Windows Phone'daki Eksiklikler ve İstekler Listesi

Sponsorlu Bağlantılar

ZzZz11

ZzZz11

Üye
dokunmatik tuş kilidi programına ihtiyacım var yani ekrandan tuş kilidini kapatma programı,aynı symbian ve androiddeki gibi key lock screen off falan gibi.
Böyle bir şey varsa gerçekten iyi olur.

YkPkY

YkPkY

Üye
Pc yi yeni açabildim sonunda.
Şimdi gelelim eksiklerimize ve isteklerimize

1)Bluetooth ismini Özelleştirebilmek
2)sms ve mail gelen zil seslerini Özelleştirebilmek
3)Zil +Titreşimdeyken gelen aramada sesle beraber titreşiminde devam etmesi
4)Ekran parlaklık ayarı 3 kalıp halinde olmamalı.Otomatiğe aldığımızda istediğimiz şekilde ayarlayabilmeli.Çünkü loş ortamda ekran kapkaranlık oluyor.
5)Tarayıcıda sitelerden upload,download yapabilmek.her indirdiğim farklı bir şeyi kendine alınıp uyumsuz diye hata veriyor.
6)zip manager
7)dosya yöneticisi
8)tarayıcıda ileri geri tuşları
9)ekranı yan çevirdiğimizde klavyeninde ekrana uyumlu halde genişlemesi
10)Tarayıcıda site üzerindeki Mp3leri dinleyebilme.Bunu E7im bile ilk günden beri yapıyor.örnek maxicep kontrol panelimde ayarlı olan profil müziğimi bile göstermiyor.
11)Genişletilebilir tema seçenekleri.Harici temalar istiyoruz.en azından arka fontta siyahla kalmamak
12)iyileştirilmiş türkçe pdf okuyucu.Quick office uygulamasının tabanın güncellenmesi
13)Vodafone hattı için internet mms ayarları.vodafonelilerde sıkıntı yaşayan bir tek ben değilmişim.
14)Ayarlar- Erişim noktasında ki ayar seçeneklerin hepsini etkinleştirebilme.birini yaparken diğeri devre dışı kalıyor.saçmalık ötesi
15)Harici uygulama haricinde bluetooth-mobil veri-wifi-gps gibi ayarları kontrol edebileceğimiz perde.mesela soldan sağa doğru kaydırdığımızda yarım açılan bir perde olabilir.windowsa has olur.buda benim tasarımım.
16)bazı önemli uygulamalarda çıkış komutu.devamlı geri geri değil :(
17)uygulamaların hepsini birden kapatabilme.Task manager
18)Bluetootla dosya göndereceğimiz zaman,önce bluetoothu açmaya gerek bıraktırmadan Paylaş seçeneğine Bluetooth seçeneği koyma,zaman aşımından sonrada kendini kapatması.
19)Video zoom
20)sms karakter sayısını görebilme
21)iletim raporlarında gönderilen kişinin rehberdeki kayıtlı ismini göstermesi
22)tarayıcıyı daha fazla özelleştirebilme.mesela arama motoru-tarayıcı açılış sitesi,sekmeleri ve durdur/yenile kısayol seçeneğinde seçenek şartlandırmamalı
23)az önce E7ye gönderdiğim sms gülen yüzler diğer telefona kare-kare olarak gitmiş.duyurulur.w8in karakterlerini desteklemedi.
24)Ovi suite artık güncelleme bekliyoruz.(tabii bu nokia kullanıcıları için,diğerlerinede kendi güncellemelerini.)yedekleme güncelleme yapabilmek için.
25)usb modem özelliğini
26)ses ayar seçeneğinin kullanım amacına göre ayrılması,özellikle zil sesi
27)kamera pixel seçeneği seçebilme
28)ekolayzer kulaksızda da ayarlanmalı
29)klasörlü müzik çalar
Aklıma geldi,
30)Haritalarda konumumda pusulanın devreye girmemesi

Vallaha yoruldum. aklıma gelenler,ayar olduklarım, toparladıklarım şimdilik bukadar.biraz daha kurcalarsam devrelerim yanacak :)

- - - Eklendi - - -

e tabi bian evvelde şu otg ,fm radio ve vericiyi bian evvel devreye sokmak için acil bi güncelleme.olmazsa olmazlardan

• Beğen
Tepkiler: ZzZz11
erdincpolat

erdincpolat

Üye
Ben okurken yoruldum sen maşallah döktürmüşsün

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
ecel54

ecel54

Üye
benim ev grubu isteğim mantıksızmı :(

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
benim ev grubu isteğim mantıksızmı :(

mantikli tabi ki ama onceki mesajlarimda acikladim sanirim. Bahsettigin olay win8 wp8 tam senkronizasyonuyla ilgili ki o da wpblue guncellemesinin cikariliş amaci zaten. Yani wpblue da win8 ile wp8'in arasindaki mesafe kapatilacak.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Liste güncellendi arkadaşlar.

Lütfen listede bulunmayan ve tespit ettiğiniz eksiklikler varsa bizimle paylaşmaktan çekinmeyin.
Ayrıca Ali Kemal'in de dediği gibi mantık çerçevesinde olmak ve aşırıya kaçmamak koşuluyla sistemin özelliklerini de göz önünde bulundurarak yapılmasını mümkün gördüğünüz isteklerinizi de iletebilirsiniz.

Mümkün olduğunca güzel ve kapsamlı bir liste oluşturmaya çalışıyoruz.
Konunun son halini aldığına kanaat getirildiğinde, eksiklikler ve istekler derlenerek ilgili yerlere iletilecek.

mühendis_bey

Üye
Hafıza kartına program yükleyebilme, Türkçe sesli arama ve sesli komut verme, telefondaki dosyaları arama motoru ile bulma

YkPkY

YkPkY

Üye
bak unutmuşum yine.teli ters çevirerek sessize alma.

SheFy

SheFy

Üye
uygulamalari disardan kurma yoktu degil mi. bu olsa harika olur. sahsen ios daki gibiyse isimiz yas

ardacumhur

ardacumhur

Üye
uygulamalari disardan kurma yoktu degil mi. bu olsa harika olur. sahsen ios daki gibiyse isimiz yas

Sizin isteğiniz birazcık yasa dışı oluyor :kıskıs:

Ama imza kontrolü yapılarak istediğiniz gerçekleştirilebilir sanırım :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Sizin isteğiniz birazcık yasa dışı oluyor :kıskıs:

Ama imza kontrolü yapılarak istediğiniz gerçekleştirilebilir sanırım :hmmm

arda sen bu işe kafa yor. Microsoft maretteki sertifika sistemini cozduk mu butun uygulamalari kendimiz imzalayip yukleriz:kop:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ondan sonra bir de dükkan açarım kendime :kop2:

YkPkY

YkPkY

Üye
Ondan sonra bir de dükkan açarım kendime :kop2:
bende türkçeleştirme ve düzenlemede yardımcı olurum,ortak istersen :D

- - - Eklendi - - -

o var diye biliyorum. Wp7'ye wp7.5 tango guncellemesinde gelmişti.
vallaha bugün zar zar çok çaldı telefon.ama bi türlü susturamadım.ayarlara baktım oradada yok.aklıma geldi iliştirdim.maalesef dostum

- - - Eklendi - - -

uygulama ve dosya yöneticisi bi gelse uyulamaları dışardan yükleyeceğizzde.
bakalım kim daha uyanık kalacak

serinaga

serinaga

Üye
Eeee oldu olacak HOLDING kuralım arkadaşlar, bende sertifikaladığımız uygulamaların son düzenleme ve feedback'lerine bakarım :aha:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Holdingde kapıcıya ihtiyaç olursa buralardayım. :D

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
PureFood

PureFood

Üye
Muhasebe - finans işleri benim beyler :D

YkPkY

YkPkY

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
_asabiii_

_asabiii_

Üye
Arkadaslar vakifbank internet bankaciligina giremiyorum.sizde bi denermisiniz lutfen nedeni Mobil destektenmi yoksa benim teldenmi.pc de win 8 olanlar pcdende denerse.sorunu bulmama yardimci olursaniz cok sevinirim

Üst Alt