Galatasaray-7 Fenerbahçe-0(tarih 1911)okuyun !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seriFBurak

seriFBurak

Üye
kardeşim o maç 7 kişi değil başladı sadece,5-10 dk sonra maça girdiklerini de yazsanız.
o maçda günümüz kurallarının hiçbirinin geçerli olmadığını 3 korner 1 penaltıda olduğunu yazsanız.
ve o dönemde galatsaray futbol takımını fransızların desteklediğini,fenerbahçenin de anadolü klübü olduğunu da yazsanız.
hayır bunlar tarihde yazıyo ama ne o meşhur cd de ne de herhangi bir galatasarylı arkadaşımz yazmıyor.

SelmanTE

SelmanTE

Üye
en azından brezilya sömürgesi değiliz : ?

seriFBurak

seriFBurak

Üye
99-01 sezonu arasında kaç tane rumen olduğunu unutmayalım takımda.onları hoş tutmak için fatih terimden sonra rumen hoca getirmiştiniz.geçmişi de hatırlayalım.

SelmanTE

SelmanTE

Üye
99-01 sezonu arasında kaç tane rumen olduğunu unutmayalım takımda.onları hoş tutmak için fatih terimden sonra rumen hoca getirmiştiniz.geçmişi de hatırlayalım.

hagi popescu ve zaman zaman ilie...
takımın yarısı değildi hiç bir zaman :oke:

seriFBurak

seriFBurak

Üye
filipescu
nicelescu
petre
istersen daha sayayım?
ayrıca illa fenerin yabancılarını sölüyorsan,bugün eğer aurelio milli takımda oynamasaydı avrupa şampiyonasını göremeyebilirdik ki bunu yunanistan maçında tüm milli takımı ıslıklayıp,aurelio yu alkışlayan tuttuğun takımın taraftar grubudur.

illa yabancı diyeceksen hala zamanında yabancı kuralları değişince elinde fazla yabancı oyuncuları anadolu takımlarına bedava göndermiş bi takım.
[SIZE=-1]Mbo Mpenza [/SIZE][SIZE=-1]Robert Spehar [/SIZE][SIZE=-1]Pavel Horvath.

emin ol ülkerin ,cafe crown sponsorluğu verdiği paranın hepsini lincoln e yatırmasaydı şu anda 2-3 devşirme 7 yabancı oyuncuyu doldurmuş olurdunuz.bi de yabancı transferini doğru yapmasını becerebilinseydi.
[/SIZE]

kurt bey

kurt bey

Üye
nicelescu kim yaw?:blink:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Lucescu zamanında gs da oynamıstı...Hatta Ankaragücü ve Beşiktaş'a da da oynadı..

Salihyet

Salihyet

Üye
bana göre 7-0 kabul edilemez " Galatasaray, Fenerbahçeyi 30 Aralık 1911 günü, yedi kisi ile, 7 - 0
yendi. "
bu tarihi aklınız alıyor mu ? futbol ne zamandır kurumsal ? siz 1911 ile avunmayı bırakın ("tarihi bilmeden konuşmayacaksın") bu maç hangi şartlarda hangi durumda oynandı bilemiyoruz çünkü 2002 den önce böyle bi mesele yoktu birden bire . neredeyse 1 asır önce olmuş bi olay ki öyle iddia ediliyor o tarihte olan hiç bişey bi şeylerin üstünü örtemez kanıt olamaz.

kurt bey

kurt bey

Üye
bana göre 7-0 kabul edilemez " Galatasaray, Fenerbahçeyi 30 Aralık 1911 günü, yedi kisi ile, 7 - 0
yendi. "
bu tarihi aklınız alıyor mu ? futbol ne zamandır kurumsal ? siz 1911 ile avunmayı bırakın ("tarihi bilmeden konuşmayacaksın") bu maç hangi şartlarda hangi durumda oynandı bilemiyoruz çünkü 2002 den önce böyle bi mesele yoktu birden bire . neredeyse 1 asır önce olmuş bi olay ki öyle iddia ediliyor o tarihte olan hiç bişey bi şeylerin üstünü örtemez kanıt olamaz.

ama millet olarak o tarihlerde kazanılan savaş vss. övünmezmyiz?

farzedilimki o dönemki takım türk ordusu taraftarlar ve futbolcularda türk halkı(biraz garip olduya neyse) ee şimdi nolcak senin sözlerine bakacak olursak bunca yıldır boşuna 29 ekimlerde 23 nisanlarda vss kutlama yapıyoruz:huhu:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
7-0 Yaşanmadı ama 6-0 yaşatıldı:) canlı canlı lig tvde:D

kurt bey

kurt bey

Üye
7-0 Yaşanmadı ama 6-0 yaşatıldı:) canlı canlı lig tvde:D
farkettinmi bilmiyorum ama diğer konulardaki mesajlarında dahil çok alakasız yorumlar yapıyosun. ya yazılanları dikkatli okumuyosun yada sadece cvp vermek adına bişiler yazıyosun. :deal:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
farkettinmi bilmiyorum ama diğer konulardaki mesajlarında dahil çok alakasız yorumlar yapıyosun. ya yazılanları dikkatli okumuyosun yada sadece cvp vermek adına bişiler yazıyosun. :deal:

Diyorsun....Benim doğruLarım bunlar

Doğru söyleni dokuz köyden kovarLar... 6-0 yaşandı ve yaşatılıldı..:) izlemişsindir.:D

seriFBurak

seriFBurak

Üye
ama millet olarak o tarihlerde kazanılan savaş vss. övünmezmyiz?

farzedilimki o dönemki takım türk ordusu taraftarlar ve futbolcularda türk halkı(biraz garip olduya neyse) ee şimdi nolcak senin sözlerine bakacak olursak bunca yıldır boşuna 29 ekimlerde 23 nisanlarda vss kutlama yapıyoruz:huhu:
bak kardeşim yanlış anlamasın gsliler ama o zamanlar galatasaray bir fransız takımıydı.
bu gerek fransızların galatasaray hakkında o zaman ki yorumları ve yazıtları.ve o zamanlarda galatasarayın fransızlara karşı tutumuyla tarihde vardır.
o zamanlarda bu maçlar fransız subayların eğlenmesi için yapılan maçlardı.isterse fener kazansaydı ama o zamanlar bi oyuncak olunmasıyla şu anda övünülmesi ilginç.hemde bi 1911 yıllarında! fransız desteği olan bi takımın galibiyeti ile övünülmesi..
yanlış anlaşılmasın ama.

Salihyet

Salihyet

Üye
savaşlar boğazdan karşıya geçip top koşturmak DEĞİLDİR !
gerçekten yazarken sesli sesli okuyun yanınızdakiler sizi uyarsın.. çanakkalede bir askerin bir günlük yiyeceğine bakın esas aslan onlar ;) ! bence o kadar çok hırs yapmışsınız ki bütün herşeyi silip galatasarayı en üste koymuşsunuz (benim için değersiz olan hiç bir şey ifade etmeyen) 7-0 lık galibiyet bazı olayları görmenizi engelliyor.

kurt bey

kurt bey

Üye
savaşlar boğazdan karşıya geçip top koşturmak DEĞİLDİR !
gerçekten yazarken sesli sesli okuyun yanınızdakiler sizi uyarsın.. çanakkalede bir askerin bir günlük yiyeceğine bakın esas aslan onlar ;) ! bence o kadar çok hırs yapmışsınız ki bütün herşeyi silip galatasarayı en üste koymuşsunuz (benim için değersiz olan hiç bir şey ifade etmeyen) 7-0 lık galibiyet bazı olayları görmenizi engelliyor.

görüyorumki fenerbahçeli arkdaşlar okuduklarını anlama verilen örnekleri mecazi olarak görme konusunda güçlük çekiyorlar. Galatasaray aşkımız her zaman kalbimizde olacaktır. ancak bizim sildiğimiz şey nedir anlayamadım salihyet. neden bahsediyorsun açıklarmısın?

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Bazılarının hayallerinin bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlar..

7>6 Buda demek oluyorki bazılarının bazı şeyleri kabullenip sus pus olması gerek.Sanmıyorum ama.

Salihyet

Salihyet

Üye
needlefluf o kadar mat bilgim var ama bir galibiyetin değeri hesaplanırken niteliklerine bakılır (önemli bir süper lig maçı, zirve yada prestij olabilir) maçta hangi kurallar geçerliydi belli değil kale ağları bile yoktu allah bilir neyse şu an acelem var kısa kesmem gerekti kısaca sizi 1 asır önce bizi 7-0 yendiğiniz için tebrik ediyorum gerçekten büyük bir gerçek ve başarı ..

SelmanTE

SelmanTE

Üye
filipescu
nicelescu
petre

yahu işte 3ü geçmez. kaldıki buların çoğu birlikte oynayan futbolcular değil ki...

ayrıca tarihin yazdığını fenerli arkadaşlar nasıl kabul etmez anlamıyorum.
sizin 2004 te yazdığınız mesaj burada hala durmuyormu?
O zaman a21a yada Chavrash yönetici değildi mi diycez?
bırakın bu işleri. Lazımsa birer kasa soda gönderelim...

Salihyet

Salihyet

Üye
bir sentez oluşturmak çok mu kolay geliyor ? brezilya sömürgesi değil BREZİLYA-TÜRKİYE sentezi oluşmuştur .. bu takım başarılıdır ve başarısını yada başarısız olduğu alanları 1 asırlık olaylarla örtmüyor ! konunun 7-0 la hiç alakası olduğunu düşünmüyorum sürekli başka alanlara çekerek olayı sündürüyorsunuz 7-0 ı konuşun konumuz eğer buysa.. FENERBAHÇE takımdır , Galatasaray da takımdır ayrı taraftarları vardır eğer birbirimize taş atmak istiyorsak bunu msn 'den yapabiliriz pek ala fenerliler soda içsinmiş bilmemneymiş alın 1 asır önceki maç kasetlerini izleyin o zaman torunlarınıza siz 7-0 ı anlatırsınız biz 6-0'ı izletiriz fark burada .. maç kurallarının olmadığı bir dönemde kazanılan zaferin neresindedir övünç kaynağı ??

seriFBurak

seriFBurak

Üye
yahu işte 3ü geçmez. kaldıki buların çoğu birlikte oynayan futbolcular değil ki...

ayrıca tarihin yazdığını fenerli arkadaşlar nasıl kabul etmez anlamıyorum.
sizin 2004 te yazdığınız mesaj burada hala durmuyormu?
O zaman a21a yada Chavrash yönetici değildi mi diycez?
bırakın bu işleri. Lazımsa birer kasa soda gönderelim...
Kapakları biriktiriyosundur,göndereyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...