Galatasaray-7 Fenerbahçe-0(tarih 1911)okuyun !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SelmanTE

SelmanTE

Üye
bir sentez oluşturmak çok mu kolay geliyor ? brezilya sömürgesi değil BREZİLYA-TÜRKİYE sentezi oluşmuştur .. bu takım başarılıdır ve başarısını yada başarısız olduğu alanları 1 asırlık olaylarla örtmüyor ! konunun 7-0 la hiç alakası olduğunu düşünmüyorum sürekli başka alanlara çekerek olayı sündürüyorsunuz 7-0 ı konuşun konumuz eğer buysa.. FENERBAHÇE takımdır , Galatasaray da takımdır ayrı taraftarları vardır eğer birbirimize taş atmak istiyorsak bunu msn 'den yapabiliriz pek ala fenerliler soda içsinmiş bilmemneymiş alın 1 asır önceki maç kasetlerini izleyin o zaman torunlarınıza siz 7-0 ı anlatırsınız biz 6-0'ı izletiriz fark burada .. maç kurallarının olmadığı bir dönemde kazanılan zaferin neresindedir övünç kaynağı ??

olayı çarpıtan bu topicteki tüm fenerliler.
onların saçma sapan saptırmalarına cvp vermekten konunun dışına çıktık haklısın

peki müslüman isen gayba inanıyorsan ha 1911 ha 571 ikisinede inanman gerekir. belki o zamanın teknolojisinde lig tv falan yoktu,
ama tarih bunu yazıyor :oke:

Salihyet

Salihyet

Üye

sana en doğru yanıt bu benim için geçerli değil (bilirsin ki herkez müslüman değil (örnek olsun diye söyledim inş. anlarsın ben şahsen Allaha şükür müslümanım...))

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
bir sentez oluşturmak çok mu kolay geliyor ? brezilya sömürgesi değil BREZİLYA-TÜRKİYE sentezi oluşmuştur .. bu takım başarılıdır ve başarısını yada başarısız olduğu alanları 1 asırlık olaylarla örtmüyor ! konunun 7-0 la hiç alakası olduğunu düşünmüyorum sürekli başka alanlara çekerek olayı sündürüyorsunuz 7-0 ı konuşun konumuz eğer buysa.. FENERBAHÇE takımdır , Galatasaray da takımdır ayrı taraftarları vardır eğer birbirimize taş atmak istiyorsak bunu msn 'den yapabiliriz pek ala fenerliler soda içsinmiş bilmemneymiş alın 1 asır önceki maç kasetlerini izleyin o zaman torunlarınıza siz 7-0 ı anlatırsınız biz 6-0'ı izletiriz fark burada .. maç kurallarının olmadığı bir dönemde kazanılan zaferin neresindedir övünç kaynağı ??

6-0 lık maçtada HD özelliği yoktu televizyonlarda.Kabul etmiyorum.:nono:

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Eğerki bazı arkadaşlar alakasız nedenler ortaya atıp gerçekleri (7-0) inkar ediyorsa bu şekilde inkar etmek benimde hakkım. :sn:

Salihyet

Salihyet

Üye
yine aynı şeyler , , hep aynı şeyler
kimse aksini iddia etmiyor ben 7-0 diye bir şey yok demedim ben var olabilir ama benim için bi değer ifade etmiyor eğer sizin için çok değerliyse alın kutlayın inş. bizi 7-0 yenersiniz de şu 1 asır önceden takibi bırakırsınız..

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Benim içinde 6-0 bişe ifade etmiyor.İnşallah sizde bizi 8-0 yenersinizde övünecek birşeyiniz olur.Malum bizim baya bi varda övünecek şeyimiz.KUPA.Aman haa yanlış anlamayın UEFA değil.O zaten bizimle anılacak Türkiye den başka bir takım almadığı sürece.Halis mulis Türkiye Kupası ndan bahsediyorum.Hani Anadolu klüplerinin bile aldığı ama bazılarına göre "dünya klübü"nün alamadığı...

Salihyet

Salihyet

Üye
Eğerki bazı arkadaşlar alakasız nedenler ortaya atıp gerçekleri (7-0) inkar ediyorsa bu şekilde inkar etmek benimde hakkım. :sn:

alakasız nedenler ortaya açan biz isek seni son mesajından ötürü tebrik ediyorum..

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Tamam konuyu sapıtmayalım alakasız nednler bulmayalım.

7>6 varmı daha ötesi ? :deal:

Salihyet

Salihyet

Üye
kendi adına konuş biz haklıyız ve bunu görmezden gelmekle anlayış sınırlarını zorluyorsunuz (neyseki zorla anlatacak değiliz bundan böyle siz 7-0 günü kutlarısınız (resim video artık allah ne verdiyse ben karışmam) biz de 6-0 ı ) ;) bundan böyle bu konuya yapacak yorumum yok..

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
7>6 :yuru

worldcild

Üye
öncelikle tüm forumculardan özür diliyorum böyle büyük yazdıgım için ama hanginizin cebine ne kadar para giriyor bu takımlar sebebiyle......

kurt bey

kurt bey

Üye
öncelikle tüm forumculardan özür diliyorum böyle büyük yazdıgım için ama hanginizin cebine ne kadar para giriyor bu takımlar sebebiyle......

taraftarlık ruhu parayla ölçülmez arkadaşım. hiç birimiz para kazandığımız için değil aşk ile bağlı olduğumuz için bu tartışmada taraf oluyoruz. yaklaşımın saçma ve yersiz.

mAd_girL

mAd_girL

Üye
gs lilerde yaptıkları bişey kalmayınca 7-0 ı açıyolar ancak züğürt tesellisi bu olsa gerek!!!

rock_ramo

Üye
Unutma unutturma 6 Kasım 6eçmi 0lsun

mAd_girL

mAd_girL

Üye
yoo kurtoğlu ancak bu konuları açan sizsiniz ben yukarda 6-0 diye bişey ddedim mi sürekli bahsediyo olsak derdim ki, sizde 6-0 ı unutmayın derdimm.... bizim işimiz sizle değil canım =)

SelmanTE

SelmanTE

Üye
BUGUN 30 ARALIK!!!

:huhu::huhu::huhu::huhu::huhu::huhu::huhu::huhu::huhu::huhu::huhu::huhu::huhu::huhu::huhu::huhu::huhu::huhu::huhu::huhu::huhu::huhu::huhu::huhu:

o9uz

o9uz

Üye
ya 100 yıllardır aynı saçmalık tek bir resim varmı elinizde varsa gösterin inanalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...