Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

uhut emre

Üye
telefonu symbiandan belle yapma imkanimiz var mi

seyirciler

Üye
telefonu symbiandan belle yapma imkanimiz var mi
Evet öyle bir imkanımız var mı? varsa da videolu anlatım veya ayrıntılı anlatım olsa güzel olurdu ve kumanda programı var mı?

Şimdiden Teşekkürler...

- - - Eklendi - - -

S.a bende c5-03 nette dolasırken hafıza dolu diyip tarayıcıyı kapatıyor hacklı degil ve hacklemeden nasıl yapabilirim
Öncelikle A.S arkadaşım ve hafıza dolu uyarısı ram den dolayıdır.Net'e nokia s60v5 için ramblow indir yaz ve bu programı kurduktan sonra programı aç orada temizle veya cleanup olacak bas ve ram'i temizle bu kadar daha sonra internetine rahat rahat girebiliresin.

- - - Eklendi - - -

S.a bende c5-03 nette dolasırken hafıza dolu diyip tarayıcıyı kapatıyor hacklı degil ve hacklemeden nasıl yapabilrim
ayrıca c5-03 de olması en gerekken uygulamalar nelerdir msla Qt ?
bide hacklemedn belle gibi olurmu
Öncelikle A.S arkadaşım ve hafıza dolu uyarısı ram den dolayıdır.Net'e nokia s60v5 için ramblow indir yaz ve bu programı kurduktan sonra programı aç orada temizle veya cleanup olacak bas ve ram'i temizle bu kadar daha sonra internetine rahat rahat girebiliresin.

eertgrl

Üye
bazi topbarlar indirdim kuruyorum aciliyo ama bi sure sonra kapaniyo ve hic acilmiyo butun modlu topbarlarda bu sorunu yasiyorum yardimci olur musunuz

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
bazi topbarlar indirdim kuruyorum aciliyo ama bi sure sonra kapaniyo ve hic acilmiyo butun modlu topbarlarda bu sorunu yasiyorum yardimci olur musunuz

bunu dene ben bunu kullanıyorum

exeli258

exeli258

Üye
S.a bende c5-03 nette dolasırken hafıza dolu diyip tarayıcıyı kapatıyor hacklı degil ve hacklemeden nasıl yapabilirim

- - - Eklendi - - -

Öncelikle A.S arkadaşım ve hafıza dolu uyarısı ram den dolayıdır.Net'e nokia s60v5 için ramblow indir yaz ve bu programı kurduktan sonra programı aç orada temizle veya cleanup olacak bas ve ram'i temizle bu kadar daha sonrainternetine rahat rahat girebiliresin.

tmm aga bi seydaha sorsam c5-03 ekran fotosunu nasıl cekıyoz

Cyber1997

Cyber1997

Üye

Kardeşim bu paylaştığın dosya rar biçiminde bunun sis yada zip olarak varsa onu paylaşırmısın ?

- - - Eklendi - - -

Kardeşim bu paylaştığın dosya rar biçiminde bunun sis yada zip olarak varsa onu paylaşırmısın ?

- - - Eklendi - - -

Emrgncy

Emrgncy

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Buyur sis olarak screenshot indir...

pronokia

Üye
benim c5-03 üm var tema indiriyorum ama telefon skinleri uygulamıyor :( ne yapmalıyım ? cevap bekliyorum

uhut emre

Üye
belle yapabiliyor muyuz ? veya hackleye biliyor muyuz

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
belle yapabiliyor muyuz ? veya hackleye biliyor muyuz

Çok kolay hackleyebilirsin işte link http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-yazilim-destek/2012-tum-symbian-cihazlari-3-dakika-da-hacklemek-guncellendi-547695.html

Emrgncy

Emrgncy

Üye
benim c5-03 üm var tema indiriyorum ama telefon skinleri uygulamıyor :( ne yapmalıyım ? cevap bekliyorum
Tema efekti açık mı?

Açık değilse

Ayarlar > Temalar > Genel sırayla tıkla ve seçeneklerden tema efektini açık olarak seç...

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
ne sorunlu telefonmuş.telefondan soğutunuz valla :)

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
ne sorunlu telefonmuş.telefondan soğutunuz valla :)

substance

Üye
c5-03 bilgisayara kabloyla bağladığımda usb tanınmadı hatası veriyor başka bilgisayarlarda da denedim telefonu tanımıyor herhangi bir şekilde. donanımsal ya da yazılımsal ne tür bir problem olabilir acaba. yardımlarınız için teşekkürler.

sedat74bjk

sedat74bjk

Üye
şimdı arkadaşlar yaklaşık 2 aydır forumdayım derslerdeki kelimeleri 1 haftada zor ezberlerken burda dönen kelimeleri kimseye sormadan tek başıma öğrendim ama yüzde 20 birşey biliyorum.3 sorum var:1)Telefona rom patcherı kurdum ama ne garıpse indirdiğim herşeyde sertifika sağlayıcısıyla gorusun diyo.teli haclemek istemiyorum. Bi çözumu varsa teşekkürler.2)Tema lazım aslında tema+ev ekranı top bar hadi topbar olmasın 5 6 simge fazladan ekleme olsa iyi bu arada saat görunumunude değiştirmek istiyorum.3) ya forumun içine dışına baktım c5 03 okey bulamadım.(teli haclemek istemiyorum kusura bakmayın) Okuduğunuz için saolun.Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkurler

Cyber1997

Cyber1997

Üye
Arkadaşlar bi sorunum var bende C5-03 kullanıcısıyım arkadaşlar 2 günde bir yazılım güncellemeleri geliyor 4 adet geldi realplayer,zaman dilimi,internet radyosu ve telefon yazılımı.Ya telefon yazılımı hariç hepsini güncelledim fakat telefon yazılımı olmuyor başlat tuşuna basıyorum yine olmuyor güncellemek için ne yapıcam şimdiden teşekkürler:)....!

esra_8989

Üye
Foursquare yüklemek istiyorum ama bulamadım yardımcı olurmusunuz?

Üst Alt