Windows Phone'daki Eksiklikler ve İstekler Listesi

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
yok canım o kadarda değil.seni güvenlik yaparız.belinede bi silah takaroz.dışardan gelen başka rakip yazılımları içeri almazsın
Madem kü beni bu makama gark eyledüğüz,
Öyle ise lütfûnuza ermekdür gayretümüz.
Osmanlı Kaplanı’yım olmasın hiç endişeğüz,
Onları bu kapıdan anca kellesüz geçirürüz. :D

• Beğen
Tepkiler: YkPkY

serinaga

serinaga

Üye

Madem kü beni bu makama gark eyledüğüz,
Öyle ise lütfûnuza ermekdür gayretümüz.
Osmanlı Kaplanı’yım olmasın hiç endişeğüz,
Onları bu kapıdan anca kellesüz geçirürüz. :D

Oooooo işte bu Holding'e KAPAK olmuş,

Ağalar âlâ, bir dörtlükte zat-ı âlinizden ...

Zinhar bu mektep tiz kurula,
Lakin destur yoktur bize,
Zira esir-i zûlfiyarız bu markette,
Hayde bre aslanlarım sefere ...

SerinAgA

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve YkPkY
ardacumhur

ardacumhur

Üye
:alkis

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu kadar yeterli arkadaşlar konuya dönelim ve gordugunuz bildiginiz şeyleri belirtin.

• Beğen
Tepkiler: ardacumhur ve YkPkY
YkPkY

YkPkY

Üye
:pro:

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve OttomaN TigeR
serinaga

serinaga

Üye
bu kadar yeterli arkadaşlar konuya dönelim ve gordugunuz bildiginiz şeyleri belirtin.

Pardon Üstadım şeytan dürttü bir an ...
O halde benim olmasını istediğim bir durumdan bahsedeyim ...
Genellikle telefon tercihimde OFFICE proğramı ve detaylarını gözetirim, wp8'deki OFFICE uygulaması fena değil, ama çokta fazla özelleştirilebilir değil doğrusu. Bu yönde dahada özelleştirilebilen bir OFFICE uygulaması çok mükemmel olurdu ...

ardacumhur

ardacumhur

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Pardon Üstadım şeytan dürttü bir an ...
O halde benim olmasını istediğim bir durumdan bahsedeyim ...
Genellikle telefon tercihimde OFFICE proğramı ve detaylarını gözetirim, wp8'deki OFFICE uygulaması fena değil, ama çokta fazla özelleştirilebilir değil doğrusu. Bu yönde dahada özelleştirilebilen bir OFFICE uygulaması çok mükemmel olurdu ...

uygulamalardan ziyade sistem ozelliklerine yogunlaşalim. Uygulamalar zaten bir şekilde marketten ve uygulama iclerinden geri donuş bildiriyor.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Pardon var olan bir maddeyi yazmışım :(

Video çekerken fotoğraf ta çekebilme özelliği de bir HTC cihazda görmüştüm.Bence bizde de olmalı.

serinaga

serinaga

Üye
bizde de var zaten ;)

Ekran görüntüsü şeklinde aldığından video süresini gösteren sayaçta fotoda aynen çıkıyor, bu hiç hoş olmuyor, bu sayacı yoketme yada gizleme durumu olmalı ...

drangela61

drangela61

Üye
Tamam şimdi anlaşıldı sizin istediğiniz ben videoda fotoğraf çekme derken bunu anlamıştım demek ki daha iyisi varmış o zaman biz de istiyoruz ;) :)

eyup ensar

eyup ensar

Üye
aramalarda video arama özelliği yok çokmu zor bunu yapmak anlamıyorum ayrıca telefon pratik değil bişey yapmak için kaç yere girip çıkıyoruz ve bide video falan izlerken ileri geri sarmak işkence gibi

YkPkY

YkPkY

Üye
aramalarda video arama özelliği yok çokmu zor bunu yapmak anlamıyorum ayrıca telefon pratik değil bişey yapmak için kaç yere girip çıkıyoruz ve bide video falan izlerken ileri geri sarmak işkence gibi
sabır.kısa zaman sonra bak neler olacak.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

evet bazi şeyler pratik degil fakat bazi işlemler de cok pratik. Sitemizi yakindan takip edenler sıradaki guncellemelerle nelerin degişecegini biliyor o yuzden biraz sabredin ve sistemin gelişimine şahit olun.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye

Telefonun zaten özellikleri bölümünde Görüntülü konusma desteğinin olmadığı yazıyor..Suan 4G de Görüntülü arama yapılabiliyor+Videolarda o sıkıntı var..

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Alttaki arama tuşu özelleştirilebilir yada kapatılabilir olmalı :) ikide bir parmak değiyor film izlerken yada başka bir şey yaparken arama penceresi öne geliyor.

Üst Alt