Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

the_magnificent

Üye
büyük ihtimalle jar

- - - Eklendi - - -

hiçbirşeyi açmıyor ki video indiriyordum eskiden o zaman indirirken indirilenleri açıyordu ama şimdi ne video ne müzik ne resim hem indirmiyor tarayıcıdan çıkınca kesilen indirmeler açılsın mı diye bir şey çıkıyor açılsın dediğim de yer imlerinin olduğu yeri açıyor

Emrgncy

Emrgncy

Üye
büyük ihtimalle jar

- - - Eklendi - - -

hiçbirşeyi açmıyor ki video indiriyordum eskiden o zaman indirirken indirilenleri açıyordu ama şimdi ne video ne müzik ne resim hem indirmiyor tarayıcıdan çıkınca kesilen indirmeler açılsın mı diye bir şey çıkıyor açılsın dediğim de yer imlerinin olduğu yeri açıyor

Bilgilerini yedekleyip bir soft format at, büyük ihtimalle düzelir...

the_magnificent

Üye
eyvallah

seker15

Üye
telefonrehberimi nasıl pc ye yada hafıza kartına kopyalayabilirim

- - - Eklendi - - -

Emrgncy

Emrgncy

Üye

- - - Eklendi - - -

Dosya yöneticisi ile tüm bilgilerini hafıza kartına yedekleyebilirsin, ayrıca nokıa suit ile de pc ye yedekleme yapabilirsin...

ysnkrt55

Üye
arkadaşlar ben telefonumdan kablosuz ağa bağlanıp masaüstü pcden o bağlandığım kablosuz ağı kullanmak istiyorum bu mümkün mü normalde vodafoneden bağlanıyor internete ve kontur gidiyor benim istediğim telefondan bağlandığım internete pcdede telefonum aracılığıyla kullanmak istiyorum telefonun c5 03 mümkün müdür ?

krhnbyzt

Üye
Müzik kütüphanesi yenilediğinde şarkılar eklenmiyor ne yapmalıyım ?

LASEBAX

Üye
sürekli sistem hatası veriyor nassıl düzeltebilirim:tşk:

Emrgncy

Emrgncy

Üye
sürekli sistem hatası veriyor nassıl düzeltebilirim:tşk:
Telefonun bilgilerini yedekle ve soft format at, sonra hafıza kartını pc ye takıp onuda yedekleyip biçimlendir...

Büyük ihtimalle program dosyaları çakışıyordur...

hasanbaysal03

Üye
Nokia asha 302 den internete baglanip video izleyemeyorum format attim olmadi kayitli magazaya yada whatsapa da giremiyorum naglanmti ayarlarini kointrol ediniz yaziyor baglanti ayarlarim olmasa internete nasil gireyim oyle deyilmi internete girerken sorun olmuyor sadece internetteki video yu yada internetten magazadan uygulama indirdigimde indirilen uygulamayi acmiyor yardimci olursaniuz sevinirim nerelere girilecegine dair ayrintili bir yardiminizi bekliyorum simdeden tesekkur ederim

kubrac99

Üye
Merhaba arkadaşlar benim c5-03 cihazım bir kere servise gitti. Servise gitmeden önce her şey normaldi fakat servisten gelince bir de baktım bildirim ışıkları hiç sönmüyor. Yani demek istediğim normalde tuşları kilitleyince alttaki üç ışığın sönmesi gerekirken ( yeşil, kırmızı ve ortadaki beyaz ışıklar) her durumda açık. Ayarların hepsine baktım her şeyi denedim sizce sorun ne olabilir?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Merhaba arkadaşlar benim c5-03 cihazım bir kere servise gitti. Servise gitmeden önce her şey normaldi fakat servisten gelince bir de baktım bildirim ışıkları hiç sönmüyor. Yani demek istediğim normalde tuşları kilitleyince alttaki üç ışığın sönmesi gerekirken ( yeşil, kırmızı ve ortadaki beyaz ışıklar) her durumda açık. Ayarların hepsine baktım her şeyi denedim sizce sorun ne olabilir?
Servise geri götür, sorunu anlat...

exeli258

exeli258

Üye
S.a bende c5-03 nette dolasırken hafıza dolu diyip tarayıcıyı kapatıyor hacklı degil ve hacklemeden nasıl yapabilrim
ayrıca c5-03 de olması en gerekken uygulamalar nelerdir msla Qt ?
bide hacklemedn belle gibi olurmu

kubrac99

Üye
Teşekkürler yine de arkadaşlar, servise götürmeme gerek kalmadı, bataryayı sim kartı çıkarıp takınca sorun düzeldi...

abi beni sev

Üye
kardeş ekran cızgi çizgi oluyor arada ?

salihyüceer1996

Üye
arkadaşlar telefonum c5-03 dokunmatik şu sıralar çok yavaşladı hızlandırma imkanımız var mı

uhut emre

Üye
ses açma veya kilitleme tuşunu kamera tuşu yapma imkanimiz var mi

Emrgncy

Emrgncy

Üye
kardeş ekran cızgi çizgi oluyor arada ?

Ekranda sorun vardır...

Değişmesi gerekir..

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar telefonum c5-03 dokunmatik şu sıralar çok yavaşladı hızlandırma imkanımız var mı

Dokunmatik yavaşladı derken :hmmm

Dokunmmatik yavaşlamaz hassaslığı azalır, o da ekran filminden olabilir..

- - - Eklendi - - -

ses açma veya kilitleme tuşunu kamera tuşu yapma imkanimiz var mi

Mod ile yapılabilir belki, S60v5 modifikasyon bölümüne gözat, bulamazsan o bölüme konu açabilirsin...

Üst Alt