Emrgncy
Üye
Farklı usb kablosu ile denedin mi?c5-03 bilgisayara kabloyla bağladığımda usb tanınmadı hatası veriyor başka bilgisayarlarda da denedim telefonu tanımıyor herhangi bir şekilde. donanımsal ya da yazılımsal ne tür bir problem olabilir acaba. yardımlarınız için teşekkürler.
Denemediysen kabloyu değiştir, düzelmezse birde hard format at dene (Hard formatta bilgilerin gider, hafıza kartına yedek al.)
Hala olmazsa donanımsaldır, tamir için servisten başka yere götürme!!!
- - - Eklendi - - -
Sadece rompatcher kurarak sertifika hatasından kurtulamazsın, hacklemek istemiyorsan freesigner uygulaması yükleyerek, kurmak istediğin uygulamayı kendin sertifikalayabilirsin, fakat her uygulamayı sertifikalamıyor...şimdı arkadaşlar yaklaşık 2 aydır forumdayım derslerdeki kelimeleri 1 haftada zor ezberlerken burda dönen kelimeleri kimseye sormadan tek başıma öğrendim ama yüzde 20 birşey biliyorum.3 sorum var:1)Telefona rom patcherı kurdum ama ne garıpse indirdiğim herşeyde sertifika sağlayıcısıyla gorusun diyo.teli haclemek istemiyorum. Bi çözumu varsa teşekkürler.2)Tema lazım aslında tema+ev ekranı top bar hadi topbar olmasın 5 6 simge fazladan ekleme olsa iyi bu arada saat görunumunude değiştirmek istiyorum.3) ya forumun içine dışına baktım c5 03 okey bulamadım.(teli haclemek istemiyorum kusura bakmayın) Okuduğunuz için saolun.Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkurler
daha farklı yöntem olarak siseditör ile sis dosyasını parçalayıp, dosyaları gerekli klasörlere kendin atıp uygulamayı yüklersin, fakat bu sefer de uygulamayı kaldırırken sorun yaşarsın, uygulamayı kurduğun gibi kaldırırken de tek tek klasörlerden o uygulamanın yamalarını bulup silmen gerekir..
tam ekran okey olarak online gamyun okey var tavsiye ederim,
Tema konusunda v5 temalara bak, istediğin tarz bir tema mutlaka vardır...
- - - Eklendi - - -
Arkadaşım v5 lere artık güncelleme çıkmaz, sana sık sık gelen güncellemeler telefona sık sık format atmandan olabilir mi???Arkadaşlar bi sorunum var bende C5-03 kullanıcısıyım arkadaşlar 2 günde bir yazılım güncellemeleri geliyor 4 adet geldi realplayer,zaman dilimi,internet radyosu ve telefon yazılımı.Ya telefon yazılımı hariç hepsini güncelledim fakat telefon yazılımı olmuyor başlat tuşuna basıyorum yine olmuyor güncellemek için ne yapıcam şimdiden teşekkürler....!
telefona format attığın zaman son güncellemeler tekrar görünür.
Güncelleme olarak en son zaman dilimi güncellemesi geldi, o da geleli bir yıl oldu

- - - Eklendi - - -
Sana foursquare yi ve yükleyebilmen için gerekli olan Qt Webkit'i upload ediyorum, fakat Qt webkit i yükleyebilmen için telefonunun hackli olması gerekir...Foursquare yüklemek istiyorum ama bulamadım yardımcı olurmusunuz?
Buyur buradan indirebilirsin..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız