mrb cfw yi inceledim genel itibarıyla guzel bi kac eksiklik tespit ettim.
oncelikle kamerası cok kotu resim cekiyor ciddi anlamda rahatsız etti resim kalitesinin dusuk olması , bir diger eksiklik usb kablosuyla teldeki interneti pc de kullanamadım hata verdi. orjinal haliyle kullanıodum , bir diger tespitim temalarda sistem yazı tipi var belco02 02 yazı tipini denedim donma kasma ve klavye zaman zaman gozukmedi. deger yazı tipleri stabil bi sekilde calısıyor.
bu kamera ayarlarını modlama yada benzeri hangi yontemle duzeltebilirim ? birde rom patcher programı var icindekileri aktif ettim uyguladım fakat bi degisiklik hissedemedim bu rom patcher ne işe yarıo bilgilendirirseni sevinirim
tesekkurler kolay gelsin
dediklerinize katılıyorum. rompatcher, telefonunuzu yamalamanızı sağlar. Örnek ile anlatayım: handsfree sesini arttırmak, telefonu hackleme, ışık hassaslığını ayarlama, sistem dosyaları ile oynama, ram rom bilgisi gibi artı özellikler kazandırır. yama dosya uzantıları rmp dir
Kardeş Şarj Sıkıntılı Önceden 12 Gün Diyordu Şimdi 2.5 Günü Geçmiyor.Açilişi Geçikti Bayaği Bir Hemde Arada Karaliste Kendi Kendine Açiliyor Anlamadım Başka CFW Yükleyeceğim Sağol Telefon Anlamadim Raydan Çıktı Biraz Daha Düzeltmelisin Özellikle Şarj Olayina Çözüm Bulmalısın Ekrann Parlakliği Widgeti Eklemissin 100 Yapiyorum Ekranı Karartiği Anda Tekrar Dokununda Birşey Değişmiyor 100 Olmuyor Orjinal Ayarlara Dönüyor.Arada Tuş Kilidini Filan Açınca Geçikiyor Yan Döndürdüğümde Geç Dönüyor Biraz.Adobe Filanda Eksik Eklersen Eklersin Sana Kalmiş Başka Bir CFW ye Yönelicem Yinede Sağol Kolay Gelsin
Merhaba. ilk olarak nokia 701 şarjının 12 gün gittiğini ilk defa sizden duyuyorum. 4 günü geçiremedim.
bu cfw yi ilk kuranlardanım ve o zamandan bu yana sizin bahsettiğiniz sıkıntılarla hiç karşılaşmadım. ya cfw dosyalarınızda sorun var yada düzgün flashlayamadınız. cfw yi tekrar kurup tekrar deneyin, büyük ihtimal sıkıntınız düzelecektir.
açılış olayına katılıyorum. bir arkadaşla beraber daha önce dile getirdik ve bir sonraki sürüm için sözünü almıştık.