İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

yşm

yşm

Üye
yşm kardeşim gecen bana d aoldu 2 saat acılmadı çarklar donuyor sonunda şarz bitti anca 2 saat sonra acıldı telefon :)

üç saati geçti hala dönüyor açılması için şarjın bitmesi mi gerekiyor ? şarj bitince hiç açılmıyor deniyordu şaşırdım kaldım

hasansen_83

hasansen_83

Üye
mesela gecen gece bende de oldu 7 d e atım formatı carklar 9 oldu hala donuyordu kapadım açtım tlf nu yıne aynı şekılde neys e sarj bıttı gece 12 de tlf açldı format işi ttmlamış :) ilginç durum bende şaşırdımkorktum tlf kvk vermeyı dusunuyordum

yşm

yşm

Üye
teli kapatıp açınca da dönmeye devam etti yani. benim telefon da hala dönüyor bekliycem bakalım nolcak bişey anlamadım bu işten

hasansen_83

hasansen_83

Üye
sarzı bıtene kadar bekle :) sonra fişe tak sarz olsun 1 veya yarım saat tls sarz oluyo dıyo acılmıyo sonra kendıne gelıyo format ttmlanmsı olarak :)

yşm

yşm

Üye
peki çok teşekkür ederim bilgiler için

hasansen_83

hasansen_83

Üye
onemlı değil kardeşım gecen gece benımd ebasıma geldı bend esenın gıbı endışelendım :) ınsanın basına geldıkçe oğrenıyoruz işte :)

• Beğen
Tepkiler: yşm
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arkadaşlar konu açmak istemedim kameranın MP ayarını. Nerden ayarlarım 16-9la 4-3 var mp ayarı yok birde kamera ayarlardan konum belirle diyor ama ama onuda belirlemiyor en azından ben görmedim lütfen yardım

salamonkane

salamonkane

Üye
nokia arızalı telefonu değiştirdi ama içini arkadaşımın aldığı lumia 920 defalarca teleservise gidip geldikten sonra değişim oldu diyerek geri geldi ama içini değiştirmişler imei nosu farklıymış bayii öyle dedi servis raporundada öyle yazıyor ne zamandan beri telefonun içinin değişmesi onarımdan çıkıp değişim oldu anlamış değilim arkadaşım hatun kafayı yiyecek bu işin peşini bırakmaz bende dumura uğradım izleyecem görecem

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
nokia arızalı telefonu değiştirdi ama içini arkadaşımın aldığı lumia 920 defalarca teleservise gidip geldikten sonra değişim oldu diyerek geri geldi ama içini değiştirmişler imei nosu farklıymış bayii öyle dedi servis raporundada öyle yazıyor ne zamandan beri telefonun içinin değişmesi onarımdan çıkıp değişim oldu anlamış değilim arkadaşım hatun kafayı yiyecek bu işin peşini bırakmaz bende dumura uğradım izleyecem görecem

benim lumia kutu olarak değişti..

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Arkadaslar telefondan vakifbank internet bankaciligina giremiyorum.sebebi me olabilir yardimci olursaniz mutesekkir olurum

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaslar telefondan vakifbank internet bankaciligina giremiyorum.sebebi me olabilir yardimci olursaniz mutesekkir olurum

Flash içerikli menüler varsa kullanamayabilirsiniz.
Bankaya e-posta gönderip Windows Phone platformu için mobil uygulama yapılmasını talep edebilirsiniz.

_asabiii_

_asabiii_

Üye

Flash içerikli menüler varsa kullanamayabilirsiniz.
Bankaya e-posta gönderip Windows Phone platformu için mobil uygulama yapılmasını talep edebilirsiniz.
vakifbank devlet bankasi dikkate alirmi dersin.ozel olsa belki ama.neyse artik baska bi cozum yolu bulucaz

- - - Eklendi - - -

Tsk ederim yardimin icin

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Dikkate alır tabi ki.Genellikle bankalar bilgi işlem bölümlerini dışarıdan firmalarla anlaşarak yapıyorlar ;)

drangela61

drangela61

Üye
arkadaşlar oyun veya uygulama indirmede wifi sınırı 20 mi oldu :S
az önce 21 mblik bir şey indirecektim wifi istiyor :dry:

drangela61

drangela61

Üye
Cevap alamadım ama anlaşılan 20 olmuş çünkü az önce de 21 mblik bir oyunu indirmedi :angry:
biz 50ye az derken bu ne şimdi :kotu:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Cevap alamadım ama anlaşılan 20 olmuş çünkü az önce de 21 mblik bir oyunu indirmedi :angry:
biz 50ye az derken bu ne şimdi :kotu:

Ben de 50'ye çıktı diye biliyorum.
Ama bir deneyip sana ona göre cevap yazayım kardeşim.
-----
Şimdi denedim 27 MB'lık Angry Birds deneme sürümünü hücresel veri ile indirdi.
Herhangi bir sorun yok. Bak senin sorunu cevaplayabilmek için kotamdan 27 MB yedim haberin olsun :)
Muhtemelen geçici bir mağaza sorunundan dolayı indirememişsindir diye tahmin ediyorum.
:oke:

drangela61

drangela61

Üye
Eyvallah hocam sağ olun ama dediğiniz oyuna şimdi baktım boyut 27 mb ve hemen yanında wifi üzerinden indir yazıyor bu 20 mb ustu tüm oyun ve uygulamalarda geçerli indirmek istediğimde de izin vermiyor zaten..bende de 50 mb idi ama birkaç gündür böyle neyse inşallah dediğiniz gibidir de düzelir olmadı ekran görüntüsü de koyarım..saygılar..

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

Ben de 50'ye çıktı diye biliyorum.
Ama bir deneyip sana ona göre cevap yazayım kardeşim.
-----
Şimdi denedim 27 MB'lık Angry Birds deneme sürümünü hücresel veri ile indirdi.
Herhangi bir sorun yok. Bak senin sorunu cevaplayabilmek için kotamdan 27 MB yedim haberin olsun :)
Muhtemelen geçici bir mağaza sorunundan dolayı indirememişsindir diye tahmin ediyorum.
:oke:

27Mb veri yi sana yollamalı bence:)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

27Mb veri yi sana yollamalı bence:)

Can sağlığı olsun ya.
Fani dünya, 27 MB'ın lafı olmaz. :oke:
Arkadaşımızın sorusuna cevap bulabildiysek ne mutlu.
En azından bizler de kesinleştirmiş olduk şebekeyle indirme sınırının 20 MB'ın üstünde olduğunu.

drangela61

drangela61

Üye
27 değil 270 göndeririz o hiç sıkıntı değil de sizde 50 olan sınır bende neden 20 kafam ona takılıyor..düzelmezse ne yapacağım onu bile bilmiyorum çünkü anladığım kadarıyla bu sorun yalnızca bende var..hadi hayırlısı

Üst Alt