(1400~ Tl) Telefon Önerisi..

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Şunu belirteyim TALİPAVCI ve Benim başıma geldi tek düşmede s3'ün ekran kırıldı.Benimki kılıflı düştü dış cam(gorilla glass 2)onda çizik filan yok kasadada nokta kadarda olsa çizik yok ama içten ekran çatladı 1 metre kadar beton a düştü.
500 Tl istiyor Servis.
Belirteyim.Şimdi aklım olsa direk one x.
Kötü olmuş geçmiş olsun.Sonuçta bu cihazlar kırılmaz değil.Dışı kırılmasa bile içindeki donanımı dışından çok daha hassas.Bu her telefonda böyle.

• Beğen
Tepkiler: TeAmo42

fk555897

fk555897

Üye
Bence yeni çıkacak telefonları boşuna bekleme fiyatları 2000 TL ya da yakın fiyatlarda çıkacaklar. Bütçeyi 2000 TL yapabilirsen bekle ama arttıramazsan LG Nexus 4 al.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Bence yeni çıkacak telefonları boşuna bekleme fiyatları 2000 TL ya da yakın fiyatlarda çıkacaklar. Bütçeyi 2000 TL yapabilirsen bekle ama arttıramazsan LG Nexus 4 al.

Kardeş yeni çıkacak telefonları almak için beklemiyorumki.Şuanki telefonların fiyatı düşsün diye bekliyorum.

Sent from my Nokia 3310

MrExpert

MrExpert

Üye

Kardeş yeni çıkacak telefonları almak için beklemiyorumki.Şuanki telefonların fiyatı düşsün diye bekliyorum.

Sent from my Nokia 3310

Bence kesinlikle beklemelisin Bir sürü cihaz yolda z , s4 , one vb. 2-3 aya mutlaka gelecekler ve geldikleri zaman diğerlerinin mutlaka fiyatı düşücek.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi

Bence kesinlikle beklemelisin Bir sürü cihaz yolda z , s4 , one vb. 2-3 aya mutlaka gelecekler ve geldikleri zaman diğerlerinin mutlaka fiyatı düşücek.

Bekleyebilirsem tabi :D

Çoğunuz S3 yada Nexus 4 diyor.Çoğunuzda bekle diyor :D kafam karıştı iyice :D

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
pasaport kayıtlı iphone 5 bulabilirsin gittigidiyordan bu fiyata

Kerim.

Kerim.

Üye

Bekleyebilirsem tabi :D

Çoğunuz S3 yada Nexus 4 diyor.Çoğunuzda bekle diyor :D kafam karıştı iyice :D

Ali en iyisi bekle.sonucta galaxy s'in var cok rahat idare edersin onla.ilerde note2 falan alirsin:oke:

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi

Ali en iyisi bekle.sonucta galaxy s'in var cok rahat idare edersin onla.ilerde note2 falan alirsin:oke:
Note 2 iyide kullanım problem :D S3'ü rahat şekilde tek elle kullanabiliyorum.Note 2 için iki el kullanmak şart.Ve otobüste falan giderken ayaktaysan iki elle kullanmak baya zor :D

Kerim.

Kerim.

Üye

Note 2 iyide kullanım problem :D S3'ü rahat şekilde tek elle kullanabiliyorum.Note 2 için iki el kullanmak şart.Ve otobüste falan giderken ayaktaysan iki elle kullanmak baya zor :D

O da var:D

TeAmo42

TeAmo42

Üye

Kötü olmuş geçmiş olsun.Sonuçta bu cihazlar kırılmaz değil.Dışı kırılmasa bile içindeki donanımı dışından çok daha hassas.Bu her telefonda böyle.
Ama en azından çok hafif düşme ile böyle oldu.
Lumia 920 veya Htc one x'in o kadar hassas oldugunu sanmam.
Sağol.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi

Ama en azından çok hafif düşme ile böyle oldu.
Lumia 920 veya Htc one x'in o kadar hassas oldugunu sanmam.
Sağol.
ne olursa olsun onlarında içindeki ekranda en az senin telefon kadar hassas.Önemli olan o ekrana darbe gelmeden hasarı dışarıda tutabilmek.

aleranol

aleranol

Üye
Bence n4 al. S3 ten çok daha iyi biliyorsun. En azından sen sonuçta rom atacaksın kurcalayacaksin en iyisi. S3 te iyi siyah kerneli at bitti :) ben sana n4 derim sana uygun olanı o dostum

- - - Eklendi - - -

:oke:

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Şu iki S3 arasında ne fark var neden biri daha pahalı?

MrExpert

MrExpert

Üye
Şu iki S3 arasında ne fark var neden biri daha pahalı?

Ya seri farkı var yada renkden dolayı fiyat farkı olabilir ama muhtemlen seri farkı vardır kalite seviyesine göre geçen bir 4s gördüm aksoyda almayı düşündüm kutunun üzerinde 2.kalite üründür yazıyordu adamda zaten 1600tlye satıyordu italatcı garantili sıfır üründü :hmmm

Xelord

Xelord

Üye
Sen bilirsin de acelen yoksa bekle, yine s3 alırsın belki ama s4 çıkınca fiyatı biraz daha düşer sonuçta :)

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi

Ya seri farkı var yada renkden dolayı fiyat farkı olabilir ama muhtemlen seri farkı vardır kalite seviyesine göre geçen bir 4s gördüm aksoyda almayı düşündüm kutunun üzerinde 2.kalite üründür yazıyordu adamda zaten 1600tlye satıyordu italatcı garantili sıfır üründü :hmmm
Renkten bu kadar fark olmaz ya :hmmm

peki 1400 tl olanın bir dezavantajı varmı?

Üst Alt