Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

.BlueTR

.BlueTR

Üye
SuperSU dan rootu nasıl kaldıracağız?
settingsten unroot diye düşünüyorum ama bilgisayardan yapılacak birişlem varmı?
birde benim sisteme dahil ettiğim uygulamalarda silinecekmi yoksa kalacakmı?

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
SuperSU dan rootu nasıl kaldıracağız?
settingsten unroot diye düşünüyorum ama bilgisayardan yapılacak birişlem varmı?
birde benim sisteme dahil ettiğim uygulamalarda silinecekmi yoksa kalacakmı?

SüperSu dan hiç root kaldırmadım her seferinde odinle yeni rom flashladım.Uygulamalar Odinden Attığım zaman bende gitmiyordu.

yuppiiii

Üye
Hocam galaxy ace 2 ye jelly bean kurdum root yapmayi anlatmissin ama link yok???

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Hocam galaxy ace 2 ye jelly bean kurdum root yapmayi anlatmissin ama link yok???

Bakıyorum Hocam

- - - Eklendi - - -

- Konu Güncellendi 4.1.2 Root linki yenilendi
- Yeni Rom Sızdırılmış Galiba Onun Linkleri Konuldu
- Bütün Jb. Linkleri Düzenlendi.

- - - Eklendi - - -

Konu Güncellendi :

-Fake Olduğu Belirlenen Rom Kaldırıldı LÜTFEN YÜKLEMEYİN ARKADAŞLAR

-XXMB4 Linkleri Düzenlendi

FeLonieS

FeLonieS

Üye
2.3.6 için orjinal vold.fstab dosyasını paylaşır mısınız?

dipitis

Üye
konuda yazdığı gibi...

şimdi benim telefonum sizinti 4.1.2 iken yanliş rootlama sonucu brick oldu ben telefonumu gbye dönderdim rootumu da yaptim peki ben ace 2 ye orjinal 4.1.2 yayinlaninca ona nasil geçeceğim ?

ve neden güncelleme yapmamaliyim???

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
şimdi benim telefonum sizinti 4.1.2 iken yanliş rootlama sonucu brick oldu ben telefonumu gbye dönderdim rootumu da yaptim peki ben ace 2 ye orjinal 4.1.2 yayinlaninca ona nasil geçeceğim ?

o 4mb lık güncellmeyi yapınca telefonun anakartı yanıyor tabi bende olmadı ama olan arkadaşlar var yani sen bilirsin...

skywalker06

skywalker06

Üye

birck oluyor hiç açılmayabiliyor burası dışında başka forumda başına gelenler oldu servise götürürsen anakart değişiyor veriyor telefoncuya verirsende 30-50tl civarı yapıyor ama o anakart değişmeden başka şekilde yapıyor o yüzden 4mblık güncellemeyi yapma 4.1.2 resmi olarak çıktığında telefonu bilgisayara bağlayıp kies'ten ya da telefon ayarlar yazılım güncellemeden yapabilirsin ama bilgisayara bağlayıp kiesten yapmanı tavsiye ederim çünkü öbüründe yaparken bazen kitlenebiliyor android telefon çökebiliyor

skywalker06

skywalker06

Üye
Ben jbden gbye geri dönüyorumda sayaç artmışmıdır nasıl bakarım nasıl sıfırlarım birde gbde hafıza kartıyla telefon hafızasını nasıl yer değiştiriyoruz değiştirdiğimizde indirdiğimiz oyun ve uygulamarı hafıza kartına attık mı çalışıyor mu yardımcı olursanız sevinirim birde türkiye romunu flaşladım rus romunu kurduktan sonra ama yazılım güncellemesini kontrol edemiyor nedense

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Ben jbden gbye geri dönüyorumda sayaç artmışmıdır nasıl bakarım nasıl sıfırlarım birde gbde hafıza kartıyla telefon hafızasını nasıl yer değiştiriyoruz değiştirdiğimizde indirdiğimiz oyun ve uygulamarı hafıza kartına attık mı çalışıyor mu yardımcı olursanız sevinirim birde türkiye romunu flaşladım rus romunu kurduktan sonra ama yazılım güncellemesini kontrol edemiyor nedense

1- Telefonu Download Moda Alınca Sayaç Orda Konuda anlatıldığı Gibi Sıfırlayabilirsin.
2- Evet Hafıza kartıyla tel. dahili hafızası yer değiştiriyor. Yükledinğin Oyunlar Açılır.( Mesela Bende NFS MW Yüklü )
3- Türkiye Romunu Kurduktan Sonra Neden Rus Romunu Yükledin ki ?

skywalker06

skywalker06

Üye
1- Telefonu Download Moda Alınca Sayaç Orda Konuda anlatıldığı Gibi Sıfırlayabilirsin.
2- Evet Hafıza kartıyla tel. dahili hafızası yer değiştiriyor. Yükledinğin Oyunlar Açılır.( Mesela Bende NFS MW Yüklü )
3- Türkiye Romunu Kurduktan Sonra Neden Rus Romunu Yükledin ki ?

Rootladım cihazı gta vice city indirdim ama açılırken siyah ekranda kalıyor blackmark alpha danda nova indirdim yine olmadı nasıl oyun yükleyecem buna bilen varsa bir yardım etsin

batuhandesouza

Üye
Beyler ben bu Ace 2 yi yeni aldım. Telefon hafızası 1 gb. Micro Sd kartım 4 gb ama oyunlar hep telefona yükleniyor. Bu yüzden çoğu oyunları hafıza nedeniyle oynayamıyorum. Bana bu Root ve rom işlemleri yapmamı söylediler. Benimde tereddütlerim var bazıları bunları yapınca garantiden çıkıyor felan diyorlar. Bir de bu Jelly Bean i bekle dediler onun ne zamana çıkacağına dair bir bilgisi olan var mı ? Teşekkür ederim.

Ownexry

Üye
saa

skywalker06

skywalker06

Üye
Beyler ben bu Ace 2 yi yeni aldım. Telefon hafızası 1 gb. Micro Sd kartım 4 gb ama oyunlar hep telefona yükleniyor. Bu yüzden çoğu oyunları hafıza nedeniyle oynayamıyorum. Bana bu Root ve rom işlemleri yapmamı söylediler. Benimde tereddütlerim var bazıları bunları yapınca garantiden çıkıyor felan diyorlar. Bir de bu Jelly Bean i bekle dediler onun ne zamana çıkacağına dair bir bilgisi olan var mı ? Teşekkür ederim.
jelly bean 22 nisanda çıkacak türkiyeye sunulacağı ne zaman belli değil root garanti dışı şöyle bırakrı telefon rootluyken bozulursa garanti yapmaz ama bozulmadan etmeden root sıfırlarsan sorun olmaz rom konusundada custom rom yüklersen garanti dışı kalır ama şu an ace 2 için jelly bean sızıntı var onu kurarsan garanti dışı kalmaz ama yüklemeni tavsiye etmem orjinal sürüm çıkmasını bekle

batuhandesouza

Üye
jelly bean 22 nisanda çıkacak türkiyeye sunulacağı ne zaman belli değil root garanti dışı şöyle bırakrı telefon rootluyken bozulursa garanti yapmaz ama bozulmadan etmeden root sıfırlarsan sorun olmaz rom konusundada custom rom yüklersen garanti dışı kalır ama şu an ace 2 için jelly bean sızıntı var onu kurarsan garanti dışı kalmaz ama yüklemeni tavsiye etmem orjinal sürüm çıkmasını bekle

Öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Şimdi 22 Nisanda Jelly bean gelince telefon hafızası yükselecek mi ? 1gb çünkü oyun için yeterli olmuyor. Yani garanti olayları olmadan ben bu hafıza olayını nasıl hallederim gerçekten çok yetersiz kaldı hafıza.

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Şimdi 22 Nisanda Jelly bean gelince telefon hafızası yükselecek mi ? 1gb çünkü oyun için yeterli olmuyor. Yani garanti olayları olmadan ben bu hafıza olayını nasıl hallederim gerçekten çok yetersiz kaldı hafıza.

Kardeşim onu anca Samsung Bilir Bence Aynı Kalacak Hafıza Çünkü S3'te Fln Normalde 16GB JellyBean Kurulunca Kullanıcıya 11-12GB kalıyo.

batuhandesouza

Üye
Peki son bir şey daha soracağım. Telefonu yeni aldım çok bilgim yok o yüzden mazur görün. Bu konun ilk sayfasında bulunan hafıza kartını telefon hafızası olarak göstermek garantiden çıkartıyor mu peki ?

skywalker06

skywalker06

Üye
Peki son bir şey daha soracağım. Telefonu yeni aldım çok bilgim yok o yüzden mazur görün. Bu konun ilk sayfasında bulunan hafıza kartını telefon hafızası olarak göstermek garantiden çıkartıyor mu peki ?
evet root atıyorsun çünkü

- - - Eklendi - - -

Samsung'a bağlı tamamen isterse koyar normalde lgde falan olan bir özellik ama samsungda yok bu işte s3 minide hafıza kartına uygulama kaydetmiyor diye biliyorum ama belli olmaz telefonun en kötü yanı bu korsan uygulama oyunu geçtim google playden bile 1gbtan fazla uygulama indiremiyorsun izin vermiyor normalde olması lazım öyle olsa telefonumu rootlamazdım direk oyunları parayla alırdım

dipitis

Üye
ya şarjı 1.romdan daha iyi gidiyor.

birşey soracağim ben önceden jelly bean kurmuştum xxmb2 idi ve çok yavaşti temple run 1 de bile kasma yaşiyordum sonra yanliş rootlama sonucu brick oldu ve gbye döndüm ama xxmb4 çikti dediniz o hizliysa onu kuracağim var mi aranizda kullanan oyun performansi nasil ???

Üst Alt