Lumia 920 & Galaxy S3 - Çevrimdışı Harita Kullanımı Karşılaştırması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 & Galaxy S3 - Çevrimdışı Harita Kullanımı Karşılaştırması
[video=youtube;u6G_MRW9Rko]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=u6G_MRW9Rko[/video]

Nokia bugün yayınladığı bir videoda, Lumia 920 ile Galaxy S3'te varsayılan olarak yer alan harita uygulamalarının çevrimdışı kullanımına ilişkin bir karşılaştırma videosu yayınladı. Bilindiği gibi Lumia 920'de Nokia Maps kurulu (varsayılan) olarak gelirken, Galaxy S3'te Google Maps kurulu (varsayılan) olarak geliyor. İnternet bağlantısı varken ikisini birden karşılaştırmak mümkün, peki ya internete erişiminiz yoksa?
Nokia, yukarıdaki videoda Nokia Maps'te çevrimdışı olarak bir ülkeye ait haritanın kullanımını, yol tarifi alınışını vb sergilerken Google Maps'te bunların hiçbirinin yapılamadığını gösteriyor.

İzleyip görelim ;)

SONUÇ:

Çevrimdışı Nokia Maps ->
:yuru

Çevrimdışı Google Maps -> :blink:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve PureFood

ardacumhur

ardacumhur

Üye
:tşk:

Ellerine,gözlerine sağlık abi :)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
krstnck

krstnck

Üye
Bence bu iki haritanın karşılaştırılması bile nokia'ya ayıp olur o derece :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 videoda sadece figüran rolü oynamış.
Filmdeki rolü 10 saniye :kop2:

• Beğen
Tepkiler: kamuraN021, BrahimOkumus ve PureFood
komando04

komando04

Üye
gerçekten güzel abi Nokia işte

PureFood

PureFood

Üye
Yav Allah aşkına şu iki telefonu yanyana tutmayın. Göz zevkimiz bozuluyor :nono:

Ayrıca Nokia'nın dokunmatiğine ne kadar rahat dokunan adam Samsung'unkine tepeden dokunuyor. Aynı benim 5800'da yaptığım dokunma türü. :ehe

Demek ki neymiş, Google'ın harita konusunda daha çok yol kat etmesi lazımmış... :koş:

Video için de teşekkürler hocam sağolasın.. :oke:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Nokia maps gerçekten harika bir uygulama. Yalnız güncel haritalar konusunda biraz daha özen göstermesi lazım.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Yav Allah aşkına şu iki telefonu yanyana tutmayın. Göz zevkimiz bozuluyor :nono:

Ayrıca Nokia'nın dokunmatiğine ne kadar rahat dokunan adam Samsung'unkine tepeden dokunuyor. Aynı benim 5800'da yaptığım dokunma türü. :ehe

Demek ki neymiş, Google'ın harita konusunda daha çok yol kat etmesi lazımmış... :koş:

Video için de teşekkürler hocam sağolasın.. :oke:

:hmmm 5800 ile sgs3 un dokunmatigini bir tutarak yılın standup cısı görevini ustlendin aferin. Çekilen video sanki sgs3 u kötülemek için çekilmiş gibi geldi bana ; video da dikkat ederseniz sanki sgs3 e bilerek parmağını bastırarak komut veriyor alakası yok. Sgs3 un dokunmatigi piyasadaki en iyilerden birisidir. Harita olayına gelecek olursam ; n8 de nokia maps , sgs3 google maps kullanıyorum ; nokianın haritalardaki başarısını bilmeyen yoktur zaten ama google ı da kullandıgımdan ikisininde kullanıcıyı tatmin eder nitelikte olduğunu söyleyebilirim ..........

PureFood

PureFood

Üye
:hmmm 5800 ile sgs3 un dokunmatigini bir tutarak yılın standup cısı görevini ustlendin aferin. Çekilen video sanki sgs3 u kötülemek için çekilmiş gibi geldi bana ; video da dikkat ederseniz sanki sgs3 e bilerek parmağını bastırarak komut veriyor alakası yok. Sgs3 un dokunmatigi piyasadaki en iyilerden birisidir. Harita olayına gelecek olursam ; n8 de nokia maps , sgs3 google maps kullanıyorum ; nokianın haritalardaki başarısını bilmeyen yoktur zaten ama google ı da kullandıgımdan ikisininde kullanıcıyı tatmin eder nitelikte olduğunu söyleyebilirim ..........

Videodaki olayın aynısını bende yaşadım GS3'te, tepeden dokunmak zorunda kalıyorum çünkü algılamıyor. Aynı şekilde 920'ye daha neredeyse dokunmadan işlem gerçekleşiyor.

Eee 920'nin ekranına dokunmadıysan S3'ün dokunmatiğine piyasanın en iyilerinden dersin tabi...

ardacumhur

ardacumhur

Üye
:polis:

NUD

NUD

Üye
Nokia maps gerçekten harika bir uygulama. Yalnız güncel haritalar konusunda biraz daha özen göstermesi lazım.

Aslında haritalar güncel ama Türkiye için değil Çünkü amerikada ve avrupada bir çok yerde 3D harita hizmeti var sokaklara kadar iniyor

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Aslında haritalar güncel ama Türkiye için değil Çünkü amerikada ve avrupada bir çok yerde 3D harita hizmeti var sokaklara kadar iniyor
Öyle fakat Ankara için halen güncellenmemiş sokak adları ve numaraları mevcut.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Keske Nokia Drive'da Yurume Secenegi Olsaydi ..
Sadece Haritalarda Var .. Ondanda Birsey Anlasilmiyoor

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
İsmet';5827452]

Videodaki olayın aynısını bende yaşadım GS3'te, tepeden dokunmak zorunda kalıyorum çünkü algılamıyor. Aynı şekilde 920'ye daha neredeyse dokunmadan işlem gerçekleşiyor.

Eee 920'nin ekranına dokunmadıysan S3'ün dokunmatiğine piyasanın en iyilerinden dersin tabi...
[/QUOTE]

Ne desem simdi sana bilemedim ; eline aldığın s3 un orijinal olduğuna eminmisin ? Piyasada s3 benzeri taklit cin telefonu dolu ; lumia 920 yide inceledim merak etme , ve kullanım olarak s3 den farkı yok ( çıplak el ile ) kullandığınız cihazı övmek için sebebsiz yere saçma sapan şekilde başka telefonları kotulemeyin bu tartışmalara sebebbiyet verir ve forumun huzuru gereksiz yere bozulur . İyi forumlar....

PureFood

PureFood

Üye
Çin telefonu mu kullandığımı söylüyorsun ?

Tamam boşuna parmaklarımı yormayayım senin için sana da iyi forumlar.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
Çin telefonu mu kullandığımı söylüyorsun ?

Tamam boşuna parmaklarımı yormayayım senin için sana da iyi forumlar.

Bugüne kadar hep nokia cıydım symbian forumlarını gez istersen s3 e geçince dokunmatikte hiç sorun yasamadım çok hassas senin kullandıgın s3 arkadaşın dediği gibi taklit s3 sanırım

kamuraN021

kamuraN021

Üye
senin kullandıgın s3 arkadaşın dediği gibi taklit s3 sanırım

ne yani arkadaş çin malı telefonu orjinalinden ayırt edemiyormu?
:islik

SilentOne

SilentOne

Üye
tamam androidn harita uygulaması nokianınkı kadr iyi olmayabilir ona bir şey demiyorum ama dokunmaktık konusunda yanılgın cok fazla ekrana bastımadan dokunuyorum hatta tırnakla bile dokunuyrum bnim için cok iyi gitar calıyorum ve tırmaklar birazcık uzun oyuzden cok iyi 920 de sanki tırnak algılamada sıkıntı yasadım ıncelememde bu arada

PureFood

PureFood

Üye
senin kullandıgın s3 arkadaşın dediği gibi taklit s3 sanırım

ne yani arkadaş çin malı telefonu orjinalinden ayırt edemiyormu?
:islik

O kadar yıldır telefon sitelerinde koşturuyorum bana dediklerine bak resmen komik :D

- - - Eklendi - - -

Bugüne kadar hep nokia cıydım symbian forumlarını gez istersen s3 e geçince dokunmatikte hiç sorun yasamadım çok hassas senin kullandıgın s3 arkadaşın dediği gibi taklit s3 sanırım

Espri mi yapıyorsun arkadaşım taklitmiş. :kop: taklit olduğunu anlayamayacaksam burada ne işim olur ? :ah

- - - Eklendi - - -

tamam androidn harita uygulaması nokianınkı kadr iyi olmayabilir ona bir şey demiyorum ama dokunmaktık konusunda yanılgın cok fazla ekrana bastımadan dokunuyorum hatta tırnakla bile dokunuyrum bnim için cok iyi gitar calıyorum ve tırmaklar birazcık uzun oyuzden cok iyi 920 de sanki tırnak algılamada sıkıntı yasadım ıncelememde bu arada

Sağolasın bilgilendirici yorumun için.

• Beğen
Tepkiler: kamuraN021
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt