Galaxy Ace (GT S5830) için Samsung'un orjinal romu 2.3.6

Sponsorlu Bağlantılar

wwwhmz

wwwhmz

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace (GT S5830) için Samsung'un orjinal romu 2.3.6
Romun Özellikleri :

1.Daha iyi bir pil performansı sunuyor. Sırf bunun için bile güncellemeye değer.
2.Telefonda farkedilir bir performans artışı var.(menüler arasında geçişler ve ekran açıp kapama arasında geçen süre, telefon hafızasının daha verimli kullanılması gibi)
3.Wifi bağlantısı daha iyi çalışıyor.

Ben bu Romu kullanıyorum ve bu güne kadar denediğim en kullanışlı rom diyebilirim :)
Şimdi yüklemeye geçelim :)Gerekenler:
Multi Odin :

Ops dosyası :

Rom dosyası :

1.Odin dosyasını rardan çıkarın ve bilgisayarınıza kurun
2.Ops butonuna tıklayarak
Cooper_V1.0.opsdosyasını seçin
3.One Package butonuna tıklayın ve ''S5830XWKT7_S5830OXKT1.tar'' dosyasını seçin
Resimdeki gibi olması lazım

4.Şimdi telefonun 'ses kısma' 'home tuşu' ve 'açma' tuşuna uzun süre basılı tutun (Ekranda download yazana kadar)
5.USB ile bilgisayara bağlayın
6.Start butonuna tıklayın

eğer herşeyi doğru yaptıysanız en fazla 5:09 saniye sürmesi lazım
İşlem bittikten sonra ''PASS''yazısı çıkar telefonu USB den çıkarabilirsiniz romunuz yüklenmiştir
Hayırlı Olsun :)
NOT: Eğer telefon açılmazsa ve ya açıldıktan sonra ''force close''
(kapanmaya zorla) yazıyorsa
telefonu recorvery ekranına getirin
wipe data/factory reset => reboot system now yapın

İlk başta Türkçe değildir, Türkçe yapmak için; Menü/ Setări/ Setări regionale şi text/ Türkçe yapın

Beğendiyseniz bir teşekkürü çok görmeyin :D

• Beğen
Tepkiler: Taylan55ss, isacann33, e35843 ve 10 diğerleri

KayraBey

KayraBey

Üye
:tşk:

wwwhmz

wwwhmz

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

• Beğen
Tepkiler: enessayk
Leqendd

Leqendd

Üye
Eyw Kardesim Bende Bu Romu Arıyordum ;))

kurbagaprens

Üye
Zip'i direk SD karta atsak
Wipe data/factory reset yapın

Wipe cache partition yapın
Advanced -> Dalvik cache yapın
İnstall zip from sd card ı seçin
Chose zip from sd cardı seçin
S3-TibuMoD v3.5.zip dosyasını seçin ve yese basın
ROM
Bu yöntemle çalışmaz mı?

ensar14

ensar14

Üye
dostum bnde sgs plus markalı telefon var. buna bn orj. türkiye romunu bulamıyorum acaba bu rom türkiye romu mu? s plus için türkiye romu nereden bulabilirim? teşekkürler.

kurbagaprens

Üye
Bunu daha önce Tibumod yüklenmiş bir telefona uygulayabiliyor muyuz?
Eğer yükleyebiliyorsak daha önceki overclock modlu kernel siliniyor mu?

wwwhmz

wwwhmz

Üye
    Konu Sahibi
Bunu daha önce Tibumod yüklenmiş bir telefona uygulayabiliyor muyuz?
Eğer yükleyebiliyorsak daha önceki overclock modlu kernel siliniyor mu?
evet kardeş romu yüklersin ama overclocklu kernel gider

• Beğen

slxsiy

Üye
böyle bir paylaşım için tşk ederim biliyorsunuzki samsung galaxy ace iki modeli var gt5380 ve gt5830i bu söylediginiz gt 5830i için geçerlimi

- - - Eklendi - - -

ve çok araştırmama ragmen gt5830i, telefonumu bir türlü rootlayamadım olmuyor allem ettim gallem etiim olmuyor (rom odin) ilede güvenemiyorum sadece tek bir odin ile olasılıgı kaldı rootlamanın güvenemiyorum bilgisi olan varmı

Samet.25

böyle bir paylaşım için tşk ederim biliyorsunuzki samsung galaxy ace iki modeli var gt5380 ve gt5830i bu söylediginiz gt 5830i için geçerlimi

- - - Eklendi - - -

ve çok araştırmama ragmen gt5830i, telefonumu bir türlü rootlayamadım olmuyor allem ettim gallem etiim olmuyor (rom odin) ilede güvenemiyorum sadece tek bir odin ile olasılıgı kaldı rootlamanın güvenemiyorum bilgisi olan varmı

aslında en saglıklı rom yukleme seklı odın ıle bende aynı telı kullanıyorum http://www.maxicep.com/samsung-andr...-an-galaxy-ace-5830i-rom-acecream-719404.html bu rom en iyisi 6 7 tane rom denedım en stabili bu tavsiye ederim

melih182

Üye
s5830i lerde çalışır mı

mpx02

Üye
s.a arkadaslar rom dosyasını bir türlü indiremedim ya olmuyor yardım....

- - - Eklendi - - -

indirmeyi basrdım ama bu sefer pc telefonumu görmüyor ya ne yapmam gerekir acaba

- - - Eklendi - - -

s.a arkadaslar lütfen hemen yardımcı olun ya herseyı yapıyrum ......plaese connect phones.... uyarısı veriyor lutfen acil yardım

- - - Eklendi - - -

yok ya kimse yardım etmiyor öyle kaldım ortada birsey yapamıyorum

wwwhmz

wwwhmz

Üye
    Konu Sahibi
s.a arkadaslar rom dosyasını bir türlü indiremedim ya olmuyor yardım....

- - - Eklendi - - -

indirmeyi basrdım ama bu sefer pc telefonumu görmüyor ya ne yapmam gerekir acaba

- - - Eklendi - - -

s.a arkadaslar lütfen hemen yardımcı olun ya herseyı yapıyrum ......plaese connect phones.... uyarısı veriyor lutfen acil yardım

- - - Eklendi - - -

yok ya kimse yardım etmiyor öyle kaldım ortada birsey yapamıyorum

bilgisayarında kies olması lazım panpa
kusra bakma sürekli takip edemiyorum o yüzden cevap vermedim :(

• Beğen

trvn_34

Üye
:tşk:

wwwhmz

wwwhmz

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

akpks

Üye
Hocam Ben bunu yükledim ama bu sefer ana ekran gelmiyor yani duvar kağıdının olduğu ekran gelmiyor.Hata veriyor." kurulum sihirbazı uygulaması (com.sec.android.ugl işlemi) beklenmedik bir biçimde durdu. lütfen tekrar deneyin" diyor Kapamaya zorla diyorum gidiyor . birkaç saniye sonra tekrar geliyor. ACİLLL ÇÖZÜMÜ VR MIDIR HOCAM..?

wwwhmz

wwwhmz

Üye
    Konu Sahibi
Hocam Ben bunu yükledim ama bu sefer ana ekran gelmiyor yani duvar kağıdının olduğu ekran gelmiyor.Hata veriyor." kurulum sihirbazı uygulaması (com.sec.android.ugl işlemi) beklenmedik bir biçimde durdu. lütfen tekrar deneyin" diyor Kapamaya zorla diyorum gidiyor . birkaç saniye sonra tekrar geliyor. ACİLLL ÇÖZÜMÜ VR MIDIR HOCAM..?
telefonu kapat, recorvery ekranına gel, vipe data factory reset yap, reboot sytem now yap sorun kalmaz

mavu

Üye
resim dosyasını tekrar upload edebilirmisin doğru mu yapıyorum emin olmak istiyorum! Şimdiden Teşekkürler!!!

Üst Alt