Galatasaray 2-1 Fenerbahçe Maç Sonucu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hidayet02

hidayet02

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaray 2-1 Fenerbahçe Maç Sonucu

İki dev rakip Galatasaray ve Fenerbahçe, Süper Lig 2012-2013 sezonu 16. hafta karşılaşmasında büyük derbide, Türk Telekom Arena Stadı'nda karşı karşıya geldi.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Galatasaray Maça Hızlı Başladı, Dakikalar 5'i Gösterirken Hamit'in Şutu Direkten Döndü

-Galatasaray 10. dakikada, Fenerbahçeli Bekir'in kendi kalesine attığı gol ile 1-0 öne geçti. Riera sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ve Bekir ters bir vuruşla topu kafayla kendi ağlarına gönderdi.

-Fenerbahçe, 23. dakikada Hasan Ali Kaldırım'ın attığı golle 1-1'lik eşitliği sağladı. Hasan Ali ceza sahası önünde sağ ayağıyla keleye yerden sert vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.

-Galatasaray, Selçuk'un 35. dakikada attığı frikik golüyle 2-1 öne geçti. Selçuk İnan ceza sahası önünden serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.

-İlk Yarı Bu Skorla Bitti.

-2 inci Yarıda Kayda Değer Tek Olay Raul Meireles'in 2 inci Sarıdan Kırmızı Kart Görmesiydi.

Maçın skoru: Galatasaray 2-1 Fenerbahçe...

• Beğen
Tepkiler: onurca06, Bessonnitsa ve .Murat.

.Murat.

.Murat.

Üye
hayırlı olsun bize

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
tebrikler :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Selçuk'un golü güzeldi:D

Türe

Türe

Üye
Ya skor tahminim dogru keske iddaa oynataydim arkadaslara :ehe en azindan para kazanirlardi benim sayemde :ehe

BigHackeR35

BigHackeR35

Üye
Hayırlısı olsun :cigara:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Derbi maçına yakışmayacak bir mücadeleydi . Kısır bir maç oldu diyebiliriz .
Ne Fenerbahce doğru dürüst oynadı ne de Galatasaray ...
Hakemi de hiç begenmedim . Saçma sapan fauller verdi ... Maçın ağırlığını da kesinlikle kaldıramadı .
Gol den önce kesinlikle faul yoktu .. Bunu da belirtelim .
Kalemizde pozisyon yokken , iki duran top iki gol yedik ...

Sonuçta kaybettik ama sağlık olsun . Lig uzun bir süreç ...
Tebrik etmek gerek her ne olursa olsun .

• Beğen
Tepkiler: onurca06
hidayet02

hidayet02

Üye
    Konu Sahibi
Aynen Benimde Skor Tahminin Doğru Çıktı:D Tebrikler Takımımıza:)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ben 5 1 ya da 6 2 diyodum. Sağlık olsun :ehe

• Beğen
Tepkiler: onurca06
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Bölüm kurallarını okumayan arkadaşlar kuralları okusun ona göre yorumlarını yapsın ki.. ceza almasınlar.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Ben bekirden rovasata bekliyodum ama bu seferlik kafa oldu :D

• Beğen
Tepkiler: arslansem
ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
tebrikler GALATASARAY. Hamitten gol bekliyordum da olsun buna da şükür bekir de iyi attı hamit atmasa da olur :D :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: alaStar
arslansem

arslansem

Üye
Sonucu önceden bayağı belli olan bir derbi izledik :)
Topun hakimiyetini öne geçene kadar vermeyen Galatasaray ve kapanan Fenerbahçe'nin maçından farklı sonuç çıkmazdı çünkü.Bu senaryo geçen yıl 2 kez arenada,bu yıl Erzurum'da ve bu akşam yaşandı.Şükretmeliyiz ki karşı takımın hocası Anadolu takımlarının hocaları kadar olamıyor Galatasaray'ı okuyamıyor :) Alex'in yerine Baroni'yi monte ederek sadece Anadolu takımlarını yenebilirsin,o da gördüğümüz gibi sadece içerde,dışarda da zorlanırsın.Hep orada kal Aykut :)
Maç genel olarak vasattı ve bunun sebebi orta sahaların çok top kaybı yapmasaydı.Fenere verilen pozisyonlar ve yediğimiz gol pas hataları yüzünden bir çoğu.İlk yarı 1-1 bitseydi ikinci yarı daha zevkli olurdu.
Meireles 2 tane kartla uğurladık seni.Sen de biliyorsun ki haklı bir şekilde atıldın.Suçluluk psikolojisiyle hareket yaptın ama sizinkiler yedi mi bilmiyorum orası sizin aranızda :ehe
Bekir ve Volkan'a da galibiyetten dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz ayrıca :ehe
Sonuç olarak Galatasaray vasat oynadığı maçta kötü Fenerbahçe'yi yenerek yaklaştırdığı rakiplerini zirveden tekrar uzaklaştırdı :)

• Beğen
Tepkiler: alaStar ve onurca06
Consul9

Consul9

Üye
Tebrikler cimbomum her ne kadar son 2-3 maçtaki kadar baskılı oynayamasak da güzel bir oyunla 3 puanı almayı başardık.Ayrıca Galatasaray sadece savunma yapabileceğini de gösterdi.Son 10-15 dk da geride kalıp skoru koruduk.Bizde herşey yolundaydı sadece Umut ve Burak'tan beklenen performans gelmedi.Feneri değerlendirecek olursak,yaratıcı pozisyon üretici oyuncuları yok.Bu bağlamda alex'i göndermeleri büyük hata oldu.Her şey var kanatları var ama ileride son pası verecek adamları yok.Bizde bu işi Selçuk ve Hamit bazen de Melo yapıyor.Şampiyonluğun en güçlü adayıyız:islik

• Beğen
Tepkiler: onurca06 ve arslansem
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Selçuk'un golü süperdi

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
İyi bir maç oldu. Kazanarak puan farkını 5'e çıkardık.
İki takıma da tebrikler.

onurca06

onurca06

Üye
Selçuk özlediğimiz klas frikik gollerinden 1 tanesini daha, mükemmel yeteneği ve yaratıcı zekasıyla gole dönüştürdü.
( bu cümleyi bir daha okuyun )

Maça hızlı başladık Hamit'in şutu gol olsa belki maç uzun süre 1-0 giderdi,

Reira hem gol attırdı rakibe hem de rakibe pas verip gol yememizi sağladı ama olsun genel olarak güzel oynadı,

Takım genel olarak zaman zaman baskılı oynadı ve iyiydi.

Taraftar yine süperdi.

Sonuç olarak iyi ki GALATASARAY'lıyım, Teşekkürler ASLANLAR. :oke:

osicik

Üye
Aykut hocanın BEKİR kıyağına Fatih hocanın SABRİ jestiyle karşılık vermemesini kınıyorum adaletsiz bir maç oldu :D:D

• Beğen
Tepkiler: alaStar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt