Galaxy Ace (GT S5830) için Samsung'un orjinal romu 2.3.6

Sponsorlu Bağlantılar

mdimici

Üye
bunu deneyen var mı

KayraBey

KayraBey

Üye
Ben denedim hiçbir farkı yok.boşuna yüklemeyin.tekrar söylüyorum galaxy ace pişmanlıktır. Ne yaparsanız yapın hiçbir zaman kendini sevdiremez.yazık bu telefona verilen paraya.

kudrettin

Üye
aramada yankı yapıyor

- - - Eklendi - - -

nasıl düzelteceğim

xmervex

Üye
kardeş odin riskli yapma benceç
rom dosyasını sdcarda at zipten çıkarmadan.
ardından clockword recover s5830i dosyasını adını değiştir update yap.
sonra rom nasıl yüklenir araştır adımları uygula sdcarddan aceye rom yükle jelly bean hemde sorunsuz.
öbür türlü hardbrick yaparsın fena olur80 tl gider.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
çok teşekkürler :)

Haluk.

Haluk.

Üye
Ey vallah

musti13

Üye
kardeş odin riskli yapma benceç
rom dosyasını sdcarda at zipten çıkarmadan.
ardından clockword recover s5830i dosyasını adını değiştir update yap.
sonra rom nasıl yüklenir araştır adımları uygula sdcarddan aceye rom yükle jelly bean hemde sorunsuz.
öbür türlü hardbrick yaparsın fena olur80 tl gider.

@xmervex

Telefondaki romum 2.1.

ben de custom S3 romu yükleyeceğim ama önce bu romu yüklemem gerekiyormuş.
Zaten CWM için 2.3.6 olması gerekiyormuş romun.
Odin riskli demişsiniz.
Direk SD karta bu romu atarak bu romu kuramam ki?????

xxcbxx

Üye
arkadaşlar bende galaxy ace gt-s5830 varda ana bant sürümü bilinmiyor diyor telefon hattı okumuyor seside çıkmıyor yardım edin ana bant sürümünü nasıl yapacağız

Samet.25

arkadaşlar bende galaxy ace gt-s5830 varda ana bant sürümü bilinmiyor diyor telefon hattı okumuyor seside çıkmıyor yardım edin ana bant sürümünü nasıl yapacağız

Stock romu yükle düzelir

xxcbxx

Üye
samet.25 kardeşim selamun aleyküm stock rom yüklenmiyor yüklüyorum telefon samsung galaxy ace 5830 yazıyor orada kalıyor yardım edermisin

- - - Eklendi - - -

kardeşim facebook hesabım burada yardımcı olurmusun yardımcı olursan sevinirim

wwwhmz

wwwhmz

Üye
    Konu Sahibi
samet.25 kardeşim selamun aleyküm stock rom yüklenmiyor yüklüyorum telefon samsung galaxy ace 5830 yazıyor orada kalıyor yardım edermisin

- - - Eklendi - - -

kardeşim facebook hesabım burada yardımcı olurmusun yardımcı olursan sevinirim

telefonu recorvery ekranına getir Wipe data/factory reset yap sonra telefonu aç düzelir

xxcbxx

Üye
telefonu recorvery ekranına getir Wipe data/factory reset yap sonra telefonu aç düzelir
yok kardeşim açılmıyor recovery moda girmiyor telefon galaxy ace gt-s5830 yazıo başka bişi yazmıyor seskısma+home+güç tuşana basıncada girmiyor

Samet.25

yok kardeşim açılmıyor recovery moda girmiyor telefon galaxy ace gt-s5830 yazıo başka bişi yazmıyor seskısma+home+güç tuşana basıncada girmiyor

ses acma ses kisma power tuslarina basarak ac download moda girer ondan sonra pcye bagla odin ile stock romu yukle

xxcbxx

Üye

ses acma ses kisma power tuslarina basarak ac download moda girer ondan sonra pcye bagla odin ile stock romu yukle

kardeşim giriyorum download moda yüklüyorum gene aynı şekilde kalıyor

- - - Eklendi - - -

saolun kardeşlerim sizin sayenizde açtım ama bu seferde imei nosu bilimeyen diyor

wwwhmz

wwwhmz

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim giriyorum download moda yüklüyorum gene aynı şekilde kalıyor

- - - Eklendi - - -

saolun kardeşlerim sizin sayenizde açtım ama bu seferde imei nosu bilimeyen diyor

telefoncuya filan götürdüysen imeisi çalınmış olabilir kardeş yeni imei attırman lazım

israfil_1986

Üye
çok sagol kardesım

seckink2b

Üye
tşkler emegine sglık

Üst Alt