Emrgncy
Üye
indirdiğin dosyanın uzantısı nedir? sisx, jar, zip, rar hangisinde yapıyor?c5 03 indirilenleri açmıyor aç dediğimde hiçbirşey olmuyor bu sorunu nasıl çözebilirim
indirdiğin dosyanın uzantısı nedir? sisx, jar, zip, rar hangisinde yapıyor?c5 03 indirilenleri açmıyor aç dediğimde hiçbirşey olmuyor bu sorunu nasıl çözebilirim
büyük ihtimalle jar
- - - Eklendi - - -
hiçbirşeyi açmıyor ki video indiriyordum eskiden o zaman indirirken indirilenleri açıyordu ama şimdi ne video ne müzik ne resim hem indirmiyor tarayıcıdan çıkınca kesilen indirmeler açılsın mı diye bir şey çıkıyor açılsın dediğim de yer imlerinin olduğu yeri açıyor
Dosya yöneticisi ile tüm bilgilerini hafıza kartına yedekleyebilirsin, ayrıca nokıa suit ile de pc ye yedekleme yapabilirsin...telefonrehberimi nasıl pc ye yada hafıza kartına kopyalayabilirim
- - - Eklendi - - -
telefonrehberimi nasıl pc ye yada hafıza kartına kopyalayabilirim
müzikleri attığın klasörü değiştir, sound klasörüne direk atınca görmesi lazım...Müzik kütüphanesi yenilediğinde şarkılar eklenmiyor ne yapmalıyım ?
Telefonun bilgilerini yedekle ve soft format at, sonra hafıza kartını pc ye takıp onuda yedekleyip biçimlendir...sürekli sistem hatası veriyor nassıl düzeltebilirim![]()
Servise geri götür, sorunu anlat...Merhaba arkadaşlar benim c5-03 cihazım bir kere servise gitti. Servise gitmeden önce her şey normaldi fakat servisten gelince bir de baktım bildirim ışıkları hiç sönmüyor. Yani demek istediğim normalde tuşları kilitleyince alttaki üç ışığın sönmesi gerekirken ( yeşil, kırmızı ve ortadaki beyaz ışıklar) her durumda açık. Ayarların hepsine baktım her şeyi denedim sizce sorun ne olabilir?
kardeş ekran cızgi çizgi oluyor arada ?
arkadaşlar telefonum c5-03 dokunmatik şu sıralar çok yavaşladı hızlandırma imkanımız var mı

ses açma veya kilitleme tuşunu kamera tuşu yapma imkanimiz var mi