telefonun bataryasını çıkart 10 dakika bekle tekrar çalıştır düzelirarkadaşım telefonu recovey moda aldğımda ramdump mode arm9 mode yazıyor sorun nedir
çok teşekkürler![]()
Ey vallah

kardeş odin riskli yapma benceç
rom dosyasını sdcarda at zipten çıkarmadan.
ardından clockword recover s5830i dosyasını adını değiştir update yap.
sonra rom nasıl yüklenir araştır adımları uygula sdcarddan aceye rom yükle jelly bean hemde sorunsuz.
öbür türlü hardbrick yaparsın fena olur80 tl gider.
arkadaşlar bende galaxy ace gt-s5830 varda ana bant sürümü bilinmiyor diyor telefon hattı okumuyor seside çıkmıyor yardım edin ana bant sürümünü nasıl yapacağız
samet.25 kardeşim selamun aleyküm stock rom yüklenmiyor yüklüyorum telefon samsung galaxy ace 5830 yazıyor orada kalıyor yardım edermisin
- - - Eklendi - - -
kardeşim facebook hesabım burada yardımcı olurmusunLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızyardımcı olursan sevinirim
yok kardeşim açılmıyor recovery moda girmiyor telefon galaxy ace gt-s5830 yazıo başka bişi yazmıyor seskısma+home+güç tuşana basıncada girmiyortelefonu recorvery ekranına getir Wipe data/factory reset yap sonra telefonu aç düzelir
yok kardeşim açılmıyor recovery moda girmiyor telefon galaxy ace gt-s5830 yazıo başka bişi yazmıyor seskısma+home+güç tuşana basıncada girmiyor
ses acma ses kisma power tuslarina basarak ac download moda girer ondan sonra pcye bagla odin ile stock romu yukle
telefonu recorvery ekranına getir Wipe data/factory reset yap sonra telefonu aç düzelir
kardeşim giriyorum download moda yüklüyorum gene aynı şekilde kalıyor
- - - Eklendi - - -
saolun kardeşlerim sizin sayenizde açtım ama bu seferde imei nosu bilimeyen diyor
yok kardeş hiç götürmedimtelefoncuya filan götürdüysen imeisi çalınmış olabilir kardeş yeni imei attırman lazım