Ainol Novo Serisi Tabletler Için Cm-aokp-pa-custom Ve Orjinal Romlar

Sponsorlu Bağlantılar

jüpiter

Üye
ES file explorer'den bakamıyorum sd karta yada ana belleğe, bende başka bir uygulama yükledim. FX diye oradan Main Storage kısmı 432.2 mib boş gözüküyor, sd kartı doğru gösteriyor ama.Ayarlar depolama kısmından baktığımda dahili bellek toplam alan 881 mb kullanılabilir 608 mb gözüküyor...Sd kart doğru gözüküyor...FX explorer'dan Main Storage tıkladığımda access was denied (erişim engellendi) hatasını alıyorum ayrıca pusula çalışmıyor mu tablette yükledim 4-5 pusula yazılımı hiç tepki yok....Teşekkürler...Yeni sürüm çıkmış teşekkürler birde onu deneyim bakalım ne olacak?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
çok güzel yeni sürüm gta kurdun hiç kasmadı yalnız uyumluluk dosyası 1.1.0 kurun usb modem sıkıntısı yok çalışıyor

• Beğen
Tepkiler: Dede
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bende vodafone k3770 var tak çalıştır

KayraBey

KayraBey

Üye
Süpermiş bu valla. Cihaz 10 numara...

• Beğen
Tepkiler: noss_bar

hakyil77

Üye
Hem son surumu hem de diger olasiliklari denedim Dahili hafizayi gormuyor....

hakyil77

Üye
çözüm yokmu bu konuya

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
orjinal boot ile depolama alanını formatlamayı dene belli ki bir sıkıntı var

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Bu benim tablet usta. Ne yüklü buna anlarsın sen...

Ekli dosyalar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
4.1.1 yüklü o romun temizlenmiş hali var çin uygulamalarından arındırılmış temiz olanı var onu yükle istersen 4.2.2 de güzel seçim senin

Buyur burda 4.1.1 orjinal romun çin uygulamalarından temizlenmiş hali

• Beğen
Polymath

Polymath

Üye
Hasanın dediği gibi bendede ainol crystal var. Oyun oynarken çok ısınıyordu. 900 mhz ye çektım ıslemcıyı oyunlarda kasma yapmıyor bir nebze azaldı ısınma :) Yararlı oluyor. Ayrıca Tabletın hafızası 8 gb ve kullanabılır alan 5.7 gb idi. 16 gb hafıza kartı aldım ama oyunlar yüklenmıyor tabı yardımcı programlar olmadan. Bende araştırdım şu konuyu buldum denedım calısıyor. Oyun datalarınızı hafıza kartına atarak tablet hafızasında yer acabılırsınız. Buyrun lınk

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
KayraBey

KayraBey

Üye
Arada bir kilitleniyor neden acaba? Bazen oyunda bazen Tapatalk ile forumda gezerken...

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
romun vardır bir sıkıntı 4.1.1 de bana da oluyor 4.1.1 in yenisi çıkmış 0128 diye onu denemedim bir deneyeyim sıkıntı yoksa ona geçeriz

driven78

Üye
slm arkadaslar bende denedim dosyaları sildim yeni romu atmaya calıstıgım zaman teamwin acıldı install dedigim zaman sdcard in icinde bişey yokmus gibi idi veya sdcard ı gormuyordu tekrar tekrar denedim simdi teamwin yazısında kalıyor yardımcı olun tesekkurler...

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
attğın rom ve uyumluluk ve google uygulamaları hafıza kartın kök klasöründe zip şeklinde olması gerekiyor eğer zip içinden dosyaları çıkarıp klasör şeklinde atarsan olmaz zip olarak durması gerekiyor ve temawin ekranından kök klasörde olduğundan emin misin ?

driven78

Üye
sizin anlattıgınız gibi 3 dosya zip halinde TWRP-v2.4.1.0-hero_1219 ise zipten cıkarıp sdcard a attım sonra tablete taktım dediginiz gibi actım il denemelerimde teamwin acılıyor install dedigimde ise sdcard yazan yerde hic birsey gorunmuyordu bunu bi kac kez denedim simdi ise teamwin yazısında takılıp kalıyor

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şu boot dosyası ile dener misin tekrar eğer olmazsa ben 8 gibi nette olurum o zaman hallederiz pm ni aldım çaldrırım seni sen bu boot dosyası ile dene ok

Boot dosyası bunu kullan

Uyumluluk ta konuda paylaşılan hero 10 1.2.7 ok

Bu arada tablet modelin ne ben hep novo 10 olarak söylüyorum ama ?

driven78

Üye
ok deniyorum

- - - Eklendi - - -

denedim aynı teamwin yazısında takılı kalıyor

- - - Eklendi - - -

sdcard i degistirdim simdi yapıyorum insallah bi hata cıkmaz hersey icin tesekkurler... bi sorun cıkarsa tekrar yazarım

- - - Eklendi - - -

yok olmuyor yuklemeyi basardım hersey sorunsuz sekilde gerceklesti bu sefer ainol yazısında takılıp kalıyor

- - - Eklendi - - -

neyi yanlıs yapıyorum anlayamadım

Üst Alt