TURKCELL mi VODAFONE mu..?

Sponsorlu Bağlantılar

Producti10

Producti10

Üye
Aylık Cepnet aboneliğim devam ediyo sınırsız internetin yanında gece 9 sabah 9 2000 dkkonuşma hakkı veriyor.
Aylık 10000 vodafone 2000 diğer yönlere smsim var oda haftasonu 2000 dk konuşma hakkı veriyo.
Ayda 4bin dk + 12bin sms + sınırsız internet yirmi liraya , turkcell bu kampanyaların yanından geçemez :D

epson81

epson81

Üye
vadofone hatayda süper bence 3g olrakta avea dan daha üstün turkcellden eş değer

Legendary.

Legendary.

Üye
Vodafone..

Metin MF

Metin MF

Üye
hız bakımından turkcell, handler yöntemleri bakımından vodafone.

Vodafonda en fazla 893 gördüm, Turkcell'de 1033

Metin MF

Metin MF

Üye
eksik yazmışım düzelttim

mesutgaga

mesutgaga

Üye
Aylık Cepnet aboneliğim devam ediyo sınırsız internetin yanında gece 9 sabah 9 2000 dkkonuşma hakkı veriyor.
Aylık 10000 vodafone 2000 diğer yönlere smsim var oda haftasonu 2000 dk konuşma hakkı veriyo.
Ayda 4bin dk + 12bin sms + sınırsız internet yirmi liraya , turkcell bu kampanyaların yanından geçemez :D

aynen

gutihaz1

gutihaz1

Üye
vodafone

burkan321

burkan321

Üye
arkadaşlar tarifeler internet paketleri vb vodafone her türlü 1 numara karşı çıkan olursa ben nedenlerimle burdayım

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Bizim evde Turkcell cekmiyor arkadasin evinde de Vodafone. Istanbulun ortasinda yasiyoruz bide.

epson81

epson81

Üye
Bence;
vodafone turkcell den daha iyi çekiyor,
ama turkcell daha kaliteli,
internette vodafone daha hızlı,

sezgisiz

Üye
turkcell tabii

KayraBey

KayraBey

Üye
Vodafone daha iyi

phasan

phasan

Üye
Vodafone tabı

Baskentliia

Baskentliia

Üye
turkcell internet kalitesi çekimgücü daha fazla daha kaliteli

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
vodafone

ginaz

Üye
Üç operatörüde kullandım. Gençler için sms falan atanlar için vodafone daha iyi ucuz çünkü. Ama benim gibi daha çok iş için kullananlar için turkcell daha iyi. Çekimi iyi internet iyi telefon kampanyaları iyi. Ben profesyoneller klubu üyesiyim müşteri hizmetkerini arayipta 30 saniyeden fazla beklediğimi hatırlamam. Bugüne kadar türkcellden 3 tane telefon aldım. Benim tarifemde 1000dk heryöne 1000 sms 1gb internet ayrica 1gb sınirsız internetim var. Insanlik hali fatura odeyemedigim unuttugum zamanlar oluyor turkcell 1 hafta kesmiyor telefonu ama vodafone ertesi gün kesiyor avea zaten dakikasını geçirmiyor. Bence müşteri memnuniyeti ve kalite için turkcell ve kalite ucuz olmaz :)

Baskentliia

Baskentliia

Üye
Turkcell:ünlem:

Üst Alt