Meraktan ve hiçbir yerde bununla ilgili bir bilgi görmediğimden soruyorum.
S3 ve Nexus 4'de çift yani Stereo mikrofon varmı?

e sonuçta dosyaları telefona indirmeyecekmiGDrive offline kullanılabiliyomus günde 1 kere bağlansan yetermis![]()
telefonda hafıza dolu olacak zaten 
offline olarak bakmak içinde telefona indirmesi gerekiyor..Offline olarak bakcan sadece indiremicenbende bilmiyorum ki denemedim daha
![]()

Kardeş bütçemi belirttim amanote 2 al kardesim super cihaz nexusu 5 e katlar
+lari s pen s note multiwindow pop up play acilir tarayici 5.5 inc ektan ve s pene bagli programlar ve arkasinda samsung destegi 16-32-64 gb hafiza ve hafiza karti destegi daha birsey soylememe gerek yok diye dusunuyorum

offline olarak bakmak içinde telefona indirmesi gerekiyor..
Kardeş bütçemi belirttim ama![]()
bakabiliyorsum ama indiremiyorsun sikinti orda 
abi gördüğün gibi s3 almassan ya hafıza kartı girişi olmayan ve ses kalitesi berbat olan telefonu yada 2000 tl'lik telefonlar söyliyecekler sen al s3'ü mutlu ol![]()
fiyat & Performans & özellik 
Eminmisin?
Hayir gerekmiyorbakabiliyorsum ama indiremiyorsun sikinti orda
![]()

Kardeş N4 den vazgeçtim.Ekran ses kalitesini geçtim.Hafıza benim için büyük bir sorun.Xperia Z birkaç güne çıkar onu bekle.
- - - Eklendi - - -
Fiyat olarak 2000 TL üstü ama bütçenle alabileceğin en iyi telefon LG Nexus 4.
Kafan daha fazla karışmasın diyorsun yaniabi gördüğün gibi s3 almassan ya hafıza kartı girişi olmayan ve ses kalitesi berbat olan telefonu yada 2000 tl'lik telefonlar söyliyecekler sen al s3'ü mutlu ol![]()

öyle yapacağım sanırım
aynen,Ali kardeşim senin telefonun s3fiyat & Performans & özellik
![]()

Haci biraz once wp bölümüne girdim 2 saattir guluyom android al da ne olursa olsun hafiza yetmez diyosan s3 al geç

Enee indiriyomuymus lan cache lerivay ... ler
![]()