Nokia 603 FP2 HAZAN EDITION™ v4.3.1 [113.010.1506] GÜNCELLENDİ!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

yasiiin97

Üye
boş bi zamanda bende yükleyecem

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
dostum arada sirada batarya simgesi kayboluyor. Sebebi nedir . Turkuaz renkli olan yer siyah oluyo ama neden oluyo cozemedim bi turlu. Bazen eski haline kendi geliyo bazen kapatinca duzeliyo.

- - - Eklendi - - -

bide rompatcher e ekledigin yamalarin ne ise yaradigini solermisin

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
dostum arada sirada batarya simgesi kayboluyor. Sebebi nedir . Turkuaz renkli olan yer siyah oluyo ama neden oluyo cozemedim bi turlu. Bazen eski haline kendi geliyo bazen kapatinca duzeliyo.

- - - Eklendi - - -

bide rompatcher e ekledigin yamalarin ne ise yaradigini solermisin

Batarya simgesi ile benzer bir durum yasamadim, canini cok sikarsa avkon2 yi rofs3 ten kaldirip oyle kullanmaya devam edebilirsin. RomPatcher yamalarinin aciklamalarini isimlerini forumumuzda ve google da arastirarak bulabilirsin. Forumumuzda bulamazsan linkteki konuyu incele orada ingilizce aciklamalari var.

Yigit Reyiz

Yigit Reyiz

Üye
Bu galeriden toplu paylasimla ilgili guncelleme gibi bir sey cikmis. Bir bakar misin?

anilakbay

Üye
Batarya simgesi bende de sürekli kayboluyor. İçi boş görünüyor. Bu sorunu çözen varsa yazabilir mi?

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Batarya simgesi bende de sürekli kayboluyor. İçi boş görünüyor. Bu sorunu çözen varsa yazabilir mi?

Avkon2 yi rofs3 icinden kaldirip oyle flashlayabilirsin.

Ayrica bu problemi yasayan baska arkadaslar varsa ve geri bildirim yaparlarsa sevinirim.

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
bende var ama boş daha iyi .d

anilakbay

Üye

Avkon2 yi rofs3 icinden kaldirip oyle flashlayabilirsin.

Ayrica bu problemi yasayan baska arkadaslar varsa ve geri bildirim yaparlarsa sevinirim.

Teşekkürler ama tekrar flash atmak gerekiyor o yüzden yapamam :) Belki bir sonraki sürüm gelirse bu hata düzeltilmiş olur ancak ozaman yükleyebilirim. :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Teşekkürler ama tekrar flash atmak gerekiyor o yüzden yapamam :) Belki bir sonraki sürüm gelirse bu hata düzeltilmiş olur ancak ozaman yükleyebilirim. :)

Nasip. :D o zamana kadar karsilastiginiz baska sorun olursa burada belirtebilirseniz sevinirim.

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
abi yap bi hazan edition 5.0 :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
abi yap bi hazan edition 5.0 :)

Cuneytim, ilgin ve motivasyon dolu cumlelerin icin tesekkur ederim kardesim. "Elimi ayagimi cektim" dememe ragmen delikanliligi bir koseye koyup "CFW yapmayacagim" dedigimi unutup yeni bir CFW yapmayi isterim (aslinda CFW yapimina ara vermis olsamda elimden geldigince gelismeleri takip ediyorum ve Hazan Edition icin farkli bir versiyon uzerinde teorik olarak calisiyorum.) fakat kararsizim :)

Malum modlarla performansa yonelik cok ciddi yenilikler veremiyoruz, agirlikli olarak gorsel degisiklikler yapilabiliyor. Sagolsun MODDER arkadaslar buyuk caba icindeler, farkli bir seyler bulabilmek icin sistem dosyalariyla ugrasip duruyorlar. Sagolsun Nokia'da arasira guncelleme veriyor.

Uzun lafin kisasi seni kirmama ihtimalim var ve yeni surum Hazan Edition'i sozumu yutup yapabilirim. Ne zaman olur bilmiyorum :D

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye

Cuneytim, ilgin ve motivasyon dolu cumlelerin icin tesekkur ederim kardesim. "Elimi ayagimi cektim" dememe ragmen delikanliligi bir koseye koyup "CFW yapmayacagim" dedigimi unutup yeni bir CFW yapmayi isterim (aslinda CFW yapimina ara vermis olsamda elimden geldigince gelismeleri takip ediyorum ve Hazan Edition icin farkli bir versiyon uzerinde teorik olarak calisiyorum.) fakat kararsizim :)

Malum modlarla performansa yonelik cok ciddi yenilikler veremiyoruz, agirlikli olarak gorsel degisiklikler yapilabiliyor. Sagolsun MODDER arkadaslar buyuk caba icindeler, farkli bir seyler bulabilmek icin sistem dosyalariyla ugrasip duruyorlar. Sagolsun Nokia'da arasira guncelleme veriyor.

Uzun lafin kisasi seni kirmama ihtimalim var ve yeni surum Hazan Edition'i sozumu yutup yapabilirim. Ne zaman olur bilmiyorum :D

Allah beeeeeeeeee:):)gerçekten sevindim şu uzun umut dolu cevaba.abi cidden senin hazan cfw ayrı bi güzel bide herşeyi veriyorsun cfw de herşey yüklü oluyor xplore rar zip mif okuyucu python quick araçlar ve üstüne rom patcher ve yamaları daha ne olsun.bize de cfw nin tadını çıkarmak kalıyor.gerçekten başarılı ve farklı.603 için finali yap bencede abi 603 kullanıcılar coşar valla.son bombanı bekliyoruz :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Allah beeeeeeeeee:):)gerçekten sevindim şu uzun umut dolu cevaba.abi cidden senin hazan cfw ayrı bi güzel bide herşeyi veriyorsun cfw de herşey yüklü oluyor xplore rar zip mif okuyucu python quick araçlar ve üstüne rom patcher ve yamaları daha ne olsun.bize de cfw nin tadını çıkarmak kalıyor.gerçekten başarılı ve farklı.603 için finali yap bencede abi 603 kullanıcılar coşar valla.son bombanı bekliyoruz :)

Bu uzun ve cosku verici cevabinin hatirina elimden geleni yapmaya calisacagim kardesim. :D

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
abi başarılı bi çalışma çıkacağından hiç kuşkum yok
ellerin dert görmesin.şimdiden kolay gelsin insanın morali düzeliyor ya bir cfw daha olacak 10 numara :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Moruk

Moruk

Üye
bencede yeni bir versiyon güzel olur şimdiden eline sağlık...

Üst Alt