Nokia 701 Symbian Carla Sr2 Çok Yakında

Sponsorlu Bağlantılar

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
elimizden geldikadar geliştirmeye çalıştık inşallah ortaya güzel birşey çıkartabilmişzidir saygılarımla belco2........

• Beğen
Tepkiler: noss_bar ve tass_co1983

Scuderia.

Scuderia.

Üye
İndirmeye başladım usta emeğine sağlık yeni yeni güncellemeler dileğiyle..

- - - Eklendi - - -

Üstad cfw yi kurdum telefona gayet iyi kamerada sorunsuz bilgi bekleyenler için haber vereyim..yeni widgetler falan güzel olmuş yeni güncellemeler dileğiyle emegine sağlık..

• Beğen
Tepkiler: belco2
ॐOsMaN

ॐOsMaN

Üye
kamerayı geri verdiğin için çok teşekkür ederim eline sağlık :)

• Beğen
Tepkiler: belco2

adil588

Üye
arkadaşlar n8 kullnyorum (belle refresh ) bunu yukluyebılırmıyım . bıde tavsıye edermısınız? nasıl güzelmi?

adil588

Üye
eyw tsk.:ah

isamey

Üye
teşekkürler eline sağlık

habbuj

habbuj

Üye
kardeş hackli oluyo değil mi bu yazılım ?

maxicep15

Üye
sağol kardeş teşekkürler

mustafasen

mustafasen

Üye
ben bu cfw yii kullandım .ama tarayıcıdan you tubeye girince videolar açılmıyordu hala öylemi acaba

mustipa

mustipa

Üye
şu senin cfwdeki Rehber, haberlesme widgetini benim için siteye ekleyebilirmisin kendi cfwme modlamak istiyorum

zekeriya84

Üye
Selam,
CFW'yi yükledim çok güzel olmuş elinize sağlık, ama telefonu sıfırladığımda RomPatcher'ın patchleri gitti :) bunlar nelerdi bir burada paylaşsanız :) XXX.rmp olarak

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
arkadasim sana bisey sorcam bu metin saatini türkce yapan dosya nereye gömülü, yani rofs2 demi core demi. Vede tam yolu nerde.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
dll ve exe ler genelde core dedir

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
ve genelde sys bin içindedir

mg020

Üye
selam arkadaslar cfw cok guzel ama benim sorunum yardimci olursaniz memnun olurum alfasayisal klavye ve tarayicada faceye girmiyo ne yapmam lazim yardim edecek varmi

ozerhospital

Üye
teşekürleeeeeeeeeeeeeeer

Üst Alt