hala sallama diosun ya pes yani pesssssssssss![]()

yaa bu 7-0 lık maç muhabbeti neden 6 Kasım 2005 ten önce yoktuşahsen ben ondan önce hiç
7-0 diye birşey duymadımya sallama hikayeler her zaman dedigim gibi görmedigim izlemedigim maça inanmam nerden bilim ben o videoların fake oldugunu
töbe ya
yaa neyse hadi sizin için olsun bugün 7 kasım![]()
bu konuyu bilgimiz degil çekememezlik oldugu için açtığını ndn söylemiyorsun..![]()
7-0 daha bi acı be? hı?![]()
Asıl senin şu yazdıkların çekememezlik.Görmedim etmedim inanmam demek kendini kandırmaktır.
6 Kasım ın kutlanmasına hiçbir itirazım olamaz.Olmamalıda.Futbolun zevki burda zaten.Takımım 6 tane gol yediği için helede ezeli rakibimizden yediği için tabiki üzülürüm ama kalkıpta bunu gurur meselesi yapacak halim yok.Eğerki bu kadar tevazu gösterip yenilgiyi kabulleniyorsam kendi takımımın başarılarınıda dile getirme hakkım var.
Bende 6-0 lık maça inanmıyorum o zaman.Gösterdiğin hiçbir belgeyede inanmıyorum.Belki fake ?
Ben 7-0 lık maça inanmıyorum...çnkü izlemedim bu kadar abi kim inanırsa inansın ben inanmıyorum...
bu konuya daha yazmıcamişine gelmiyince inanmayın...çogunuz bolesınız !!!
ayrıca o maçta kac tane kırmızı kart cıktı bana sole......o hakemınde ben ...........
guzel organıze yapmıstınız bravo
6-0 maçı 70 milyon izledi sade sen izlemedin sanırım
Çekememezilik sizin bu konuyu açmanızdan kaynaklanıyor..Ben 7-0 lık maça inanmıyorum...çnkü izlemedim bu kadar abi kim inanırsa inansın ben inanmıyorum...
bu kadarbu konuya daha yazmıcam

6-0'ın olduğu gün bu konunun açılması aslında kimin kendini kurtarmak için çabaladığını gösterir.
6 Kasım 6-0. Son mesajımdır bu konuya. Helsinborg kaçıncı Kaan avrupa sıralamasında söyler misin? Uefa listesinin en düşük takımı. Avrupa fatihisiniz aynen devam.![]()