Nokia 701 Symbian Carla Sr2 Çok Yakında

Sponsorlu Bağlantılar

LADRES76

Üye
NOKIA 700,E Belle Feature Pack 2 V2.08 YÜKLEYİP PİŞMAN OLANLAR İYİ DİNLEYİN. BİLDİĞİNİZ GİBİ Belle Feature Pack 2 V2.08 YÜKLEYİNCE MESAJ YAZMA BÖLÜMÜNDEKİ ALFA SAYISAL TUŞ TAKIMI GİTMİŞ VE YERİNE Q KLWYE GELMİŞTİ ŞİMDİ ONU DÜZELTME YÖNTEMİNİ BULDUK TELEFONUN DİL AYARLARINA GİRİP YAZMA DİLİ SEÇENEĞİNDEN TÜRKÇEYE BASIN Bİ MENÜ DAHA AÇILIYO ORDAN ALFA SAYISAL TUŞ TAKIMINI SEÇİN VE Q KLAWYE DERDİNDEN KURTULUN ...

-Fight-

-Fight-

Üye
bu 700 e olurmu

tass_co1983

tass_co1983

Üye
NOKIA 700,E Belle Feature Pack 2 V2.08 YÜKLEYİP PİŞMAN OLANLAR İYİ DİNLEYİN. BİLDİĞİNİZ GİBİ Belle Feature Pack 2 V2.08 YÜKLEYİNCE MESAJ YAZMA BÖLÜMÜNDEKİ ALFA SAYISAL TUŞ TAKIMI GİTMİŞ VE YERİNE Q KLWYE GELMİŞTİ ŞİMDİ ONU DÜZELTME YÖNTEMİNİ BULDUK TELEFONUN DİL AYARLARINA GİRİP YAZMA DİLİ SEÇENEĞİNDEN TÜRKÇEYE BASIN Bİ MENÜ DAHA AÇILIYO ORDAN ALFA SAYISAL TUŞ TAKIMINI SEÇİN VE Q KLAWYE DERDİNDEN KURTULUN ...

dediğin doğrudur. YALNIZ BU CFW 701 İÇİN. ARKADAŞLARI YANILTIYORSUN

BU CFW SADECE 701 İÇİNDİR :oke:

tass_co1983

tass_co1983

Üye
farketmez landers76'nın dediği doğrudur 701'de denendi :oke:

farkeder. 700 ü olan gelir yukarıdaki gibi cfw için "bu 700 e olurmu" diye sorar. Sağolsun bir çözüm anlatıyor ama 700 diye yazmayacaktı. zirâ anlattığı yol fp2 lerin hepsinde olmaktadır

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
arkadaşlar cfwyi bu akşam yükleyeceğim öncelikle yapan arkadaşa çok teşekkür ederim bütün konuyu okudum emeği fazlasıyla geçmiş allah razı olsun bazı seyler söylemek istiyorum
arkadaşın biri 808 in kamerasını 701den iyi demiş fakat rüyasında mı gördü anlamadım belki mod uymamıştır ama böyle bişey olamaz.
ayrıca bu cfw ile cihazı servise verin garanti dışı kalmayacaktır. tecrübeyle sabittir. kaç kez verdiysem hiç bir şey olmadı...

• Beğen
Tepkiler: belco2
QUANTİN

QUANTİN

Üye
tsk

QUANTİN

QUANTİN

Üye
widgetleri ve kısa yolları giriş ekranına ekleyemiyorum

efeler12

efeler12

Üye
Çok iyi olmuş teşekkürler
-Edit: Çoklu göndermeli galeri çıkmış onu nasıl gömebilirim cfwye
Edit2:tmmdır hallettim buldum dosyasını gömdüm bu arada nokia suite den yükleyince galeri bozuluyor son çekilen fotoğrafları göstermiyor yapabiliyorsanız flashla güncelleyin

• Beğen
belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
yeni güncelleme yakında.

isamey

Üye
halen dört gözle beklemekteyiz. Şimdiden teşekkürler.

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
geliyo yakında

efeler12

efeler12

Üye
Cfw çok iyi gerçekten şarjım gitmiyordu şimdi 3 gün gidiyo rahat nfc kapatınca yeni sürümü beklemedeyim

jkey35

Üye
beklemediyiz ustam halen

• Beğen

isamey

Üye
gene dört gözle beklemekteyiz
15 oldu

kurthanb

Üye
slm çok özürdileyerek soruyorum 701 için yapılan cfw yi yayınladınızmı yoksa henüz çıkmadımı ? yayınladıysanız link nerede bulamadım. teşekkürlerimi sunuyorum..

tass_co1983

tass_co1983

Üye
slm çok özürdileyerek soruyorum 701 için yapılan cfw yi yayınladınızmı yoksa henüz çıkmadımı ? yayınladıysanız link nerede bulamadım. teşekkürlerimi sunuyorum..

3-4 güne link gelir :oke: işlerinden dolayı gecikme olur, genellikle 1 hafta içinde linki yayınlar. belco2 yi çözdüm artık :ehe

• Beğen

Üst Alt