Nokia 603 youtube'den video izlerken sunucuya bağlanılamadı hatası

Sponsorlu Bağlantılar

ozera01

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 youtube'den video izlerken sunucuya bağlanılamadı hatası
fp2 kullanıyorum. Nokia nın kendi browserinden youtubeyi açınca birsüre izledikten sonra sunucuya bağlanılamadı hatası geliyor net gidiyor. 1 saniye sonra geri geliyor ama video kapanmış oluyor. ilk aldıgım günden beri böyle.Opera'dan izlediğimde böyle bir sorun yok ama hiç net değil görüntü ve ses. onun için nokianın browserinden izlemek zorunda kalıyorum.Nasıl düzeltebilirim? 8mbit ttnet sınırsız kullanıyorum.Sinyal gücü 70 ile 95 arasında zaten 1-2 metrelik bir mesafe oluyor.
Önerebileceğiniz flash lite destekli browser var mı ?

MaxipmaN

Üye
wifi kopma sorunu var sanırsam wifi ayarlarından güc tasarrufunu kapat ben flasla çözdüm

ozera01

Üye
    Konu Sahibi
güç tasarruf modunu kapattım.flashı da dün attım ama sorun devam ediyor.

mustafasen

mustafasen

Üye
cfw kullanmıyon değilmi.eğer kullanıyorsan orijinal fw yükle

hortlak1905

Üye
Bendede Var Bu Hata Nasıl Düzeltebiliriz FP2 Kullanıyorum.

ozera01

Üye
    Konu Sahibi
cfw kullanmıyorum orjinal yükledim ama hala aynı. telefonu ilk aldıgımda da vardı bu sorun

ozera01

Üye
    Konu Sahibi
yok mu cevap verebilecek?

ozera01

Üye
    Konu Sahibi
bu aralar çok sık yapıyor delirecem nerdeyse.video izleyemez oldum 10 sn de kapanıyor.zaten internetten video izleyemiyorum bir de youtubeden de izleyemeyince ne anladım ben bu telefondan

moonstar90

moonstar90

Üye
bu aralar çok sık yapıyor delirecem nerdeyse.video izleyemez oldum 10 sn de kapanıyor.zaten internetten video izleyemiyorum bir de youtubeden de izleyemeyince ne anladım ben bu telefondan

aynı sorun bende de var garantiden geldikten sonra çıktı bu sorun.Teli tekrar göndermek istemedim problemi bulacaklarını sanmadığım için.Wifi ile ilgili bir problem bir arkadaş çözerse çok makbule geçer.

- - - Eklendi - - -

bu forum çok sessiz artık eskisi gibi değil

moonstar90

moonstar90

Üye
foruma kimse mi uğramıyor arkadaş ya

MaxipmaN

Üye
wlan güncellemesinıp yap ben çatır çatır oynatıyom c6 ile

• Beğen
Tepkiler: moonstar90

ozera01

Üye
    Konu Sahibi
@MaxipmaN bilgilendirmen için teşekkürler güncellemeyi yaptım 3 gündür sorun çıkarmıyor.İnşallah düzelmiştir.Güncelleme forumda var beta labs'ın wifi güncellemesi. yükleyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
moonstar90

moonstar90

Üye
valla sorun kalmadı allah razı olsun.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
çözülmesine sevindim görebileceğiniz hata modemlerin bir kısmını bulamayıp bu yüzden oto bağlantı sorunu ortaya çıkabilir tarata tarata çıkıyor :D

moonstar90

moonstar90

Üye
çözülmesine sevindim görebileceğiniz hata modemlerin bir kısmını bulamayıp bu yüzden oto bağlantı sorunu ortaya çıkabilir tarata tarata çıkıyor :D

şimdi kopma olmuyor ama 2 3 aramadan sonra modemi buluyor neyse bu sorun sayılmaz:)