Nokia 701 Symbian Carla Sr2 Çok Yakında

Sponsorlu Bağlantılar

Samet.25

tesekkurler

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kulan dostum

ender04

ender04

Üye
hocam şu kamra ayarlarını eskiye çevirsen çektiğim resimler hiç iyi değil

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Sa Kolay Gelsin CFW Güzel Fakat Ekran Parlakliği Wigeti Eklemissin Ekranı %100 Yapıyorum Fakat Ekran Karardiği Zaman 100 Olduğu Halde Yarilara İniyor Bide Bu Ekran Yakama Programını Nasil Etkinleştireceğiz Tuş Diyor Menü Tuşuna Filan Basiyorum + Filan Koy Diyor Nasil Oluyor Anlamadım Bir Zahmet Açiklarmısın?

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
Sa Kolay Gelsin CFW Güzel Fakat Ekran Parlakliği Wigeti Eklemissin Ekranı %100 Yapıyorum Fakat Ekran Karardiği Zaman 100 Olduğu Halde Yarilara İniyor Bide Bu Ekran Yakama Programını Nasil Etkinleştireceğiz Tuş Diyor Menü Tuşuna Filan Basiyorum + Filan Koy Diyor Nasil Oluyor Anlamadım Bir Zahmet Açiklarmısın?

telefonun yan tarafında kamera tuşuna basacıksın

voljtrann

voljtrann

Üye
Mrb kolay gelsin, telefonum nokia 701 40 mb lık guncellemeyi internet uzerinden kurdum su anki cihaz bilgilerim soyle
surum : nokia belle feature pack 2
yazılım surumu : 113.010.1506
yazılım surum tarihi : 2012-08-30
ozel surum : 113.010.1506.c00.01
dil paketi : 113.010.1506.01.01
urun kodu : 059H048
model : 701
tur: RM - 774
sormak istediklerim telefonumua sizin cfw uygunmu daha sonra baska cfw yada orjinalını falan yukleme sansımız varmı ?
garantı dısına cıkarmı bu cfw yi yuklersek ?
bu cfw yi nasıl yukluyoruz anlatırmısınız hangi programla ve puf noktalrını ?
birde maxicep yada baska yerlerden program yukluyebiliyormuyuz sertifikasız programları telefon hacklenmiş oluyomu bu flashla

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Mrb kolay gelsin, telefonum nokia 701 40 mb lık guncellemeyi internet uzerinden kurdum su anki cihaz bilgilerim soyle
surum : nokia belle feature pack 2
yazılım surumu : 113.010.1506
yazılım surum tarihi : 2012-08-30
ozel surum : 113.010.1506.c00.01
dil paketi : 113.010.1506.01.01
urun kodu : 059H048
model : 701
tur: RM - 774
sormak istediklerim telefonumua sizin cfw uygunmu daha sonra baska cfw yada orjinalını falan yukleme sansımız varmı ?
garantı dısına cıkarmı bu cfw yi yuklersek ?
bu cfw yi nasıl yukluyoruz anlatırmısınız hangi programla ve puf noktalrını ?
birde maxicep yada baska yerlerden program yukluyebiliyormuyuz sertifikasız programları telefon hacklenmiş oluyomu bu flashla
Dostum Evet Garanti Dişina Çıkar Fakat Eğer Servise Vermeden Önce Telefona Orjınal Yazilimini Yüklersen Sorun Olmaz.Ovi Suitten Filan Yükleye Bilirsin

voljtrann

voljtrann

Üye
Dostum Evet Garanti Dişina Çıkar Fakat Eğer Servise Vermeden Önce Telefona Orjınal Yazilimini Yüklersen Sorun Olmaz.Ovi Suitten Filan Yükleye Bilirsin

birde size zahmet nasıl yukleniyor anlatırmısınız phonex filan var forumda fakat linkler ve yukleme yontemleri farklı farklı

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
birde size zahmet nasıl yukleniyor anlatırmısınız phonex filan var forumda fakat linkler ve yukleme yontemleri farklı farklı
PhoenixServiceSoftware2012.16.004.48159 Bul Bir Yerden İndir.
Sonra...
1 - İndirdiklerine Sağ Tıkla Buraya Çıkart De.Çıkanlari
2 - C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-774 klasörü içine at.

3 - Phoenix açıldığında üst barda settings'e tıkla. Nokia Fuse açılacak. Oradaki tüm bağlantı seçeneklerini (USB vs.) Delete yap.

4 - File tıkla Open Product tıkla RM-774 tıkla OK.

5 - Flashing tıkla Firmware Update tıkla.

6 - Product Code nin karşısındaki ... (üç noktalı) olan kutucuğa tıkla _eu_euro2_turkey_dark_steel olan yere çift tıkla.

7 - Dead Phone Usb Flashing kutucuğunu işaretle.

8 - Options'a tıkla orda Kırmızıyla yazılı gördüğün RM-774_M010.17_emmc.fpsx üstüne tıkla ve delete yap. Gelen soruya evet de. Sonra OK deyip o ekrandan çık.

9 - Refurbish'e tıklayıp biraz bekle bir uyarı yazısı gelecek sonra telefonunu pil olmadan bağlayıp hemen ardından pilini takacaksın. Flashlama otomatik başlayacak.

10 - Başlamazsa açma tuşuna hemen bas veya telefonu çıkarıp pilini de çıkarıp yeniden bağla ve pili tak

Başladiği Zaman Ekrana Yazi Gelecek Bataryayi Çıkaracaksın Yani 9 Da Bahsi Geçen Çıkart 1 2 Saniye Bekle Sonrada Tak Otomatık Devam Edecek Yaziya Tamam De Geç En Sonunca Bitincede Yazi Gelecek Sonra Test Modunda Açılacak Tel En Sonundada Telefonun Rest Atip Açılacak Yarida Filan Kalir Filan Birşey Olmaz Tekrar Yükleyebilirsiniz.Ayni Şekilde.
Bide Kardeş Keşke Ses'e Ellemeseydin Orjınal Ses Kalitesini Aramiyorum Değil Sesde Artmiş Fark Ettim O Konuda İyi Oldu Ama Nokianin Ses Teknolojisini Ariyorum.Tekrar Sağol.Devami Gelirse Bilgilendir Lütfen

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
sitede bir sürü anlatım mevcut flaş nasıl atılır

voljtrann

voljtrann

Üye
tesekkurler evet flashı su an sorunsuz bi sekilde uyguladım guzel gorunuyo inceliyorum olumlu olumsuz yonlerini yazıcam,yanlız phoneixle flash atmak icin forumda bir suru farklı anlatım vardı bircogu cok ayrıntılıydı istenilen ozellikler benim indirdigim surumde yoktu yda ben bulamadım bu arkadasın konusu cok sadeydi burda anlatılanları uyguladım 2 gun sırf bunu arastırdım benim gibi tereddtte kalan arkadaslar yararlansınlar sonuc olumlu http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...-pureview-telefonlara-flash-atmak-660222.html

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler

voljtrann

voljtrann

Üye
mrb cfw yi inceledim genel itibarıyla guzel bi kac eksiklik tespit ettim.
oncelikle kamerası cok kotu resim cekiyor ciddi anlamda rahatsız etti resim kalitesinin dusuk olması , bir diger eksiklik usb kablosuyla teldeki interneti pc de kullanamadım hata verdi. orjinal haliyle kullanıodum , bir diger tespitim temalarda sistem yazı tipi var belco02 02 yazı tipini denedim donma kasma ve klavye zaman zaman gozukmedi. deger yazı tipleri stabil bi sekilde calısıyor.
bu kamera ayarlarını modlama yada benzeri hangi yontemle duzeltebilirim ? birde rom patcher programı var icindekileri aktif ettim uyguladım fakat bi degisiklik hissedemedim bu rom patcher ne işe yarıo bilgilendirirseni sevinirim
tesekkurler kolay gelsin

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Kardeş Şarj Sıkıntılı Önceden 12 Gün Diyordu Şimdi 2.5 Günü Geçmiyor.Açilişi Geçikti Bayaği Bir Hemde Arada Karaliste Kendi Kendine Açiliyor Anlamadım Başka CFW Yükleyeceğim Sağol Telefon Anlamadim Raydan Çıktı Biraz Daha Düzeltmelisin Özellikle Şarj Olayina Çözüm Bulmalısın Ekrann Parlakliği Widgeti Eklemissin 100 Yapiyorum Ekranı Karartiği Anda Tekrar Dokununda Birşey Değişmiyor 100 Olmuyor Orjinal Ayarlara Dönüyor.Arada Tuş Kilidini Filan Açınca Geçikiyor Yan Döndürdüğümde Geç Dönüyor Biraz.Adobe Filanda Eksik Eklersen Eklersin Sana Kalmiş Başka Bir CFW ye Yönelicem Yinede Sağol Kolay Gelsin

tass_co1983

tass_co1983

Üye
mrb cfw yi inceledim genel itibarıyla guzel bi kac eksiklik tespit ettim.
oncelikle kamerası cok kotu resim cekiyor ciddi anlamda rahatsız etti resim kalitesinin dusuk olması , bir diger eksiklik usb kablosuyla teldeki interneti pc de kullanamadım hata verdi. orjinal haliyle kullanıodum , bir diger tespitim temalarda sistem yazı tipi var belco02 02 yazı tipini denedim donma kasma ve klavye zaman zaman gozukmedi. deger yazı tipleri stabil bi sekilde calısıyor.
bu kamera ayarlarını modlama yada benzeri hangi yontemle duzeltebilirim ? birde rom patcher programı var icindekileri aktif ettim uyguladım fakat bi degisiklik hissedemedim bu rom patcher ne işe yarıo bilgilendirirseni sevinirim
tesekkurler kolay gelsin

dediklerinize katılıyorum. rompatcher, telefonunuzu yamalamanızı sağlar. Örnek ile anlatayım: handsfree sesini arttırmak, telefonu hackleme, ışık hassaslığını ayarlama, sistem dosyaları ile oynama, ram rom bilgisi gibi artı özellikler kazandırır. yama dosya uzantıları rmp dir

Kardeş Şarj Sıkıntılı Önceden 12 Gün Diyordu Şimdi 2.5 Günü Geçmiyor.Açilişi Geçikti Bayaği Bir Hemde Arada Karaliste Kendi Kendine Açiliyor Anlamadım Başka CFW Yükleyeceğim Sağol Telefon Anlamadim Raydan Çıktı Biraz Daha Düzeltmelisin Özellikle Şarj Olayina Çözüm Bulmalısın Ekrann Parlakliği Widgeti Eklemissin 100 Yapiyorum Ekranı Karartiği Anda Tekrar Dokununda Birşey Değişmiyor 100 Olmuyor Orjinal Ayarlara Dönüyor.Arada Tuş Kilidini Filan Açınca Geçikiyor Yan Döndürdüğümde Geç Dönüyor Biraz.Adobe Filanda Eksik Eklersen Eklersin Sana Kalmiş Başka Bir CFW ye Yönelicem Yinede Sağol Kolay Gelsin

Merhaba. ilk olarak nokia 701 şarjının 12 gün gittiğini ilk defa sizden duyuyorum. 4 günü geçiremedim.
bu cfw yi ilk kuranlardanım ve o zamandan bu yana sizin bahsettiğiniz sıkıntılarla hiç karşılaşmadım. ya cfw dosyalarınızda sorun var yada düzgün flashlayamadınız. cfw yi tekrar kurup tekrar deneyin, büyük ihtimal sıkıntınız düzelecektir.
açılış olayına katılıyorum. bir arkadaşla beraber daha önce dile getirdik ve bir sonraki sürüm için sözünü almıştık.

• Beğen
Tepkiler: belco2
belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
yakında gücelleme olacık

ender04

ender04

Üye
ya benim şarj önceden 2,5 gün gidiyordu bu cwf yi yükledim 1 gün gitmeye başladı o arkadaşın dediklerine katılıyorum karaliste ve bir çok program kendiliğinden açılıyor kapatsanda kapanmıyor bu yüzden başka cwf yükledim şarj süresi 2günü geçti yanlız ilk defa 12 gün giden şarj süresi duydum 701 de o arkadaş hani batarya kullanıyorsa markasını paylaşsın bizde yararlanalım

• Beğen
Tepkiler: belco2

hasanjack504

Üye
selam aleyküm ustalar arkadaşlar c701 aldım 5 gün oluyor fakat telefon kapanıp açılıyor şebeke gidiyor lütfen yardım edin bu güncellemeyi yüklersem sorun düzellirmi

SÜRÜM = Nokia Belle Feature Pack 2

YAZILIM SÜÜ =113.010.1506

TÜR= rm-774

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
selam aleyküm ustalar arkadaşlar c701 aldım 5 gün oluyor fakat telefon kapanıp açılıyor şebeke gidiyor lütfen yardım edin bu güncellemeyi yüklersem sorun düzellirmi

SÜRÜM = Nokia Belle Feature Pack 2

YAZILIM SÜÜ =113.010.1506

TÜR= rm-774

büyük ihtimal yeniden yazılım yüklemek gerekiyo aynı sorunla karşılaşırsan yardımcı olurum

hasanjack504

Üye
orjinal filaş attım sorun devam etti sizin rm yi yükledim sorun devam etti bugün telefoncuya götürdüm oda orjinal rm attı sorun hala aynı lütfen usta yardımcı ol donanımsal bi arıza oldugunu sanmıyorum telefonu açıp kapayınca düzeliyor yaklaşık 30 dk ile 1 sa sonra şebeke gidiyor tel reset atıyor c6-01 vardı hafıza kartı okumuyordu servise gönderdim degişim yaptılar 701 gönderdiler geldiginde sorun yoktu wifi ye bağlı iken telefonun menüsündeki yazılım gündellemeden güncelleme yaptım ondan sonra oldu bu sorun

Üst Alt