Galatasaray-7 Fenerbahçe-0(tarih 1911)okuyun !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BuRacK

BuRacK

Üye
ya bence galatasaray ve fenerbahce bu işi kapatmalı...
bu ne ya? ben bir fenerliyim bu işten çok sıkıldım...
FUTBOL BİR OYUNDUR!

Ozan

Ozan

Admin
Arkadaslar ortamı gerici davranıs ve içerikler paylasmayınız. :polis:

Nazy

Nazy

Üye
caldere yarın 2008 e giriyoruz haberiniz olsun
yada yeni bir yıla giriyoruz Hatta 8 yıl önce 21.Yüzyıla Girdik:ehe

Ama Haalaa 1911 ve Hiçbir Kanıt Yok Neyazıkki
Sarı Kırmızı Renklerle Hazırlanmış Grafikler Dışında

teori

Üye
sen bi gsli olarak gözünle gördügün söyle bakalım gs en fazla FENERBAHCEYE kac attı 5 eyw.helal olsun ama senin gözünle gördügün bişi daha var o gözler fenerbahcemden yedigin 6 tane gölüde gördü öle millattan önceki olayları ortaya atmayın gözünüzle gördügünüz olayı ortaya atın yani anlıcagın senin gördügün tek tarihi FENERBAHCE yazdı

SelmanTE

SelmanTE

Üye
caldere yarın 2008 e giriyoruz haberiniz olsun
yada yeni bir yıla giriyoruz Hatta 8 yıl önce 21.Yüzyıla Girdik:ehe

Ama Haalaa 1911 ve Hiçbir Kanıt Yok Neyazıkki
Sarı Kırmızı Renklerle Hazırlanmış Grafikler Dışında

bu teoriyle Allah' a da inanmaman lazım. çünkü O'nu da görmüyorsun.
bırakın bu saçmalıkları tarih yazıyor. istanbul un fethine nasıl inanıyorsan 7 kişiyle 7 gole de inanacaksın :megafon:
inkar edilecek bir durum yoktur :oke:

Salihyet

Salihyet

Üye
Hala bu konuyu mu tartışıyoruz yaa.. Bırakın övünsünler, 1911'de olmuş bitmiş bi olay hem de futbol diye bi sektör bile yokken.. tartışmak değil harcanan 6 forum sayfasına yazık.
- İstanbulun fethe bir çağ açmış bir çağ kapamıştır tartışılacak şey var tartışılmayacak şey var, istanbulun fethini sorgulamak kimsenin haddine değil..

SelmanTE

SelmanTE

Üye
Hala bu konuyu mu tartışıyoruz yaa.. Bırakın övünsünler, 1911'de olmuş bitmiş bi olay hem de futbol diye bi sektör bile yokken.. tartışmak değil harcanan 6 forum sayfasına yazık.
- İstanbulun fethe bir çağ açmış bir çağ kapamıştır tartışılacak şey var tartışılmayacak şey var, istanbulun fethini sorgulamak kimsenin haddine değil..

böylesine bir konuda böyle bir örnek verdiğim için herkesten özür diliyorum öncelikle.

İstanbul'un fethinin tartışmıyoruz, tartışılacak bir tarafı da yoktur. her şey tarih sayfalarında tüm açıklığıyla bellidir
Gs-Fb öaçı gibi
7-0 gibi ... :oke:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
bu teoriyle Allah' a da inanmaman lazım. çünkü O'nu da görmüyorsun.
bırakın bu saçmalıkları tarih yazıyor. istanbul un fethine nasıl inanıyorsan 7 kişiyle 7 gole de inanacaksın :megafon:
inkar edilecek bir durum yoktur :oke:

Belkide inanmıyor. Nerden bilebilirsin? Karşınızdaki kişiyi kendiniz gibi düşünerek mesaj atmayın özellikle inanç vs konularında ;)

3rgun55

3rgun55

Üye
7-0 ı çekemiyosunuz demi hemde 7 kişiyle siz fenerliler zaten hep böylesiniz

--------------- Ekleme ---------------

düzeltim 30 aralık deil 12 subattır doğru tarih ve size kanıt olarak izleyin görün yalan olsa bi kere gazetelerde yazmaz en farklı skor bölümün de yani kendini kandırmayın öyle bir skor yok diye

düzeltim 30 aralık deil 12 subattır doğru tarih ve size kanıt olarak izleyin görün yalan olsa bi kere gazetelerde yazmaz en farklı skor bölümün de yani kendinizi kandırmayın öyle bir skor yok diye

s2cis

Üye
yazmana hiç gerek yoktu mazide kalmış hemde çokkkk garyy

6-0 sıfırı unutmsın cimbomlular biliyorsunuz o daha sonra oynandı o maç nerdeyse 1 yüzyıl önce oynandı beni küfre zorlamayın

skullman31

skullman31

Üye
ıııı bide tarih dersi olarak 6 kasım 2002 yi anlatsanıza!!!!!!:ehe

SelmanTE

SelmanTE

Üye
Belkide inanmıyor. Nerden bilebilirsin? Karşınızdaki kişiyi kendiniz gibi düşünerek mesaj atmayın özellikle inanç vs konularında ;)

müslüman bi ülkede yaşadığımız için karşımdakini müslüman sanmam kadar doğal birşey yok sanırım.
ateist vs olması azınlığı temsil eder nitekim 70 milyon nüfuslu bi ülkede atesit sayısı 50,000-100,000 i geçmez herhalde.
bu durumda 69 küsur milyon müslüman eder. bu da senin teorini çürütür.
ayrıca hep denir ya; Topic i dağıtmayalım arkadaşlar, Konuyla ilgili mesajlar atalım.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx:pro:

1980ece

1980ece

Üye
GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİ GALATASARAY

sekoda9

Üye
helal olsun cımbomuma ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...