Nokia 603 video - film izleme

Sponsorlu Bağlantılar

majorty

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 video - film izleme
arkadaşlar ben nokia 603 de film izlemek istiyorum.film sitelerine giriyorum videoyu açıyorum fakat ya sunucuya bağlanılamadı diyor ya da ana menüye atıyor.
sadece youtube dan video izleyebiliyorum.bunun bir çözümü var mıdır?
çok teşekkürler

23palulu23

23palulu23

Üye
flash desteği yok bu nedenle izleyemiyorsun. Ama izlemek için bir yöntem var.

telefonuna opera mobile yükle daha sonra bu siteye gir. Filmleri izleme bölümünde sol köşede html 5 yazar ona tıkla .

Bu yöntemle izleyebilirsin kardeşim

majorty

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler.flash desteği ben de mi yok acaba? eğer bende yoksa flash yükleyerek sorunu giderebilir miyim?

u_cosar

u_cosar

Üye
evet flash desteği yok diye izleyemiyorsun

23palulu23

23palulu23

Üye
hayır yükleyemezsin kardeşim.

majorty

Üye
    Konu Sahibi
anladım.teşekkürler

legend5858

legend5858

Üye
Senin telefona has bi eksiklik değil nokia telefonlarda flash desteği yok.Andorid işlemcili tellerden izleyebilirsin.

tempestshine

tempestshine

Üye
flash desteği yok bu nedenle izleyemiyorsun. Ama izlemek için bir yöntem var.

telefonuna opera mobile yükle daha sonra bu siteye gir. Filmleri izleme bölümünde sol köşede html 5 yazar ona tıkla .

Bu yöntemle izleyebilirsin kardeşim

evet.bu site çok güzel ve görüntü kaliteside mükkemmel.
indirerek izlemek istersenizde klasiklerden fullfilm.mobi var.ama mp4 olarak indirirseniz 1 part 88mb yapıyor.5 part birden 445 mb yapıyor.bunu indirmekte baya zaman ister.3gp olarak indirsek desek görüntü kalitesi berbat ötesi.bu yüzden en iyisi bu site.

SpAwN173

Üye
Ben bütün sitelerden çok rahat video seyrediyorum. Bendeki telefon nokia 603 bazı sitelerdeki filmlerin boyutu çok yüksek olduğundan filmleri açarken tel kasıyo okadar. Açmama gibi bir sorunla hiç karşılaşmadım.

kawak

Üye
kardreş bende 603 var ama yabancı dizi izle.com dan thevampire dairesi açamıorm tüm yazılımları güncelledim

nokia603belle

Üye
Ben bütün sitelerden çok rahat video seyrediyorum. Bendeki telefon nokia 603 bazı sitelerdeki filmlerin boyutu çok yüksek olduğundan filmleri açarken tel kasıyo okadar. Açmama gibi bir sorunla hiç karşılaşmadım.
aynen doğru arkadaşlar

SpAwN173

Üye
kardreş bende 603 var ama yabancı dizi izle.com dan thevampire dairesi açamıorm tüm yazılımları güncelledim

flv. video desteklemiyo heralde telefon ondan acılmıyo. flv. formatına ben hiç denk gelmemiştim bu zamana kadar. Nokianın saçma bi zaafı daha ne diyeyim. Uzun zamandır telefon almıyodum. Gorunce tipini beğenip bi anda aldım. Nokianın mağasaının çok kotü olduğunu yeni çıkan uygulamları ve oyunları desteklemediğini sonra oğrendim. Aynı paralara daha iyi kullanabilceğim bi samsung yada iphoneların eskilerinde çok rahat alıp uygulama oyun bolluğunda daha kullanışlı bi telefona sahip olabilirdim. Bu nokiadan aldığım son telefon olucak. Nokia boyle devam ederse nokia devri 2-3 seneya kapanır gider. Bu kadarda boşlanmaz nede olsa satış yapıyoruz her türlü diyerekten.

Üst Alt