol logosu dahi çıkmıyor sadece ekran ışığı yanıyor :(((

- - - Eklendi - - -

yardım bekliyorumm lütfen

- - - Eklendi - - -

ben yptım ancak orijinal rom yükleyebildim 4.2.2 yükleyemedm team win ekranına geçmiyor açılıştaki ainol robot logosunda takılıp kalıyor nasıl yapabilirim??

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
cmod logosu gelmiyor mu? istersen pm at beraber deneyelim kolay zor bir iş değil

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Büyük ihtimalle eski sistemi silemiyorsunuz eski üzerine yeni olmuyor

Polymath

Polymath

Üye
4.2.1 ile 4.2.2 nin ne gibi farkları var acaba ?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
gozle gorunur birsey yok

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hangiler çalışmıyor

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamamdır ekledim yeni rom çıkmış onuda ekledim

orhangun

Üye
eyvallah hocam saolsın

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica:

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
4.2.2 Cmod yükledim Levent.Tek sorun cihazın kendi depolama alanını görmüyor sistem.

Üst Alt